Kocam benden ayrılmak mı istiyor?

Merhaba dün akşam yemek yerken kocamın telefonunda googleye girmiştim başka birşeye bakmak için son aramalarda boşanma davasında kadının nafaka alıp alamayacağı ile ilgili araştırmalar yaptığını gördüm 3 yıldır evliyiz çocuğumuz yok çocuksuz kadın nafaka alır mı? Davayı kadın açarsa yinede nafaka alabilir mi? Gibi araştırmalar yaptığını gördüm ve bunlar ne diye sordum iş yerindeki arkadaşının durumu için baktığını benimle alakası olmadığını söyledi. Ama ben inanmadım kalkıp gittim sofradan yanıma gelip benle alakası olmadığını söyledi tekrar bende inanmadığımı yarın eşyalarımı toplayıp gideceğimi söyledim 5 kuruş parasını istemeyeceğimi içinin rahat olmasını söyledim saçmalama bizimle ilgili değil anlatsam bile inanmıyorsun ne yapayım dedi sonra gidip yattık sabahta işe gitti şimdi evdeyim ne yapmam gerektiğini düşünüyorum eşyalarımı toplayıp gitsem ailemin yanına her zaman kapıları açık ama ya ordada bir süre sonra göze batarsam diye çok korkuyorum ikilemde kaldım lütfen fikirlerinizi tavsiyelerinizi söyler misiniz?

Kocam benden ayrılmak mı istiyor?