Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşım benden ayrıldı ama arkadaş kalmak istedi. Neden?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani beni düşündüğü için mi ayrıldı yoksa sadece böyle berbat bi bahane mi üretti? Kafam çok karışık. 😖
Erkek arkadaşımın arabalara merakı vardı. Hız tutkusu da olan birisi dolayısıyla kaza ve ölüm riskini artıran bi sebep bu ve bana bundan dolayı "gelecekte birbirimize ne olacağını bilmiyoruz arkamda üzülen kişiler olsun istemiyorum" dedi ve bu sebeple ilişkiyi bitirmek istedi. Tanıdığı birisi araba kullanırken kaza yapmış ve de vefat etmiş ayrıldığımız gün. Lakin şöyle de bir şey var ki benden sonra kızları takip etmiş. Ama aynı zamanda benimle arkadaşta kalmak istiyor. Ne yapmak istediğini anlamadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kardeş paldır küldür insan kaybetmeyin burnunuzdan kıl aldırmayan cinsten olmayın
Nasıl yani?
net ayrılmak için bahane yapmış yaşı kaç bu arkadaşın
Aklında başkası ya da başkaları var ama her duruma karşı da seni stepne olarak tutmak istiyor. Çok adice bir şey bu. Selam bile verme ona
Ayrıca bana "senle ilgili hiç bir sıkıntım yok" dedi. O zaman neden ayrılır ki bir insan?
Dedim ya, aklında başkası var onun
Hayatim öncelikle çok hayırlı olsun böyle birinden kurtulduğun içinde cok şanslısın net bahane arkadaş da kalma seni zaten sevse dikkat eder o yüzden gönder gitsin
Aiyy cidden mi😖
Net eminim
Bu çocuk seni oyalıyor net yani ceptesin
Ne olur ne olmaz diye yedekte tutuyor seni. Biz erkekler bunu yapıyoruz maalesef
sorumluluk almak istemiyor
en doğal hakkı
Cepte dur diye..
Yeni sevgilisiyle ayrılırsa sana geri dönmek için.