En yakın arkadaşlarıma bir buçuk senedir görüşmüyorum. Barışmak için ilk adımı attığımda istememişti bir tavırlara girip saçma sapan konuşmuştu. Şimdi aylar geçti ve bana bu mesajı attı:
Istersen bir gun bulusalim konusalim. Eski dostuz birbirimizi kaybetmeyelim isterim. Benim icin kıymetlisin.
Siz olsanız ne yapardınız?
Istersen bir gun bulusalim konusalim. Eski dostuz birbirimizi kaybetmeyelim isterim. Benim icin kıymetlisin.
Siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şimdimi aklın başına geldi kıymetli olan ayrılmazdi kavga da etse ayrilmadi
Ortada büyük bir sorun yok egoistce davrandığı halde yine ilk adımı ben attım ama kabul etmedi üstüne bin ton laf yedim. Sonra hikayelerimi izlemeye başladı, takibe aldı beni ama yazmaya bile gizlendi onu bile benden bekledi çocuk gibi davrandı. Şimdi mesaj atmış nasılsın diye iyiyim sağol dedim sonra barismak istediğini söyledi. Ne diyeyim buna
Bjr daha olmaz bence
Giden kendi dönen kendi ben olsam yoluna bakarım sallar geçerim
Ortada büyük bir sorun yok egoistce davrandığı halde yine ilk adımı ben attım ama kabul etmedi üstüne bin ton laf yedim. Sonra hikayelerimi izlemeye başladı, takibe aldı beni ama yazmaya bile gizlendi onu bile benden bekledi çocuk gibi davrandı. Şimdi mesaj atmış nasılsın diye iyiyim sağol dedim sonra barismak istediğini söyledi. Ne diyeyim buna
Ondan sana hayır gelmez eski eskide kaldı yeni arkadaşlar edinmelisin çocuk gibi bişey bu hiç yazma önüne bak yoluna devam et derim
Hic cevap vermeyip sildim o da beni engellemiş vallah bi rahatlama geldi
Oh bende burada rahatladım eline sağlık
Ben olsam bi laf sokardım
Bilmiyorum vallah kafam karışık
Sor ya ne değişti benim teklifimden sonra
Hic muhatap olmak istemiyorum lafımı sokup engellemek istiyorum sadece. Ama ne diyeceğimi bilmiyorum
Senin hayatına göre kararlarına göre şekillenmekten çocuk gibi davranışlarından bencilliğinden sana dair ne varsa herşeyden sıkıldım. Artık seninle ilgili hiçbir şey duymakta istemiyorum, düşünmekte. Halimden memnunum bana bulaşmanı istemiyorum.
Teşekkür ederim ama hiç cevap vermeyip sildim ahahah bence en iyisi
Ahahaa olmaz o kadar yazdım bak burada beni sinirlendirdin yaz hemen 😂😂
Çok geç artık engelledi beni 😂
Ama cevabın çok iyiydi
Ama neden cevap vermek istemedim biliyor musun. Umrumda olmadığını anlaması için. Eğer o senin yazdıklarını yollasaydim belki de daha çok bela olacaktı
Ateş olsa kendini yakar çarkına tükürürdük 😃
Dostluk bir kere bozuldumu birdaha düzelmez
senin için kıymetliyse görüş
Kıymetli ama ortada büyük bir sorun yok egoistce davrandığı halde yine ilk adımı ben attım ama kabul etmedi üstüne bin ton laf yedim. Sonra hikayelerimi izlemeye başladı, takibe aldı beni ama yazmaya bile gizlendi onu bile benden bekledi çocuk gibi davrandı. Şimdi mesaj atmış nasılsın diye iyiyim sağol dedim sonra barismak istediğini söyledi.
burada önemli olan o kişinin senin hayatında ki yeri.
şayet samimiyetine inanıyorsan sende ona değer veriyorsan herkes ikinci bir şansı hak eder.
Neden kustunuz
Ortada büyük bir sorun yok egoistce davrandığı halde yine ilk adımı ben attım ama kabul etmedi üstüne bin ton laf yedim. Sonra hikayelerimi izlemeye başladı, takibe aldı beni ama yazmaya bile gizlendi onu bile benden bekledi çocuk gibi davrandı. Bu saatten sonra barışmalı mıyım sence?
Sende o nü engelle sen adim attıkça o kabul etmemiş bu saat ten sonra da sen barışma
Hiç cevap vermeyip sildim o da beni engellemiş oh bi rahatlama geldi vallah
😂 iyi bakalım
Sektir git derdim