Güncellemeler
+1 yıl
Yıkılmadım, ama ayakta da değilim : )
Uzun süre dediğim 3-4 aydır konuşmuyoruz. Okullar online olunca memleketine gitti. Unutmuş mudur? (onunla güzel anılarımız var ama pek de iyi geçinmezdik. Buna rağmen onu seviyorum o olduğu için.)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
unutacağını sanmıyorum ki 3 4 ay da unutmak için kısa bir süre bence aklının köşesinde eskisi kadar olmasa da illa bir yerin vardır.
Sanırım pek umudum yok. Seviyorum ama yazamam gururumu ezip geçemem.
bence yazmalısın. ne kaybedersin ya gurur yapacak bir şey yok. tabii aranızdaki tartışma nasıl bir boyuttaydı bilemem ama hadi çok kötü bir tartışma olsun, haklı olan taraf da sen ol, yine yaz, ne olacak en fazla? sevgi, özlem saf bir şeydir. belki o da yazmak istiyordur ama yazamıyordur, buna sen vesile olmuş ol. bence gerçekten kaybedecek hiçbir şeyin yok, hatta kazanırsın belki..:)
Bilemiyorum. Biraz da ısrarcı durumuna düşmek istemiyorum gibi aslında ondan bekliyorum. Hatasını anlamasını. Kırıp döküyor sonra hiçbir şey olmamış gibi gidiyor. Hala seviyorum ama artık eriyorum. Benim tek hatam üslubumu fazla abarttım biraz saygısızca konuştum. O yüzden de böyle oldu.
demek ki yıkıcı olan taraf senmişsin. yine aranızda halledebilirdiniz. kestirip atmak böyle sana daha da kötü hissettiriyor, böyle de devam eder.
Haklısın. Keşke sevmeseydim. Ama ben böyleyim. Onunla tanıştığımda işte bu benim evleneceğim kadın diye düşünmüştüm. Ne olursa olsun hala öyle belki deli olabilir ama ondan başkasını hayal edemiyorum. Sanırım beklemekten başka çarem yok.
gayet de var çaren, sadece kendi içinde çok büyütüyorsun. belki de ders alacağın bir durum olmuş olur artık, böyle boş beklentiler belirsizlikler insanı daha çok bunaltır.
O anlamda demedim yani yoluma bakmak anlamında dedim. O da yoluna bakıyordur belki. Dediğin gibi belirsiz bir durum. Kötü ayrılmıştık. Bir daha yazarsam beni küçük düşürebilir. Buna dayanamam ben özellikle sevdiğim aşık olduğum insan tarafından aşağılanmaya, çocuk değilim çünkü.
o zaman akışına bırakmaktan başka çaren yok. umarım her şey dilediğin gibi olur.
Evet haklısın. Akışına bırakıcam. Zaman herşeyin ilacıdır derler. Hem gerçekten seven insan unutmaz. Unutmuşsa demek ki gerçekten sevmedi.
unuttuğunu düşünmüyorum dediğim gibi. fakat belki o da senin için aynı şeyleri düşünüyordur? o zaman sen sevmiyor musun? ikiniz de aynı durumdasınız şu an. onun da içini bilemezsin.
Bilemem doğru söylüyorsun. Aslında hemen yazarım ama. İşte gururum beni daha fazla ezdirme diyor. Seni de yoruyorum kb. (bu arada kızın yaşı benden büyük 2 yaş).
sorun değil.:) ve ben yaşın bir etken olduğunu zannetmiyorum, akıl gerçekten yaşta değil baştadır.
Çok pozitif bir enerji kattın bana teşekkür ederim. Keşke o da senin kadar anlayışlı olsaydı. Gerçi başlarda öyleydi. Neyse yorumun için tekrar teşekkürler.
rica ederim. :) konuşmak istersen herhangi bir zamanda buraya yazabilirsin gizliden çıkarım.
Aslında fake instagram iyi olurdu çok fazla girmem ben buralara çünkü. Ama olmasa bile verdiğin bu enerji bana birkaç yıl yeter. Onu unutmaya çalışmam olur biter. Belki tekrar karşılaşırım. Belki anılar depreşir kim bilir..
ver istiyorsan instagram, tamamen sana kalmış, iyi hissettirebileceksem veya daha sağlıklı düşünmene sebep olabilirsem bu beni mutlu eder.
Sen buraya giriyorsun değil mi arada sırada? Hani belki instagram falan uğraşmasak ne dersin? Yazarsam cevap verirsin değil mi?
evet veririm
tamamdır saolasın iyi geceler kendine iyi bak.
rica ederim, iyi geceler. sen de kendine iyi bak.
Oda seninle ayni duyguları yaşadıysa unutmaz
Aynı duyguları paylaştığından emin olmasam bile öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü diğer kadınlarla öyle konuştuğumda bile araya girip engel oluyordu ve bir de komik bir somurtma şekli vardı😂. Son konuşmamızda üslubumu biraz abarttım sanırım ve bir daha yazma dedi. Ama engellemedi. O günden beridir konuşmuyoruz.
Hmm pot kırmışsın unutmuş bile olabilir seni sonuçta engellemek istememesi sana kıyamadigindan olmayabilir umursamaz bi yapisi varsa engellemeye bile tenezzül etmeyebilir.
Sanırım dediğin gibi. Pek umudum yok aslında ama iyi güzel anılarım oldu onla. Gururlu birisi de zaten sevse bile yazmaz diye düşünüyorum.
Çabuk bağlanma umutlanma ozmn yökden aciklama gelmis bugun Nisan ayi acilabilir diye hadi hayirlisi ;)
Öyle zaten derslerin açılmasına gerek yok gel dese gelirim ama işte onun demesi lazım. Çünkü fazla hata yapıyor, kırıyor döküyor. Ben de maalesef onla aynı seviyeye inince olanlar oldu. Onu buna rağmen seviyorum ama. Ama işte bi anlasa çok yanlış yapıyor... 🥀🥀🥀
Yapacak bisey yok reis hayirlisi...
Hayırlısı. Yorumun için saol.
Rica ederim