Kocam sürekli ayrılmak istiyor?

kocam işine gelmediği konularda ben surat asında ayrılmak istiyor sürekli işine gelirse diyor mesela bi sinemaya gitmek istiyorum gelmiyor sürekli küfür ediyor akşama kadar çalışıyorum bana iyi davranmıyor küfür ediyor aşağılıyor çok emin ondan ayrılmayacagıma mesele bugun şirketteyım buzdolabı bomboştu eve bıseyler al dedim kavga etti almıyorum dedi kirayı verdim üzerine ek yardım yaptım eşime yine yaranamadım bıde markete cıkmam lazımmış benım benı hıc adam yurduna koymuyor sürekli küfür ediyor bunaldım bende dedim ki aksam sınemaya gıdelım ben gıdemem para harcayamam dedi ben gıdyım dedim küfür etti şirkete gelicem seni kovdurucam taktıgın yüzüğü kolyeyi ver dedi bana babanın evıne git dedi cok sey yaptı dedi hep boyle 2 sene oldu evleneli böyle ne olucak ne yapıcam bılmıyorum calısıyorum 15 bın maasım var annem babam var 2. evliliğim 25 yaasındayım cocugum yok ilk evlılıgım 17 gun kagıt uzerınde sürdü nıkah ıptalı yaptık hemen olmayınca eşimde senı kimse almaz kullanılmış ürünsün diyor ne yapacagım bılmıyorum

Kocam sürekli ayrılmak istiyor?