dkdjdh saçma oldu biliyorum soru olmazsa kabul etmez diye öyle yaptım
benim bir arkadaşım var kız her şeyimizi birlikte yaptık nerdeyse bu seneye kadar yediğimiz içtiğimiz hep birdi sonra ğnilere dağıldık normal olarak ayrı kaldık o da sevgili yaptı gittiği yerde ve tatilden sonra buluştuk bana hep anlatıodu cocugu daha 2 günlük cocuga güvenip arabasıyla yolculuga falan çıkmıştı yapma dedim dinlemedi her neyse konu bu değil. çocuk o kadar değişik biri ki biliyorum cogunluga normal gelicek ama değil bence. arkadaşlarımızla pişti atıcaktık sırf erkekler diye elli kere aradı ve bu en çok koyan arkadaşımının kendini savunmamasıydı asla böyle biri değildi ve böyle birine dönüşmesi beni çok üzdü neyse işte 15 gündür buluşalım diyorum beni reddediyo dün buluştuk ve bana dedi ki “x hep böyle mi olucak eve geç mi giriceksin diye laf etti diye buluşmadım senle biraz inzivaya çekildim” dedi o kadar zoruma gitti ki ağlamamak için sıktım kendimi. ailesinin kısıtlamalarını hiçe sayan arkadaşımın bu yaptığı koydu en üzücüsü de benim babam da bana normal davranmadığı halde hiçbir zaman bunu sorun etmedim ve biz o cocuktan önce eve hep aynı saatlerde dönerdik. bütün dertlerini dinlediğim hep destek olduğum arkadaşımın bunu yapması çok yaraladı beni bu yüzden eskisi gibi olamam artık onla çok üzülüyorum gerçekten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Acı ama gerçek, kimseye güvenemiyor insan bu devirde , ne dostum dedıgıne ne sevdim dedigine...
Arkadaşının içinde hep bu vardı sen onu asıl şimdi tanıyorsun
benleyken hiç sevgilisi olmamıştı ondan heralde
okuduğun için de sağ ol üşenmeyen ilk erkek ödülü veriyorum sana
Ödülüm t. blue olsun teşekkürler, merak etme çocuk kızı bugün silse yarın ağlamaya sana gelir ama dediğim gibi böyle zamanlarda hiç düşünmüyceksin direkt sen siliceksin bu insanları
sigara karşıyım ama bu seferlik olsun hadi
inan dediğinin farkındayım ama lanet olsun ki seviyorum onu
Dostum kırmızı çizgilerin yoksa hem arkadaşlık ilişkilerinde hemde aşk ilişkilerinde insanların bu çizgilerinde seksek oynamasına izin veriyorsan, her seferinde bir önceki saygısızlığının daha da ötesini yapacaklar ve sonunda çöp kadar değersiz olacaksın gözlerinde, bunu kendine yapma, onu seviyorsun ama kendini daha çok sev
of çok haklısın yapma böyle dkdmddjd uyansın da rest çekim bari
Uyanmasını bekleyip rest çekecek kadar önemsiyor delirecem şlxjxbzjx Tabi sen bilirsin, saf ve temiz kalplisin, umarım karşına hep iyi insanlar çıkar:)
niye bugün herkes çok samimi dkdjdgd tamam gidip paragraf atıyorum görünce cevaplar
umarım senin de çıkar çok teşekkürler yardımcı olduğun içinnn
Rica ederim:)
Valla okudum ama boş ver gitsin ya hayat bunları takmak için fazla kısa
çok basit geliyo herkese okuyunca ama değersiz hissetmek bu kadar basit bir şey değil
güzel yazı ama okumaya üşendim
oku yorum yap be kanka üzme beni garibanım zaten
ne garibanı kızım yaşa hayatını gel Türkpro izleyelim
lan yürü git dkdjdg
link atayım abla sen de
türk pro çocuk kanalı çok eglenceli İlhan abi gta 5 videoları yayınlıyor
yok kardeş depresyondayım ben senle izle gül
abiiy herşeye depresyona giriyonuz bu ne yaaaaaaaaa
bihter gibi kendimi vurmadım diye di mi bu tavırlar
yok yok vurma da yahu ben 19 yaşındayım şekerli sütlü ekmek yiyerek kral şakir izliyorum, bilgisayar oyunları oynuyorum çatlarcasına gülüyom
sen de öyle yap neyi dert ediyon, hayat gayet iyi
ulan 19 yaşında nasıl böyle mutlu olabiliyon yaş mühim değil hem ruhum 135 yaşında ananem daha hayat dolu
çünkü maneviyatım güçlü ve anı yaşıyorum da ondan
gelecek veya geçmişi değil şu an var benim için
hadi birlikte süt içip kral şakir izleyelim
o kadar rahatım ki anlatamam ,
mutluluk tercih meselesidir, ben hep gülmeyi seçiyorum sen de öyle yap
olmuyor deme istersen oluyor hep olumlu bakıcaksın olaylara ben nasıl mutlu oluyorum di mi insanız ikimizde
heh işte ya efsane etkinlik bu arada Watch Together uygulamasından şimdi izleyebilirz ciddiyim tab istersen
allah razı olsun ilk defa erkeklerden bu kadar destek gördüm haklısın gidip kral şakir izlicem
ne ugulaması valla bilmiom
yanlış anlamada takib edebilir misin uygulama linkini atayım
istemiyorsan ısrar etmem
edim bekle
Gerçekten saçmaydı seni tebrik ederim
teşekkürler
Bıkmışın
Çok uzun kanki
sonu kaydır öyle oku
Kanki uğraşma bence yol ver gitsin değerini anlar ama iş işten geçer
rest çekim di mi denicem tamam
Aynen bi erkek yüzünden yaptığına bak