Eski sevgiliden arkadaş olur mu?
beni bırakan sevgilim arkadaş kalmak istiyor nedeni ne olabilir ?
beni bırakan sevgilim arkadaş kalmak istiyor nedeni ne olabilir ?
bu 2 durumdan kaynaklanabilir ya sen ayrılmanızdan çok etkilendin ve bunu ona yansıttın bunu senın için yapar en azından yanında olduğunu sana hissettirmek adına diğer yandan böyle bir durum yoksa senı yan cebinde tutmak isteyebilir.Bence eski sevgiliden arkadaş çok zo olabilir iki tarafında belli karakter olgunluğuna ulaşmış olması gerek ki bu şartlar her zaman sağlanmadığı için ters etkilerle sonuclanıyor bu gibi durumlar.Benım önerim o kişi ile aranızda geçenlere bağlı bu durum basit birisi ile arkadaş olabilirsiniz.
O kendini kurnaz seni aptal yerine koyuyor .Iliski yasayan ciftler ayrildaktan sonra asla arkadas olarak kalamazlar bu taraflardan birinin varsa duygularina eziyet etmeyi onlemek icindir.
Sen hazir olda beyefendinin keyfini bekleyeceksin yani bir hayat yolu cizmeyeceksin o isterse tekrara geri gelecek olmazsa salla onu gitsin olacak gel keyfim gel
Bunu soyleyen erkek/kadin karakter yapisindan suphe etmelisin durust bir yaklasim degil kesinlikle .
saygilarimla
seni bırakan sevgilin sana geri dönmek istiyor yaşanmışları unutturmak istiyor arkadaş olalım sonra eskisi gibi çıkarız diyor başka açıklaması olamaz :)
seni de el altında tutmak ıcın erkekler hep gerıde bıraktıklarını merak eder oyuzden bence dost yada arkadas olmaa ,
Cevap
25Cevap
eski sevgiliden arkadaş olmaz...hayatın en sacma sorusu ve iistegidir bu..yeni sevgilinle ilgili ne anlatırsın eski sevigliden olan arkadasa..asla ve asla olmayın..bittiyse bitmiştir..nokta konulmalıdır..geri dönğlğrse arkadaslık degil tekrar sevgili muhbabeti olunur
Arkadaşlar öncelikle ben o duygu içerisindeydim,4yıllık sevgilim beni terk etti onunla çok ilgilenemediğim için ama kendimce haklı sebeplerim vardı ilişkinin son bir yılında aramızda 300 metre varken resmen uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk. Ve ilişkimizde de pek kötü olaylar yaşanmadı aksine çok güzeldi. Ama beni bıraktı falan başka birileriyle yazıştı konuştu hemde normal bi konuşma değil samimi bir konuşma. Neyse ne arkadaşlar ben tavsiyemi vereyim. Ben tabii çok kötü oldum ihanete uğradım resmen ama o bana sürekli beni hayatından çıkarmak istemediğini söylüyordu ama çok istiyosan gidebilirsin diyodu. Bende dedim ki sen yolunaaa ben yolumaa dedim ki benim kendime saygım var bi kere. Arkadaşlar eski sevgiliyle arkadaş olunmaz olunur diyenlerin ıq sü ayakkabı numaralarından küçüktür sakın arkadaş falan olmayın yoksa sürekli sizi cebinde görür el altında görür yol verin gitsin seviyorsa bi yolunu bulur geri gelir zaten hadi Allah'a emanet canlarım
haptan sonra bi hafta içinde kanaman olması lazım eger geçerse sıkntı wardır bu kanama oldugu için adet düzenin boulur we geçikir sıkntı yapma bişe olmaz eger adetin daha çok geçikirse adet yapıcı haplar war hamileligi önlüyo onu kullan bişe olaz ya korka .
1. hemen kopamadı
2. ayrılığın yaptırabileceği çılgınlıkları engellemek için kontrolünde olman (vicdan azabı çekmemek için)
3. pişman her an geri dönebilmek için bağlantı koparmıyor.
4. benden nefret etme demenin bir başka yolu.
İnsanlar illa ki bir birlerini höpüdetmez.
illa sevgili olmaz.
Sevgili olduğunuza göre bir birinizden hoşlanmış ve denemişsiniz.
Sevgili olmadın diye niye hoşlandığın biriyle arkadaş kalmayasın?
Yoksa insan hoşlanmadıkları ile mi arkadaş oluyor?
yenisini bulana kadar en iyisi sensin.Birisi senin için gururunu ayaklar altına alıpta sana senin eline bıraktıysa bilki bunuda senin yanına ilk fırsatta bırakmaz...
sana yakın olabilmek için . her istediginde yanına gidicegınden senı kaybetmek istemedıgınden.
ama arkdaş ol gercekden. benden tavsiye zarar gelmez..
Valla öküz altında buzağı arama derim. Ben de arkadaş kalmak istemiştim. Ama kendisi eften püften bir sebeple bundan vazgeçti. Neden arkadaş olamayasınız?
Benimkide seni arkadaş olarak seviyorum demeye başladı. Boşver eski sevgiliden bir bok olmaz*git de bırak.
he oldu olucak birde yani bi çocukla tanıştım çok tatlı falan de desin sana arkadaşsınız ya bunu kaldırabilicekmsin?
neden nasıl istedi bunu o şartlara bakmak lazım.onu bırakmadıysan böyle geçiştirmiş de olabilir.ya da kendince deneyecektir.
olmaz ya ben olamam en azından atesle barut yanyana durmaz
Geçecek o ayakları çocuk oyuncağımı bu hadi ayrılalım sonra arkadaş olalım
yol ver gitsin
İstemek olmadan arkadaş olmanız daha normal olurdu.
Muhabbetin iyidir. Zaten seni de iyi derecede tanıyordur.
senden hber almak olabılır..ama arkadas kalmayı kabul falan etme..
paylaşacak dost istiyor ama en önemlisi kopamıyor...
yedekte tutma , ego tatmini yada çok düşük bi ihtimal arkadaşlığını seviyordur onu kaybetmek istemiyordur ama büyük ihtimal yedekte tutma
cok sevmiştir büyük bir ihtimal kesin öyledir bence ...
Seni kaybetmekten korktuğu için. artı...!Sana verdiği değerden dolayıdır...mevsim güzeli :)
NEDENİ HALA İLERİDE BARIŞABİLCEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYOR VE BU YÜZDEN BAĞLARI KOPARMAMAK İSTİYOR
Senin kiz arkadasiin sutun fistik kaymak gibidir oyuzden
ya tamamen kaybetmk istemyo ya da umut.
arkadastan sevgılı olur sevgılıden arkadas olmaz
medeni bi insan olmasin sakin?
arada geri dönmek için
Dur bir kenarda, lazım olursun belki.
Yedekte bulun hesabı.
geleceğe yatırım yapmak istiyor belli
istemem yan cebime koy misali
yok yaw ne arkadaşı eskiden hiç bişey olmaz
açık ve net cinsellik...
olamsın..