Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış maşallah. Aynen öyle ya boş bir mesele bıçaklama nedir aha bak hayatın karardı işte..
Aslında yine her şey ailelerde bitiyor. Adam çocuğu yapıyor, atıyor kenara.. O çocuğa gelecek kuracaksın, yatırım yapacaksın, iyi biri olması adına çalışıp, ikna edeceksin. Ne kadar kötü olursa olsun ailesini dinler ve dinlemeli bir çocuk bıçakla dolaşmak nedir yani..
Bizim iş yerinde de öyle sorumsuz ki adam geçen 4. çocuk oldu, 1 maaş ile geçinemiyor, ağlayıp duruyor ulan niye yaptın o zaman çocuğu madem durumun yok kendileri kendisine bakar diyor eee sen baktın mı kendine diyorum cevap yok. Millette kafa yok ki..
Bu adama çok üzüldüm be 😥 Aşağılık ruh hastası bir insanı yan baktı diye öldürmek nedir Kesin o it serbest kalır Ee Yönetim onların destekçisi ya hiç ağır ceza verir mi vermez Nihal candan i bile suçsuz yere öldürdü o aşağılık yönetim hapiste kızı çürüttü
Tertemiz gençlerimizi ite kopuğa kırdırıyorlar. Melek yüzlüler giderken geriye ciğeri beş para etmez zibidiler topluluğu kalıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Okudum, kardeşini korumak istemişti. O kadar üzüldüm ki bilemezsin. Şimdi akp, oy verenlerin akp, destekleyenlerin vicdanı sızlar mı ? Sızlamaz. Tanrı en iyisini bilir. Umarım ülke eski haline döner. Yoksa bugün bu çocuk öldü yarın kim ölcek? İnsanlar ailesini bile koruyamıyor. Cidden çok üzücü , aşırı üzüldüm. Müge anlı bence bu olayı programında gündeme getirmeli , Bu ülkede adalet ve hukuk öldü , umarım yakın zamanda cumhuriyet başsavcılıgı binasına bomba atarlar ve akp ve yandaşlarıda ölür. Amin o kadar içten amin dedim ki bilemezsin.
Mattia Ahmet Minguzzi böyle katledilmişti, bu haberi bugün instagramda görünce aklıma direkt o geldi üzücü bir durum. Adalet ⚖ olmadı mı dünya 🌏 çocuklara da kalmıyor.
Bana çok yakın bir yerde oldu. Kısasa kısasta hayat vardır. Daha ne kadar devam edecek bu gibi elim olaylar 😬
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Sürekli 30 yaş üstüne dayı dayı dşye zorbalık yapan genç yaş grubu için bir şey hissetmiyorum. Gençlerin hakkını gençler savunsun. Gençlern yaşadığı olumsuz olaylara karşı tamamen sessiz ve duyarsızım.
Sırf bir kaç kişi bunu yapıyor diye genelleme yapıp bir de üzerine bu yapılanı haklı göstermek neyin kafasıdır ya. Siz gerçekten ne yaşıyorsunuz. Bazı insanların vicdan bakımından ne halde olduğu ortada maalesef. Sizin ne farkınız var ki zorbalık yapan o tiplerden. Hatta daha beteri olmuş oluyorsunuz şu söylediklerinizle. Yazık.