Dışarıda herkes bana bakıyor 4 senedir dışarı doğru düzgün çıkamıyorum?

Arkadaşlar merhaba öncelikle anlatacaklarım biraz uzun şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim... Ben bundan 4 sene önce bir iş yerinde çalıştım iki buçuk ay bu işyeri çağrı merkeziydi gelen telefonlara bakıp isim-soyisim-adres aldığımız bir yerdi TV kanalları vardı bitkisel ürünlerin sipariş satışı yapılıyordu sevmediğim yanı ise cinsel performans ürünleri satılması bu datadaki müşterilerin sapık olmasıydı TV de çıplak kadınlar oynatılması sahte ürünler kaçak ürünler ve cabası yalan dolan benim bu işyerinde çalıştığımdan babamın haberi yoktu annemin de kardeşimin de zaten abim-ablam yok burada ben çalışmak zorunda kaldım zorla çalışıyordum yani böyle bir isyerinde çalışmanın etik olmadığını ve günah olduğunu düşünüyordum sonra burdan birini sevdim ve o da beni seviyordu galiba ben de beni sevdiğini sandım ona aldandım oysa beni kandırmış hoşlanmıyormuş sevmiyormuş istemiyormuş begenmiyormus beni bu kişi bana küfür etmişti zaten ortada bıraktı beni kandırıldım 4 senedir doğru düzgün dışarı çıkamıyorum bi iki aydır anca kendime geldim antipsikotik ilaçlarla ayaktayım bu kişiye hakkımı helal etmiyorum Allahından bulsun senelerim boşa gitti şimdiye kadar ben çoktan evlemiştim sevgilim olmuştu dışarı çıkıyorum herkes bana bakıyor hissi var hala ne yapacağım gerçekten bana bakıyorlar ama yalan değil acaba fotoğraflarımı mı bir yerlere attılar ben onlara fotoğraf falan atmadım sosyal medya hesabılarımı biliyorlar bir de galerime erişiyorlar bence numaram adresim herkesin varmış onlar da

Dışarıda herkes bana bakıyor 4 senedir dışarı doğru düzgün çıkamıyorum?