+1 yılYani benim kuzenim var kiz cok cirkin 23 yasinda ve ondan kucuk olan kuzenlerim evli bazilarin cocugu bile var kiza soruyorlar neden sen de evlilik yapmiyorsun diye
Kizda benim evlenecegim oglan şöyle olmalı dedi
İckisi olmasin kumari olmasin sigrasi olmasin
Evden disari cikmasin ben arkadaslarimla gezerken o evde kalsin bana ehliyet alsin maasini getirip baan versin evi olsun arabasi olsun kaynana bende kilometrelerce uzak olsun birda ben kaynanayi gormeye oturmaya gitmem yakisikli bir erkek istiyorum dedi
Sonra diger kuzenlerimn dondu bakdi benim evlenen kuzenlerimin heosi o kizdan kat kat guzel birde
Neyse sonra kiza baktilar aralqrinda biri dedi ki
Ya dedi kuzen ben bunlarin hicbirini istemedim kocam beni sevsin yeter dedim sen yuzlerce sey saydin bir beni sevsin demedin aralarinda
Bence ondan yani bazi kizlar karsi taraffan cok sey bekliyo sadece beni sevsin yeter demek varken 🙂00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kafadan yüz güzelliği normalin altındadır.(elveda yakışıklı erkekler) fiziki (kaporta) olarakta gideri yokmuş ki (* statüsündeki erkekler gibmek istememiş. Bu ikisinden biri olmayınca diğer maddelerin önemini yitirir.
Anca kocası sever, kocası giber
08 Yorumla
Soran+1 yılNe boş yaptın be dayı ya
- +1 yıl
Sen bu kafayla gidersen mutlu olacağını mı sanıyosun sevgili olduğun kişiyle ne kadar yazıkk
- +1 yıl
@anonimmbirkizz16 bu benim kafa yapım değil ki gördüğüm, yaşadığım. Hayatımın her safasında muhakkak böyle birine denk geldim. Bütün sınıfın okulun ezdiği kız için ettiğim kavgayı kendim için daha etmedim. Yaşımda 28
- +1 yıl
Öyle birisi olduğunu söylüyosun ama yazdığın şeyle alakası yok gibi gözüküyor
- +1 yıl
@anonimmbirkizz16 kızın yüzün ne halaretler ettiler, biliyor musun sen. Eminim senin arkandan bile söylenmemiştir. Kırk sıkım olsa birini sürmem vs vs
- +1 yıl
Ben senin yazdığın şeyi diyorum seninde onlardan pek farkın yok
- +1 yıl
@anonimmbirkizz16 kaç il gezdim kaç insan tanıdım sayısını unuttum. Herkes yazdığım gibi aksi olsa bu sorunun altında konuşuyor olmazdık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl- Çevre: Akrabaların/Arkadaşların dolayısıyla sana yanaşmıyorlardır veya sosyal ortamın yoktur.
- Görsellik: Çekici bulunmuyorsundur.
- Ulaşılabilirlik: Sosyal medya platformlarında yoksundur.
- Duruş: Kafa yapından ve olası tepkinden dolayı caymışlardır veya çekiniyorlardır.
- Bilmediklerin: Belki ortalıkta haberin olmayan dedikodun vardır veya hoşlanan vardır ama fazla utangaçlardır.
- Algı: Teklif almış ama fark etmemiş olabilirsin.
- Karakter: Yaşıtlarına kıyasla daha az fark edilen yani pasif birisindir.
- Sosyal algı: Herkes çıkma teklifi alacak diye bir kaide yok. Bunu çok umursamak gereksiz.
110 Yorumla- 11 ay
Teklif almış ama fark etmemiş olabilirsinizden kasıt nedir, yani nasıl olabilir bu durum?
- 11 ay
Kimisi kendisiyle flört edildiğini bile fark etmezken kimi de herkes onunla flörtleşiyor sanıyor. Var böyle ekstrem uçlar.
- 11 ay
Benim de benimle flört mü ediyor diye anlayamadığım biri vardı, ondan sordum. Nasıl olabilir bu flört? Uzaktan uzun uzun bakış (keser gibi) , konuşma çabası buna girer mi?
- 11 ay
Misal erkeklerin bir kadının kendisiyle flört ettiğinden emin olması için, kendisine yaklaşık 30 bakış atılması gerekiyormuş. Sosyal medyadan bulabilir, senin gittiğin yerlere gider kendini gösterir, konuşacak konu bulmaya çalışır vs. Çok yöntem var. Birçok faktöre göre değişir.
- 11 ay
Senden bir sinyal alamazsa bırakır mı yoksa her şeye rağmen açıkça söyler mi gerçekten hoşlanan biri?
- 11 ay
Duruma bağlı değişir.
- 11 ay
Ama sürekli bakışını yakalama, sen bakınca da gözünü kaçırma bir belirti sayılır mı? Ve seziyorsak hoşlandığını, sezgiler genelde yanıltmaz gibi geliyor.
- 11 ay
Eğer sana harekete geçilsin istiyorsan tavrını ve görüntünü geliştirebilirsin. Daha albenili olman, doğru ortamlarda da olursan işe yarar. Ayrıca kadınların seçilmeyi beklediği günler geride kaldı. Beğendiğin biri varsa git yokla. Ölümlü dünya bu, beklemekle olmaz. Ve cesareti olmayan erkeklere atak olmalısın çünkü kendileri harekete geçmiyorlar. Kendi kendine düşünür durursun öyle...
- 11 ay
zaten çoktan yollarımız ayrıldı... ama öyle miydi düşündüm bu ara hep
- 11 ay
Anladım.
Yani güzel olupta almamışta olabilir. Dışarıdan çok sert gözüküyorsundur. Sessiz çekingensindir. Çevren daha düzgün ve öyle herkese yürümeyen insanlar ile çevrilidir. Bunun birçok sebebi vardır. Zaten sadece güzellik yüzünden yürüyorsa biri zamanla canını yakar. Yani bu durumun bir sebebi olmayabilir. Çok kafana takma derim
22 Yorumla- 11 ay
Sessiz çekingen olunca insanlar yaklaşmaya mı çekiniyor yani?
- 11 ay
@Anonymus422 hayır bu çok komplike bir konu. Sosyal çevre, çalışılan yer, etrafa verdiği mesaj vs birçok etken ve çekingen olunca dışarı benim ilişkim var mesajıda verirsiniz bir noktada
Hiç dert etme geçmişin temizde onun açık. Böylesi zor bulunur hiç merak etme çok talibin olur bir yerden sonra
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙂
+1 yılÇok normaldir. Güzelsindir, alımlı , etkileyicisindir. Erkeklerin aklında iki durum oluşur bu durum karşısında. 1. Bu kızın kesin hayatında biri vardır. 2. Yaklaşmaya çekinirler.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada , rekreasyonist in ve buna benzer yorum yapanların ifadelerini kesinlikle dikkate alma. 20 yaşında , bütün güzelliği , bütün tazeliği bütün enerjisi yerine bir hanımefendi için , bu tip kişilerin yazdıkları çamur atmak meselesinden başka bir şey değildir.
+1 yılÇıkma teklifi almamış olman seni değersiz yapmaz. Çok güzel bayanlar gördüm erkeklerin yanaşamadığı. Genelde tavrı olan insanlara o yaşlara kadar gelemiyo olabilirler.
10 Yorumla
+1 yılAlmak için herhangi bir girişimi olmamıştır. Ya da toplumun beğeni yargılarından uzak bir görünüme sahiptir.
10 Yorumla
+1 yılKullanılacak bir kız olarak görmüyorlardır bu devirde erkekler tadını alıp bıraktıkları için durum bu
13 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka yaa. Cinsellik erkeğin kadını kullanması mı? Ne saçma bir düşünce geçti o devirler.
- +1 yıl
Evet öyle şuana kadar ciddi bir erkek görmedim hepsi cinsellik kafasında
- +1 yıl
Pardonda ciddi olsa ne olacak yani. Bu yaşta evlenecek degilsin heralde. Ayric evlilim bir başarı miya da evlenenler çok mu mutlu? Her şeyin bir zamanı va gençken hayat yasanir boyle ciddi şeylere kafa takmak leride seni üzer.
+1 yılBen 25 yaşına geldim bir kızın elini tutmadım şimdikiler zaten kerhane aşkı anasını satım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal birisi degilse normaldir birsey dusunmem olabilir normaldir herkes alacak diye birsey yok birsey dusunmem,
111 Yorumla
Soran+1 yılSosyal olmayıp çok teklif alan gördüm ama
- +1 yıl
Sosyal degilse medyadan mi almis medyada herkes herkese yuruyo djjdhdjd ne alakasi var
Soran+1 yılYa okul ortamında olsun bazı erkekler görüp beğeniyor gidip pat diye açılıyolar
- +1 yıl
Çok nadir onlar hahaha
Soran+1 yılEvet. Sevdiğim çocuk sevdiği kıza bizzat öyle yaptı da 🙂
Soran+1 yılKime? Hskfjsk
Soran+1 yılArayışta olmak zor olmuyor mu yaaa 😂
Soran+1 yılBi de nefes alması yeterli demişsin helal dayı 🤦♀️
+1 yılNe guzel işte , birşeylere doğru karar verecek yaslarina gelmişsin ,, bu sayede belkide ilk aşkın hayatınin tek aşkı olarak kalır , buda daha kaliteli daha mutlu bir beraberlik demektir
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler nasip işi birazda. Sert duruşludur çekici değildir ne bileyim ya da ilgili olduğu bir şey yoktur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu konu ile ilgili detaylı bir şey düşünmeye pek gerek yok, olabilir normal bir durum. Önemli olan güzel insanlara denk gelmek
10 Yorumla
+1 yılbiraz da basariliysan ve gercekten cevrenle pek ilgilenmiyorsan onlari farkedememissindir dedigim gibi akilli ve basarilisan da cekinmislerdir illaki olmustur birileri senden etkilenen cekinmislerdir iste onyargiyla yaklasmislardir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani tuhaf bir soru şimdi. ikili ilişkilerde nası olduğuna bağlı, çevrene bağlı. Çirkin demek değil bu açıkçası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey düşünmem normal bulurum. Benim 22 yaşına kadar sevgilim olmadı çünkü istemedim. O kişi de istememiş olabilir. Bu da bir ihtimal sonuçta
02 Yorumla- +1 yıl
Şimdi var mı
- +1 yıl
Yok
Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Onune gelen herkesle flortlwrstigin için olabilirmi
06 Yorumla
Soran+1 yılAblam teklif etmedi derken aynı zamanda kimse konuşmadı benle o haşde nasıl flört edilebilir
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılKötü hissediyorum kendimi yazanlara engel attım hep
En güzeli bence almamış biriyle çıkıp cinsellik yaşamak ses tonunun değiştiğini zevke geldiğini izlemek apayrı olurdu.
00 YorumlaSosyal arkadaş ortamı yoktur okuldan eve evden okula ve birazda çirkin olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç çıkma teklifi etmeyen abisin dimi 😂😂
Soran+1 yılE neden etmedin kız güzel değil diye mi
Soran+1 yılBana da o yüzden etmemiş olabilirler
Soran+1 yılAynen öyle ikisinden biri
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılCirkindir , muhabbeti sarmiyordur , ya da akplidir 😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılHajdjsjsja siyasi görüşünü nasıl bilcekler konuşmadan
- +1 yıl
😂😂😂 mal kendini belli eder
Soran+1 yılSen öyle san
- +1 yıl
Akplisin galiba 😂
Soran+1 yılValla oyum muharrem ince beye 😂
- +1 yıl
Bende 😂 o zaman gt yapmak lazim
+1 yılBelki kendi kararıdır, belki dışa karşı soğuktur.. belki belki.. kimse bilemez bunu kolay kolay..
04 Yorumla
Soran+1 yılO kişi benim 😄
- +1 yıl
O zaman kendinizin cevabı bilmesi gerekmez mi😊☺️
Soran+1 yılBilsem işte neden bilmiyom ki
- +1 yıl
Kendinizi tam anlamıyla tanımıyor olabilirsiniz belki.. zamanla düşünceleriniz oturacaktır
+1 yılBakın hep böyle sorular geliyor Ben de hepsine buradan toplu cevap veriyorum
Eğer erkekler bir kadının yorucu ve uğraştırıcı olduğunu sezerlerse dünya güzeli olsa yine de uzak durmayı tercih ederler00 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanan erkek olmuştur emin ol ki ama teklif etmeme sebebi senden çekiniyor olabilir. cekinme sebebi de çok sert ve kızgın gibi duruyorsan bu olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa fazla soğuk ya da havalı kimseyi yaklaştırmıyor yanına
10 YorumlaAynı durumda olan bir erkeğe kıyasla muhtemelen farklı şeyler düşündüreceği kesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben de bu yaşıma kadar hiç çıkma teklif etmedim.
Sen ne düşünüyorsun?00 YorumlaYa fiziğini beğenmiyolardır ya da aşırı dışa kapalıdır insanlar konuşmaya cesaret edemiyodur
00 YorumlaSana yürümek isteyenlere ters davranmıştır derim böyle kızlar genelde evde kalır
00 Yorumla
+1 yılSeni tanımadığım için cevap veremem. Eksik bir şey varsa görmem lazım
00 YorumlaSosyal medyada fazla aktif değildir ya da dışarıdan soğuk görünüyordur.
00 YorumlaBirazda senle alakalı kimse konuşmadan direkt teklif etmez. Birisi seninle tanıştığında samimi olmalısın. Soğuk ve utangaç olursan olmaz
10 Yorumla
+1 yılDurusu sağlam ne istediğini bilen biridir erkekler cesaret edememiştir net düşüncem bu olurdu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 20 yaş normal ben 34 yaşına gireceğim hiç teklif almadım hiç sevgilim de flörtüm de olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 22 yaşındayım aldım ama kabul etmedim ammann ne gerek var
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben sevgilş olma derdinde değilim sadece sevildiğimi bilseydim ya
Cevap sahibi+1 yılHiç sevgilim olmadı
Cevap sahibi+1 yılDoğru onu bende istierdim ama karsilikli olmayıncada bi önemi yok emin ol
Cevap sahibi+1 yılNe zaman karşılıklı olacak yaaa🤧🤧
+1 yılBazen denk gelmiyor işte. Ne güzellikle ne de huyla bı ilgisi var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bir durum. Ben 28 yaşındayım bende hiç çıkma teklifi almadım. :(
00 YorumlaBakımsızdır. d
45 Yorumla
Soran+1 yılÇirkindir😷 hdjfjjs
Soran+1 yılNe kadar çirkin dediğim kızlar hakkında erkekler çok güzel diyor 🥴 ben zevksizim sanırım
Soran+1 yılKader kısmet ya
Ya bence konuşamayan konuşmayan kıza tahammül edilemez, ben etmem açıkçası. çok rahatsız edici bir durum o kız da öyle olabilir belki?
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence kendisi istemiyordur, ki bende öyleyim istemediğim için çoğu kişiyi reddettim konuşmak vs. İstemiyorsundur boş ver çok gerekli değil zaten olacağı varsa en güzeli olur inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılİnan gerçekten konuşmak istemiyorum ama çevremdeki tüm kızları seven birileri var ben hiç sevilmedim merak ediyorum
Ne kadar guzel nadide kalmis cicek gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 20 sinden sonra teklif edilir diyorum 😁😊
10 Yorumla
+1 yılakıllı bir kız olduğunu düşünürüm
10 YorumlaErkeklere yüz vermemiş kendini derslerine vermiş diye düşünürüm
00 YorumlaKimi zamanda olağan bir durum bu şu an ülkede böyle durumda olan birçok insan var.
00 Yorumla
+1 yılBiraz geriplanda kalmış sosyal hayatı olmamış diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılAha ben. Umrumda değil asko
05 Yorumla
Soran+1 yılKankii inan bana sevgilim olmuş olmamış umrumda değil sadece birinin sevdiğini bilseydim yaa
- +1 yıl
Seven olmuştur da belki sen bilmiyorsun. Daha yaşın genc. karşına çıkmamıştır doğru kişi kafana takma.
Soran+1 yılLisede çok üzüldüm canım yandı ya platoniklikten allahtan açılmadım kimseye
- +1 yıl
Ben de platoniğim yaa. Açılsaydın ya. Ben Acilsam mi diye düşünmedim değil djjdjjdf
Soran+1 yılÖyle aşık gibi davranıyodu ki ben onun davranışlarından etkilendim meğerse yvşakmış kanka platonik kaldım öyle bu yüzden açılmayı hiç düşünmemiştim hep o gelcek diye bekledim 😂
Çıkma teklifi mazide kaldı 🥲
01 Yorumla
Soran+1 yılYa o o anlamda işte ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal inan bana insanlar cevheri olan kişiliklere yanaşmıyor. Narsist kişilikler daha çok ilgi çekiyor.
00 YorumlaHiç bir şey düşünmem anormal Bir durum Yok
10 Yorumla
+1 yıl20 yaş daha. küçüksün niye karamsar oldun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir yani bişey dusunmem
00 Yorumla bir şey düşünmem kızın düşünmesi gerekir
00 Yorumla
+1 yılDur bakam hrle hayat yeni basluyor bu acele ne
00 YorumlaBence kendisi izin vermiyordur.
00 Yorumla
+1 yılBeş tane abisi vahşi bir babası olabilir 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Şaka bir yana çok özenme ❗️Millet ciddi bir ilişki ya da mutluluk yerine kullan at peçete gibilerini tercih ediyor ve genellikle sevgi aşk değil bir gecelik cinsellik için. Demekki dik ve sağlam bir duruşun var, ayrıca daha çok gençsin. Tecrübe lafına uyuz oluyorum kimin anne ve babası evlenmeden önce başkalarıyla defalarca Tecrübe edinipte evlenmiş 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTamam artik teklifle yagar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Çirkin bir türk kızıdır..
00 Yorumla
+1 yılFazla içine kapanıktır
00 Yorumla
+1 yılYa çirkin ya da maskülendir
00 Yorumla
+1 yılTer kokuyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey düşünmem. Normal karşılarım.
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat