Bir erkeğin kadınlara ilgisi olup olmadığını nasıl anlarım?

Şimdi arkadaşlar sonda soracağımı başta soruyorum detayları öğrenmek isteyen devamını okuyabilir. Sorum şu: erkeklerden hoşlanan ya da her iki cinsiyetten de hoşlanan bir erkek çocuklara duyduğu sevgiyle ileride bir kadınla evlenmek isteyebilir mi yani yönelimleri değişebilir mi?

Bir adam var yanında asistanı olarak çalışıyorum hekim kendisi ben de pratisyen hekimim. çocuklarla o kadarr iyi anlaşıyor ki. Bayılıyorum resmen onlarla diyaloglarını oyun oynamasını izlemeye.

iki gündür bir şey fark ettim. Dün bir kız çocuğuna “aferin kızım aferin benim güzel kızım” cümlelerini kullandı bugün de bir erkek çocuğuna oğlum dedi.

Kız arkadaşı yok. Hareketleri biraz şüphe uyandırıyor işte sanki kadınlara ilgi duymuyormuş gibi. Etrafında ne zaman bir kadın görsem kardeşim diyor arkadaşı gibi görüyor ama kadınlar da o kadar güzel değil. Yani anlayamadım bir türlü. Bana da iyi davranıyor sıcak davranıyor ama aklımı kurcalayan şeyler var boşuna ümitlenmek istemiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Çocukları bu kadar seven biri ileride baba olmak ister illa ki gibime geliyor sizce?
Bir erkeğin kadınlara ilgisi olup olmadığını nasıl anlarım?