Yakın arkadaşımdan çok sıkıldım?

Herkese merhabalar...
Yakın bir arkadaşım var yaklaşık 2.5 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Bir yandan gerçekten çok seviyorum onu ama artık hareketleri çok batmaya başladı. Bunları yazarken vicdanım çok sızlıyor ama gerçekten çok sıkıldım. Yıllar öncesinin konusunu sürekli açıyor suratıma hep bişeyleri çarpıyor. Sürekli tribini çekiyorum hep bir trip konusu buluyor. Her seferinde wp den boş boş milyon tane mesaj atıyor bir tanesini gözümden kaçırınca hafif trip yapıyor. Düşüncelerimiz bilmiyorum ama şu sıralar çok zıt geliyor. Hayatımda hiç alkol almamış biriyim almam da kendi isteğimle kullanmıyorum ama bana alkol içersen suratına bakmam sen içersin vs vs sürekli bu şekilde konuşuyor. 2 kez üst üste sevgilimle buluşsam trip atıyor. Kendisinin hiç sevgilisi olmadı ve bilmiyor uzun zamandır yaşamadığı bir şey boşver takma diyordum hep kendime ama yeter. Karşılıklı birçok fedakarlığımız oldu birbirimize omzunda çok ağladım ilk ağladığında o da bana koştu bunları düşündükçe kendimden nefret ediyorum... ama gerçekten çok sıkıldım. Ne yapmam gerekiyor benim gibi hisseden Kişiler var mı böyle bir durumda nasıl davranıyorlar
Yakın arkadaşımdan çok sıkıldım?