Uygun bir dille nasıl sorabilirim? Benim icin erkegin bakir olmasi önemli. Kendim neysem karsimdan da onu bekliyor ve onu istiyorum. Diger turlu bir kizla dahi bir seyler yasamis birisini midem kaldırmıyor.
Yani hepimizin istekleri ve kriterleri var. Benimde biri bu. Gorucu olarak gorustuklerim oluyor ama onceden kac sevgilisi oldu ya da iliski yaşadı mi bunlari ogrenmek istiyorum ama nasil uygun bir dille soracağımi bilemiyorum.
Hani dogru da soylemeyebilir bu onun sorunu, beni ilgilendiren bir durum yok, bu konu, bana yalan soylemesi ve kandirmasi artik yaradanla onun arasinda.
Ben sadece uygun dille sormak istiyorum. Illaki dogru soyleyen olacaktır. Hicbir yorum yapmadan, bu konuyla ilgili goruslerimi söylemeden sadece bakir mi degil mi bunu ogrenmek amacim. Ama nasil bu konuya gelirim, nasil sorarim bir turlu isin icinden cikamadim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Direk sor yuzune karsi soramiyorsan telefondan sor. Senin icin cok onemli sonucta.
Önceki yaşadığın ilişkilerini anlatır mısın? Ne kadar ileri gittin onlarla?
Doğruyu söylediği ne malum. Zaten bakir olmayanların yuzunde nur olmuyor.
Sordugun soru detayda gizli. Dogru soylememesi beni kandirmasi kendiyle alakali bir sey. Nasip olursa olur, olmazsa olmaz. Artik orada durum takdiri ilahi
helal olsun ama sen gibi kızlara kimi hemcinslerin yobaz der
Inanir misin sormaktan bile cekindim. Simdi hemcinslerim beni asagilar diye. Oyle bir noktaya gelmisler ki dudaktan dudaga, kucaktan kucaga gezen erkekleri kabul edebiliyorlar. Nasil mide varsa artik. Adina da tecrube diyorlar. Yemisim oyle tecrubeyi. Gelsin beraber öğrenelim
işte öyle bakmıyorlar. Bakire arıyorsun vay efendim sen geçmişte ne halt yedin de yok kadın mal mı yok kadının da arzuları var gibi saçma sapan argümanlar... Bahsettiğim o değil ama işine geldiği gibi yorumluyor. İyi ki sen gibi kızlar var
Her halti yiyip bakire kiz isteyen erkeklere bende ayarım. Ama erkek bakirse en dogal hakkidir bakire istemek. Bazi kizlar o dediklerini bunun icin soyluyor olabilirler. Erkekler hem kizlarla iliski yasamak istiyor hemde evlenince bakire olsun istiyorlar. O zaman kizlarin bakireligini bozmayın ki bakire kizlarla evlenebilin. Bolca da bulabilin, kizlarda istedigi temiz erkekleri bulabilsin böylece. Yani bu iş icin oara verip yapan erkekler var birak kizlarla yapmayı. Onlar daha da fena Allah akil fikir versin
zaten çok fazla çakma bakire var sırf evlenebilmek uğruna. İşte anal, oral her şeyi yapmış ama zar kalmış... O sebeple zor durumlar
Erkeklerde öyle ya. Iliskiye girmiyor ama kiza oral yaptırıyor, eliyle oynasin diyor, kizin gogusleri elliyor, bacaklar, kalcalar elleniyor. Boyle bakirlik mi olur
değil aynı şey kesinlikle katılıyorum. Bak mesela benim büyük göğüslü kızlara karşı ilgim var ama evleneceğim kişi öyle olsun istiyorum gidip bir kızla yapmıyorum
Sohbet ederken konuyu eski sevgililere falan getir ordan konu cinselliğe gelir zaten
bakırim dese nasıl anlayacan ki olmadığını
Yahu sadece soracagim. Detaydaki 3. paragrafi oku. Yalan soylese de yapacak bir sey yok. Artik ondan sonraki iş nasip işi. Takdiri ilahi. Nasip olursa devam, degilse bir sekilde olmaz zaten. Ben sadece sormak istiyorum. Tavirlarindan, davranislarindan illaki anlarim. Beden dilini biraz cozebiliyorum insanlarin ama net olmaz tabi
okudum sonradan evet ya bence direk sor fazka zaman geçmeden enniyisi öyle fazla samimi olmadan sormak
cevap verdi bakir nasıl anlayacaksın
Sordugub soru detayda gizli
Hiç mala vurdun mu? diye sor işte
Haklı bir istek
Zamanla sorarsın