Arkadaşımın davranışından bıktım mı?

dkdjdh saçma oldu biliyorum soru olmazsa kabul etmez diye öyle yaptım

benim bir arkadaşım var kız her şeyimizi birlikte yaptık nerdeyse bu seneye kadar yediğimiz içtiğimiz hep birdi sonra ğnilere dağıldık normal olarak ayrı kaldık o da sevgili yaptı gittiği yerde ve tatilden sonra buluştuk bana hep anlatıodu cocugu daha 2 günlük cocuga güvenip arabasıyla yolculuga falan çıkmıştı yapma dedim dinlemedi her neyse konu bu değil. çocuk o kadar değişik biri ki biliyorum cogunluga normal gelicek ama değil bence. arkadaşlarımızla pişti atıcaktık sırf erkekler diye elli kere aradı ve bu en çok koyan arkadaşımının kendini savunmamasıydı asla böyle biri değildi ve böyle birine dönüşmesi beni çok üzdü neyse işte 15 gündür buluşalım diyorum beni reddediyo dün buluştuk ve bana dedi ki “x hep böyle mi olucak eve geç mi giriceksin diye laf etti diye buluşmadım senle biraz inzivaya çekildim” dedi o kadar zoruma gitti ki ağlamamak için sıktım kendimi. ailesinin kısıtlamalarını hiçe sayan arkadaşımın bu yaptığı koydu en üzücüsü de benim babam da bana normal davranmadığı halde hiçbir zaman bunu sorun etmedim ve biz o cocuktan önce eve hep aynı saatlerde dönerdik. bütün dertlerini dinlediğim hep destek olduğum arkadaşımın bunu yapması çok yaraladı beni bu yüzden eskisi gibi olamam artık onla çok üzülüyorum gerçekten

Arkadaşımın davranışından bıktım mı?