☺️
Aşık olmak istiyor musun?
☺️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdilik istemiyorum, kafa yoramıyorum artık zor geliyor anlam yüklemek gece uykusuz kalırsın korkuları. yalnızlıkta zor ama bir o kadarda güzel kafanı ve kalbini dinliyorsan her şeyden önce biri olsun sırf diye aşkı istemem, illa ki beni sevip değer verecek birine aşık olurum şimdikiler dış görünüşün kölesi olmuş bile aşık olmak basit değil zordur bunu bulmak epeyce çaba sarfettirir, gösteriş olsun diye de kimseyi sevemem sevmeyeceğim birine de umut veremem bekliyoruz en iyisini en azından olursa yani.
Ben aşık olmaktan korkuyorum. Herkes söylüyor aşkın onlara neler yaptırdığını ve çoğu zaman pişman olduklarını. Ben aşık olursam gör neler yaparım Allah korusun o yüzden hayat düzene girene dek uzak dursun aşk bizden.
Allah istiyene versin gerçekten aşk acısını çok çektim ve artık çekmek istemiyorum inşallah olmam da çile, dert vallaha hele karşılıksız olunca hiç düşünemiyorum 2 yıl aşk falan uzak dursun aşık olmak istemiyorum
Aşık olmak kelimesi artık insanlar da kelime olmuş
Tıpkı ağız oynatmadan yemegi yemek gibi
.. aşkı insanın duygusunda vardır
Şimdi saygılı mı insaniyetlimi dürüst mü karakterli mi vefalı mı bunlar yoksa aşk palavra dır
.. bana aşık olmak istiyormusun diye sordunuz bende bu duygular var ise aşık olacağım kişide yok ise benim duygularım hiç bir anlamı kalmaz
Onun için artık duyguları olan insan çok az kaldı
Cevap
80Cevap
Evet hayatım boyunca aşkı yaşayamadım artık bu lanetimin bitmesini istiyorum bende sevmek sevilmek istiyorum ama olmuyor işte insanlar bazen bıktım saçma boşver gibi şeyler diyor ama onlar birşeyler yaşamışlar ben hiçbir şey yaşamadım yani sevip sevilmek benim hayalim desem yeridir.
Ben artık Türk kızlarına güvenmiyorum daha doğrusu güvenemiyorum.(Tabii herkes aynı değil ama...) Benim bariz fiziksel kusurlarım var. Tepeden baktılar, küçük gördüler, hor gördüler, tipsiz dediler... Şimdi bir kızı sevsem, acaba aldatılır mıyım? acaba beni param için mi sevdi? Acaba beni gerçekten de seviyor mu? Bunlar ve bunları düşünmek beni çok yordu. Aslına bakarsan ben aşık olmaktan, sevmekten korkuyorum artık.
Şu sıra bazen istiyorum da ama olmaması daha iyi, üniden mezun olalı 1 yıl olmuş işime başlamışım düzeni kuruyorum tam biri çıkarsa evlilik falan filan isteyecek sarpa saracak hersey o yüzden daha var benim için aşk falan
İstiyorum ama bir taraftan da tedirgin oluyorum. Acısını evvelden yaşadığım için aşık olup kavuşamama korkusu da var. Yine her şeye rağmen aşk güzeldir.
aşık olmak istemiyorum aşık olunan olmak istiyorum ama gerçekten ölümün bile ayıramayacağı gerçek sevgiden güç alan bir aşık olmalı beni seven diye düşünüyorum bu işler kısmet derler bilmem ki
İlişkiye vakit ayıracak bir dönemden geçmiyorum. Bu yüzden bugünlerde aşkı birinde yakalamam demek bu ilişkinin her iki taraf için de daha baştan hüsranla sonuçlanması demek olur.
9 yillik bir evlilikten sonra askin fazla abartildigini dusunuyorum. Baslarda hersey cok guzel heyecanli falan. Smdi iki ev arkadasi. Ha seviyorum elbette ama o baslardaki heyecan malesef yok. Napicaz bu durum surmeyecekse surekli yeni birilerine mi asik olucaz? Hormon kandirmacasindan baska bisey diil
Malım mülküm var çok şükür ama seven bir arkadaşım bile yok b*k gibi bir hayat yaşıyoruz. Eksikliğini çektiğim tek biri tarafından sevilme hissi
Bir kere oldum 2 sene kendime gelemedim, bir daha olur muyum bilemem bu istemekle olan bişey değil aslında
Bu saydıklarını yapmak ıcın aşık olmaya gerek yok kı. Bu arada aşık olmak ıstesem de bu yaştan sonra zor o iş
Aşık olmayin gidin kedi sahiplenin saksıda çiçek büyütün onlar daha iyi
Dolandırılma ihanet iftira müşteri den çıkan çocuk nafaka yıkım mı hayır
Ehline denk geleceksem aşık olayim.. Aksi halde ömür boyu asksiz yaşayabilirim
Okuyorum şu an bu Lara kafa yoramam eğitimim bitsin olur
Şuanlık hayır.. Belki de karşılıklı olacaksa evet...
Bazen evet, ama şu an buna ayıracak vaktim yok. Kariyerim her şeyden önemli.
Günaydın.
Depreşiyorum galiba bu aralar istemiyorum nedense
Hiç bulaşmıyorum bu ara o tür işlere, ilerde ne olur Allah kerim
Daha çok motivasyon.. Aşk beni üzer ağlamak istemiyorum.
Aşık 🤔hayatımın içine edilmesini istemiyorsam aşık da olmak istemem 😂
Aşk kadar yorucu bir şey var mı? Ben istemiyorum iyi böyle:)
Lisedeki sevgilimle yıllar sonra...
Çok güzel bir şey.
Herkesin yaşaması gereken bir şey.
Aşık olmak istiyordum, geçmişte yaşadıklarım aklıma gelinceye kadar
Aşk güzeldir, insana enerji, yaratıcılık ve üretkenlik getirir.
Olmadım ama isterdim yani hayata bir kez geldik aşkı da tatmak isteriz
Karakter ve kafa olarak benim gibiyse ve en az 10/8 ise neden olmasın
İşim olmaz artık seks yapmak isteyen buyursun gelsin
Aşk meşk durumda değilim bu aralar zaten hiçbir zaman istemedim istemiyorum da
Hiç bir zaman aşık olmak istemedim. Aşk kendi geldi buldu.
Her şey karşılıklı olacaksa neden olmasın
Aşık olduğun sana olmaz sana olandan sen haber almaz.
Neyse ben platonik takılayım kendime😂
Tabiki gözleri güzel kendi güzel şöyle iyi birini bulamadık kı a hem içi hem dışı güzel 🥺
Bu kendinliğinden olan bir şey istemen veya istememen etki etmiyor
Aşk, bu aralar isteyeceğim en son şey
İstiyorum ama bir birimize diken olmayalım toxit ilişkilerden tiksiniyorum soft olursa ben aşka varım
beni kötü etkiliyor ama aklımdan çıkmayan biri var ve bu doğru kişi değil ben aşık olmak istemiyorum 😞
İstemem! Eksik olsun!
Herkesin yaptığı şeyleri mi yapmalıyım?
Sonradan görmelere övgüler mi yazmalıyım?
Bir bakanın yüzünü güldürmek için biraz şaklabanlık edip, taklalar mı atmalıyım?
İstemem! Eksik olsun!
Aşk acıtmaz, Aşk öldürmez, Aşk mutlu eder, Aşk sevindirir, mutluluktan dört köşe eder... Lakin şimdiki aşklar da hiçbiri yok. Üzüyor, ağlatıyor, mutsuz ediyor. İstediğin şekilde birini bulmak çok zor. Bu yüzden aşık olmak şimdilik bir kenarda kalsın.
istemiyorum. uğraşamam. ben o işlere yabancıyım. mutluyum böyle kendi halinde.
Hem istiyorum hem istemiyorum
Ama Allah korusun zaten şu an sevdiğim biri var yine aşık olamam, aşk acıdır yani karşılıksız olduğunda.
Eğer gerçekten sevgime karşılık verecek biri olursa tabi aşık olmak isterim. Karşılıksız olursa sadece acı getirir
Bana aşık olunsun istiyorum. Ben olmasam da olur. Bana değer verdiği sürece ben ona tüm sevgimi veririm
Zaten aşığım karşılıksız üstelik 8yıl ve bir türlü kurtulamıyorum bu illetden
Bu devirde saf çıkarsız aşk mı kaldı? isterim ama biliyorum ki arka planında bir çıkar fayda ilişkisi olacak
Keşke aşık olmak istemek ya da istememek hakkımız olsaymış elimizde olmayan bir şey malasef
Beni benden uzaklaştiracağini bildigim için istemem 😖
Benim aşktan daha önemli dertlerim var şu hayatta..
Ben aşka aşığım insanlara aşık olmam insanlar aşkın değerini daha doğrusu aşkın ne olduğunu bilmiyor
Hayır istemiyorum olmuyorum da zaten kimseye gereksiz..
Aşık olupta kadın nazimi cekiceksin lüzumu yok uzak kalsin
Aşığım zaten, her güldüğünde de olmaya devam ediyorum 🧚🏻♀️
Nasıl bir duygu merak ediyorum. Bence aşk gerçek değil
Yakışır benim kalbime.
aşık olmak kolay da... karşılıklısını bulmak zor
Tek tarafli olacaksa kalsin
Eylül ayı gelince aşık olasım geliyo
Doğru kişiye evet 🦋💘
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?