Selamlar... Kıyametler mi kopardı yoksa yanlışıkla olmuş olabilir diye geçer miydiniz? 😃

Selamlar... Kıyametler mi kopardı yoksa yanlışıkla olmuş olabilir diye geçer miydiniz? 😃
En nefret ettiğim şeylerden bir tanesi ismimin yanlış söylenmesi demek bana gerçekten değer veremiyor ki ismimi bir daha hatırlamıyor yanlış söylüyor diye düşünüyorum Bunu yapan birkaç kişi oldu Hele ki bunu yapan benim hayatımda olan sevdiğim dediğim kişi yapıyorsa kesinlikle affetmem İlk önce otursun ismimi öğrensin ondan sonra benimle konuşmaya başlasın
Ben tepki vermezdim çünkü belki de yanlışlık ile yapmış olabilir zaten neden bilerek yapsın? ayrılmayı istiyorsa yapabilir tabi ki ama bunun dışında zaten başka bir şey aklıma gelmez. yani bir anlık yanlışlık veya dalgınlık ile yapmış olabilir bu yüzden de umursamazdım ben
Cevap
24Cevap
Hemen ayrılırım, bunun özrü telafisi olmaz.
Artık hiç bir şeye sasiracagimi sanmiyorum
Büyük konuşmayayım da bana eski sevgilisinin adıyla hitap etmesin. Üzülürüm. Çünkü insan unutamadığı kişinin adını bir başkasıyla karıştırır. Bir başkası konumuna düştüğüm için çok üzülürüm ve takıntı yapmaya başlayacağımı bildiğim için ayrılırım.
Eski sevgilisi değil ama eski eşinin ismi ile hitap etti
İnsanın aklındaki neyse diline o dökülürmüş
Ayrılırım tabi aklı başkasında olan biri ile nasıl devam edebilirim
Görseldeki filmi birkaç gün önce izledim. Kalbim çıt... soruna gelecek olursak çok sıkıntı değil yav insanlık hali olabilir
Gülüp geçerim olabilir :D bazen benim de arkadaşlarımın adıyla hitap edesim gwliyo dilimn ucunda durduruyom
Onu orada terk ederdim. Eğer onu düşünmese o ismi söyleyemezdi. Başkasını düşünenin benim yanımda yeri yoktur.
Çok uyumlu anlayışlı bir insanım hataları affederim ama böyle şeyler beni iter.
Aklının onunla dolu olduğunu düşünür soğurum.
Kesin ayrılmak istiyor diye düşünürüm. Böyle bir m*llığı yapacak düşük zekalı biriyle sevgili olmam çünkü 😂
Kiyamet de kopulmaz yanlislikla olmus da denmez. Demek ki hala akli onda. Sessizce uzaklasmak en sagliklisi
Duymamış gibi yaparim.
Ben sana sord falan derse de eski sevgiline sordun bana degil. Derim kısacası sert bi şekilde lafimi koyarım
Kızarım kendisine aynı hatayı bir kez daha tekrarlarsa ayrılırdım
Üzülürdüm ve aklının onda kalmış olduğunu düşünür ayrılırdım.
bende Mahmut diye seslenirdim ödeşirdik... :))))
Muhtemelen
Sıradaki sevgilisine
benim adımla hitap etmeye gidiyor olur
Başıma gelmişti. Tekrarlamıştım, o kadar. Sonra da ayrıldım.
Ayrılırdım. Demekki aklında o varmış ki hala dile de dökülmüş bu..
Çok kırılırım ama çok alay ederim şakaya vurmak için.
Bence o benim tepkimi beklemeden arkasına bakmadan kaçmaya başlasın çünkü olacak iş değil
Güzel soru👍 Ben bu ihtimali düşünmek bile istemem.
aklında olanla beraber olması için ayrılırım ne hali varsa görsün
Alınırdım ama renk vermezdim.
Bilinçaltı çok karmaşık bir alem.
sen niye beni engellemişsin
@loveonthebeach engellemedim, sadece hesabımı kısa süreliğine kapatmıştım :) arada yapıyorum böyle aksiyonlar.
Kendimi affettirmek için hadi seni takip edeyim :)
Ben hitap etmiştim canıma okumuştu valla 😄 gerçi bana kızmalarını bile özledim dkdkdj
Gözlemlemeye devam ederim..
sohbet konusuda oluyorsa.. ordan uzaklaşirim
a
yok bee kıskanmam desin varsın, o eski ben yeniyim
İnsanlik hali ama drvaminda brn de ayni seyi ona yaparim D
Pardon tanıyamadım sizi derdim🙄🙄
Anında yabancı olurummmm...
Sjsjsjsjsjsj
Yengeye Elif dedin usta :D
Eski sevgilim.
Ayrılırdım net.
Ben yanlışıkla yapmıştım, cidden çok kötü hissettim kendimi ki o daha kötü hissetmiştir. Yaşanmaması gereken bir durum. Biraz limonilikten başka bir şey olmamıştı :)
Kendimi kötü hissederdim 😐
İlişkinin başındaysak anlarım ama diğer türlü 😱😱😱😱
İç bir şey olmamış gibi yapardım sorun değil felan sonra bakmışsın bazen benim ağzımdan eski sevgilimin ismi çıkmış ona hitap ederken
susar icime atardim, cok uzun bir süre aklima takilirdi kesin
Unutamadığını düşünür ayrılırım kıyamete gerek yok böylesinden hayır mı gelir yahuuu
Onun dilini koparırdim sorun ortadan kalkardı o birdaha konusamaz bende duyamazdim 😂
Ben de eski sevgilisi olurum. Yeni sevgilisini de benim ismimle çağırır 🙂
Kıyametler kopmazdı ama üzüldüğümü de belli ederdim
Bu çok kötü yaaaa gözlerim dolardı djjddk yengeye elif dedin ustaaa da olmayalım be abi
Ayrılırım. Kabul edemem
Eski sevgilim demek istedin herhalde shdh
Tepkisiz kalırım. Zaten soğurum ve biter
Yengeye Elif dedin usta
Kıyamet mi hıhh çok masum kalır o 😏
Kurtlar vadisi müziği çaldı arka fonda
Kiyamet kopsa dedittirirdim
Her türlü tarife uygulanır
Eski sevgilim olurdu.
Ben öyle basit şeylere kızmam..
ustaya yenge dedin Elif
Ağız alışkanlığı.. dalginlik olur öyle