Herkesin ağzına dolanmış bir kelime aşk sevgi seni seviyorum senin için ölürüm senin için her şeyi yaparım bunlar tam bir yalan sözler, o zaman insanlar neden evlendiği zaman hayatın getirmiş olduğu zorluklar nedeniyle evleneceği insanın maddi durumunu ne iş yaptığını nereye işle uğraştığını veya neyi sevip sevmediğiyle ilgileniyor ailesinin kültür yapısı eğitim yapısı ile ilgileniyor ben aşk diye bir gerçeğin olduğuna hiçbir zaman inanmadım inanmıyorum da, haydi bakalım ben bedensel engelliyim bastonları kullanarak yürüyorum Kendi işimi kendim yapabilirim ağır bir engelim yok tekerlekli sandalyede değilim ama çalıştığım bir işim yok sadece sigorta primi ödeniyor ve emekli olmam için 5 yılım kaldı şu anda evlenmek istesem kim benimle evlenir?
Gidip kuru kuru birisine seni seviyorum desem kim inanır? Kimse inanmaz ve bu yüzden aşk diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum bakın, benim bir yakınım evlendi uzun zamandan bu yana evlenememişti gitti biriyle internet üzerinden tanıştı evlendi sonra bakıyorsun şaşaalı düğünler seni seviyorum kelimeleri bilmem romantik romantik sosyal medya paylaşımları, ancak ben evlerindeki olan kavgayı ve birbirleriyle olan kültür çatışmasını ve anlaşmaları, hatta kızın kayınbabasına olan saygısızlıklarını kayınvalidesine olan saygısızlıklarla kısacası bir oturup da güzel bir sohbet edemediğiniz zamanları düşündüğünüz zaman öyle önüne gelen sadece birkaç bir göz görmeyle seni seviyorum ölüyorum kelimesi ile kimse kimseyi kandırmasın Bir insan evleneceği bir insan da yan yana geldi mi öncelikle birbirine uyumlu olacak kültür olarak yapı olarak oturup sohbet ettiği zaman ailesi ailesine uygun olacak o yüzden ben aşık olmak istemiyorum ben oturduğum zaman arkadaş gibi empati yapabilecek mizah seviyesi yüksek her söylediğim kelimenin altından bir art niyet aramayacak bir insan istiyorum.
Aşık olmak çok güzel bir duygu ama karşılıklı olursa çok güzel tek taraflı platonik olanı insanı maalesef üzüntüye uğratıyor acaba sevdiğim beni kabul eder mi ya redderse diye şüpheye düşüyor insan işte üzüntüye uğratan da bu ben aşk da hiç mutlu olan taraf olmadım ki şimdi de aşık oldum ama aklımda bir şüphe var şüphe kızın beni tanımıyor oluşu inşallah bu kerez yüzüm güler yine olmazsa aşık olmak istemiyorum artık hayatta kimin ne zaman aşık kime aşık olacağı belli olmuyor kalpte oluşuyor bu durum
Aşk duygusunu tatmak değil aslında arzumuz.. Aşka layık aşıkla yaşamak bunu.. Aşk, aslında sadece aşığın üzerine yakıştırdığımız bir his.. Herkesin üzerinde aynı şekilde durmayan kıyafetler gibi.. Herkese meydan okurken ona esir olmak gibi..
Yazdıklarımın soruyla alakasını ben de anlamadım.. Bahsedilen kişi ya da kişiler tamamen hayal ürünüdür, iyi seyirler.. 😄
Aşık olmak istemiyorum çünkü aşka olan inancım kalmadı maalesef. ama bir kadının bana aşık olmasını isterdim. çünkü anca bu içimde ki bazı duyguları canlandırabilirdi.
Muhtemelen bu hayatınızdaki güven sorunları yüzünden gerçekleşiyor. Malum bin bir çeşit insan var. Karşınıza çıkan insanlara önce güven bazında yaklaşıyorsunuz ama güvenme sorununuz olduğu için şıklar otomatik olarak eleniyor. Sadece biri ile uzun süre konuşmayı deneyin. Bu en azından belirli kişilere adaptasyon sağlamanıza yardımcı olur
Aşk gözü kör eder. Mantığın kullanılmasını engeller. Bunun üzerine yapılmış ciddi bilimsel çalışmalar var. İnsan beyni aslında kimyasal maddelere göre şekillenen bir motor gibi. Mantığı bastıracak hormonların salgılanmasını elbette istemiyorum.
Eğer aşk körü körüne bağlanmaksa kesinlikle aşık olmayı istemiyorum Çünkü bana göre aşkta da adalet olmalı sevdiğim kişi hata yapıyorsa bynu göz ardı etmemem gerekiyor Aynı şekilde ben bir şey yaptığım bu konuda hatalısın bunu yapmaman gerekiyor demesi gerekiyor