esk, segilimle ayrılalı tam 2 aya yaklaştık dilim halen daha eski sevgli demeye alışamadı ben onu çok sevdim bir yıldan fazla çıktık güzel bir ilişkiydi ama beneden ayrıldı sebepse ondan önceki sevglimle beni yargıladıı hatta kötü şeyler düşündü doğrusöylediğim halde bana inanmadı bana benim için göz yaşı döken erkek inanmadı bitmiş ilşkimle yargıladı sonra annemi aradı senin kıızndanbu yüzden ayrılıyorum die karaladı beni sonra bana küfürler etti ben sevdiim çok sevdim sevdiğim içinde hep sabrettim aama oda silip atmadı ben ben koştukça o kaçtı ayrıldığımız halde iyi kötü iletişim hiç bitmedi en son benimle bir iyi konuşup diğer gün kötü konuştu hatta kıskançlıklar bile yaptı bende çözemiyordum ama o beni çözdü onu çok sevdiğimi çok iyi bilyordu aylarca sabrettim bekledim oysa hep benii suçladı yeni sebepler ortaya çıkardı günlerce ağladım yemek yiyemedim sadece aldatmadan yalan demeden sevdim
en son arkaaş kalalım ne varki bunda dedi arkadaş kalmak deyincee hayır dedim duygu beslediğim bir insanla arkdaş kalaamam yolun açık olsun dedim seni unutmak zor olabilr ama imkansız değil dedim kib hakettiğin kadar mutlu ol dedim o gün bu gündr mesaj atmıyorum oda 5 10 mesaj attı sonra sustu neden benimle arkdaş kalmak istedi msn adresimi çalddı bir gün sonrada o sanıyorki ben dayanamam kesin yazarım ama artık yazmıycam pişmanlık o yaşasın gitmek nasıl olıyormuş görsün şimdi üzülüyorum çok ama geçecek inşallah
en son arkaaş kalalım ne varki bunda dedi arkadaş kalmak deyincee hayır dedim duygu beslediğim bir insanla arkdaş kalaamam yolun açık olsun dedim seni unutmak zor olabilr ama imkansız değil dedim kib hakettiğin kadar mutlu ol dedim o gün bu gündr mesaj atmıyorum oda 5 10 mesaj attı sonra sustu neden benimle arkdaş kalmak istedi msn adresimi çalddı bir gün sonrada o sanıyorki ben dayanamam kesin yazarım ama artık yazmıycam pişmanlık o yaşasın gitmek nasıl olıyormuş görsün şimdi üzülüyorum çok ama geçecek inşallah
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer