Beni aldattığını öğrendim bende aldatayim mi
Aldat
Aldatma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Şimdi aldatsan hak ediyor yani. Aldatan erkeklerde "Sorunu kendinde ara." veya "Yetersizsin demek ki de aldatmış seni." diyenler olduğu için geçmiş ilişkilerimde. Üstelik ben evli bile değilim. Sanki yetmek zorundayım. Bu yüzden aldatanı aldatmak gerek fikrine sahibim. Çünkü aldatanlar NATO kafa NATO mermer. Hiç öyle seviyesine düşmek gibi de algılama. Zaten öyle diyebilen kişiler kendinde her hakkı gören şeref yoksunu tipler olduğu için başka türlü anlamıyorlar ama yine de karar senin.
Yanlışa yanlış ile cevap verilmez eğer onun yaptığı şeyi sen de yapmış olsan eşinden bir farkın olmaz Aldatılmak gerçekten çok can yakıcı bir durum ama seni sevseydi başka birine asla bakmazdı ayrıl ya da ayrılma diyemem Çünkü bu bir evlilik olduğu için senin sakin kafayla oturup düşünmen karar vermem gerekiyor
Teşekkür ederim
karakterine yakışanı yap o sana onu yaptı diye sen yapma büyüklük sen de kalsın güzelce ilişkini bitir üzüldüğünü belli etme ve yoluna devam et acını da içinde yaşa karaktersizin teki için sıkma canını
onun acizliğine düşme, bas tekmeyi
Bence aldatma suç ustu kanit bul tazminat al nafaka al sonrada ziman sucuyla dava et evi ve para sana kalsin keyfine bak yavrum
Teşekkür ederim
Rica ederim
Oylara baktım erkeklerin cogu aldatma demis durum tam tersi olsa sen aldatsan esin icin seni aldatmasını isterdi bu erkeklerin zihniyetini s1kiyim ben
İyi de soru kızlara özel
burada yorum yapanlara inanamıyorum, ya aldat demişler ya da boşan, sen bu insanlara uyup sakın saçma bi karar verme, senin yaşadıklarını ve yaşayacaklarını en iyi sen bilirsin, tüm olacakları düşün öyle bir karar ver, bu ne intikama yönelik olsun ne de ileride pişman olacağın bir hataya
Aldatma dedim. onun yaptiği yanliş, incitici bir şey evet ama sizin de aynı yanlişi yapmanız gerekmez.
Hayır hazmedemiyorsanız boşanmalısınız.
Aksi takdirde intikam değil kendinize saygısızlık yapmış olursunuz.
Onun yaptığı karaktersizliği yaparsan ondan ne farkın olacak? Kendini kirletmeye değmez. Direkt boşa. Ve tazminat alabiliyorsan al. Delil topla insanlara rezil et ondan intikam almak istiyorsan
Aldatsan ondan bir farkın kalmaz onun gibi karaktersiz olursun. Sakın yaoma böyle bir şey
Onun yaptığını yaparsan ondan bir farkın kalmaz yapma ayrıl
aldatma hamile kalabilirsin hastalık kapabilirsin
Boşan, bu kadar basit
Teşekkür ederim
Aldat demiştim ama bence yalnıs delil bul ve tazminatlı boşa
Aldatarak onun seviyesine düşme. Ayrıl gitsin.
Teşekkür ederim
Rica ederim canım
aldatma ama rezil et
Yasattigini yasamali
intikamin zayiflarin isi oldugunu dusunenlerdenim
Onun seviyesine düşme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?