İnternet & Teknoloji Arkadaşım benimle barışmıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sosyal medya hesaplarından sildiğim için benimle küstü ve konuşmuyor ne yaparsam barışır?ciddi cevaplar lütfen.. Arkadaşım benimle barışmıyor? Cevapla Sosyal Medya Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mOLii Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Gönlünü alıraan barışır 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Özür diledim ya ama yok küstüüü Yorumla mOLii +1 yıl Demeki gönlünü alamamışsın daha Yorumla Soran +1 yıl offff akıl versene moliiiii Yorumla mOLii +1 yıl Dedim ya arkadaşının gönlünü almalısın diye işte Yorumla Soran +1 yıl ama nasıl? Yorumla mOLii +1 yıl Arkadaşını benden daha iyi tanıyorsun cevap senin içinde :) Yorumla Soran +1 yıl Yaaa of Yorumla mOLii +1 yıl tamam tamam mesaj at hadi Yorumla Soran +1 yıl ya ne mesajı Yorumla mOLii +1 yıl peki sen bilirsin :) Yorumla Soran +1 yıl ama sen hiç yardımcı olmadın bana Yorumla mOLii +1 yıl olucam tamam yaz bana :) gizli birine yardım edemem Yorumla Soran +1 yıl ohoooo Yorumla mOLii +1 yıl tamam neyse sen uğraşşş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gönlünü alıraan barışır
Özür diledim ya ama yok küstüüü
Demeki gönlünü alamamışsın daha
offff akıl versene moliiiii
Dedim ya arkadaşının gönlünü almalısın diye işte
ama nasıl?
Arkadaşını benden daha iyi tanıyorsun cevap senin içinde :)
Yaaa of
tamam tamam mesaj at hadi
ya ne mesajı
peki sen bilirsin :)
ama sen hiç yardımcı olmadın bana
olucam tamam yaz bana :) gizli birine yardım edemem
ohoooo
tamam neyse sen uğraşşş
Bişey yapma