1 yılYa kimler kimleri unuttu erkek kadın diye ayrım yok Herkes herkesi unutur Unutulmamak istiyorsan kalbine dokun bir insanın kalbine dokunamadığın insan seni her türlü unutur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
1 yılErkekler günü birlik sevdiği için kolayca unutur erkek bu yani pek fazla bir şey beklememek gerekli...
43 Yorumla- 1 yıl
Sen öyle san sen kendi hakkında konusurmusun
Soran1 yıl@demircan89 aynı işte aynı ortamdaydık her zaman beni gördüğü yerde bakar eder beni keserdi ben işten çıkacağım ama seneye tekrar gireceğim öyle bir imkanım var, aylarca görmeyecek ya unutur di mi beni
- 1 yıl
O işler öyle değil bazı erkek karşılıksız sever bazı kadınlar istemeden sever ama aylar ve yıllar geçse onu görünce gemisi calanir gözün önünde işte ben buna sevmek derim onun dünyası bilmiyorum
1 yılHayatın en büyük gerçeklerinden biri de ne biliyor musun gözden uzak olan gönülden de ırak olur maalesef acı ama gerçek bu
12 Yorumla
Soran1 yılbana bunu yapan kişi evliydi bunu yapan beni tanımıyorken işin ilk gününden beri bana farklı davranmaya başladı. elinde alyans var belli evli olduğu eşiyle fotoğrafları wp Instagram her yerde tanıştığı yıldönümleri falan yazıyor bilmem ne. bizim işte de bir sürü kadın çalışyor. o kadar kadının içinden aylarca bana baktı etti kesti beni. çalışırken görmek için olduğum yere falan geldi. kendini belli etmek için yapmadığını bırakmadı. ben işten çıkacağım ama seneye tekrar çalışma imkanım var. sizce seneye gittiğimde eskisi gibi mi davranır yine yoksa dediğiniz gibi unutur mu? çünkü çalışmak istiyorum işimi seviyorum arkadaşlarımı ve iş ortamımı da seviyorum. seneye tekrar gitmek istiyorum.
- 1 yıl
Hatırlamaz ama hatırlasa bile bugünkü gibi olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir ortamı güzel zaman su gibi akıp başkalarını düşünecek zamanı yoksa kolayca herkes herkesi unutur
01 Yorumla
Soran1 yılbana bunu yapan kişi evliydi bunu yapan beni tanımıyorken işin ilk gününden beri bana farklı davranmaya başladı. elinde alyans var belli evli olduğu eşiyle fotoğrafları wp Instagram her yerde tanıştığı yıldönümleri falan yazıyor bilmem ne. bizim işte de bir sürü kadın çalışyor. o kadar kadının içinden aylarca bana baktı etti kesti beni. çalışırken görmek için olduğum yere falan geldi. kendini belli etmek için yapmadığını bırakmadı. ben işten çıkacağım ama seneye tekrar çalışma imkanım var. sizce seneye gittiğimde eskisi gibi mi davranır yine yoksa dediğiniz gibi unutur mu? çünkü çalışmak istiyorum işimi seviyorum arkadaşlarımı ve iş ortamımı da seviyorum. seneye tekrar gitmek istiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılEğer hoşlanmış veya aşık olmuşsa unutmamaz
bir şeyler yaşamış mıydınız aranızda ne gibi gelişmeler oldu010 Yorumla
Soran1 yıldm yazamıyorum. bunu yapan adam evli bu adam işin ilk gününden beri bana farklı davranıyordu bizim işte kadın çok fazla ve kadınlar çok bakımlı ekstra güzeldir bu adam işin ilk gününden beri bana ayrı bir taktı diğer kadınlara değil de bana çok farklı davrandı nedenini anlayamadığım şekilde aşırı nazik kibar iyiydi bana karşı sesi bile incecik çıkardı bir ara bir şey istemişti benden kocaman adamın karşımda utandığını falan görmüştüm öyle birisi bu ben şimdi işten ayrılacağım seneye tekrar girme imkanım da var ama size şunu sorsam, bu adam beni aylarca görmeyecek ya unutur di mi? seneye tekrar aynı ortamda çalışırsak yine böyle davranmaz di mi?
- 1 yıl
Hım adam evliyse uzak dur unutur mu bilmem ama aranızda ne yaşandığına bağlı
kaç yaş var aranızda
Soran1 yılyokk hayır allah korusun bir şey yaşanma durumu yok. aramızda galiba yanlış değilse 4 yaş var benden büyük. ben bekarım ve sevgilim flörtüm de olabilir mesela. o beni işte gördüğü ilk günden beri kim olduğumu bilmiyorken bile öyle davranmaya başladı. elinde kocaman alyansı falan var bir de. o kadar kişinin arasında ekstra olarak bana farklı davranıyordu sadece. hani iş yerimiz çok büyüktür insanlar birbirini görmeden bir gün içinde mesaiyi bitirip eve gidebilir rahatça öyle söyleyeyim size. ama bu adam işte beni görmek için her şeyi yapuyordu. yönetici olduğu için müdürlerin sağ kolu. müdürlerden sonra o gelir ve kimseye hesap vermez. dolayısıla iş üzerinde ben çalışırken falan yoktan yere olduğum yere geliyordu uzaktan da olsa bakıyordu ediyordu. mesela önümden geçerken o direkt bana bakıyordu ben kim geliyor diye kafamı kaldırıp baksam bana gülümsüyordu falan. ha, iş yerinde herkes onu sever eder kaç yıllık çalışan orada o ayrı. ama kadınların anladığı bir şey olur ya, bir kadın anlar yani erkekteki farklılığı. ben onda onu anladım. bir de herkes abi der arkadaşlarım falan ben de abi diyordum. abi dememe rağmen böyle davranmaya devam etti aylarca. bir de seneye tekrar çalışma imkanım olduğu için işimi sevdiğim için çalışmak da istiyorum açıkçası. moralim çok bozuk. sizce hani düşününce, kesin unutur diyebilir misiniz?
- 1 yıl
Aranızda yaşanmışlık yok nasıl olsa
biyük ihtimalle unutur sıkma canını - 1 yıl
Eğer daha sonra gidip tekrar geldiğinde sana yine aynı şekilde sana yine aynı şekilde davranıyorsa şikayet et üstlerine
- 1 yıl
İş yerinizde kamera falan yokmu
Soran1 yılinşallh unutur ya teşekkür ederim ama şikayet edemem çünnkü bana inanmazlar o adam orayı eline almış gibi düşünün müdürün birisiyle anne oğul gibi takılıyorlar insanlar bana değil ona inanır maalesef inşallah yine aynı şey olmaz
Soran1 yılkamera var tabii ofis falan 7-24 kamera ile gözetleniyo. birisi demişti işte isteyen her şeyi yapar kadın erkek evli bekar fark etmez diye. bizim iş yeri öyle şeyleri yapmak için uygun bir yer de değil hani öyle kaçamak falan yapılamaz. hem uygun alan yok hem de çok yoğun çalışıyoruz.
- 1 yıl
Rica ederim önemli değil
umarım yaşamazsın bir daha aynı şeyleri
kendine dikkat et
hoşçakal 😊 - 1 yıl
İyi geceler
1 yıl"Gözden uzak olan gönülden de ırak olur."
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKalbine birazda olsa girmisse bence unutmaz normal insan kadin erkek farketmez
13 Yorumla
Soran1 yılbunu yapan kişi evliydi :(
Cevap sahibi1 yılO zaman degisir. Heyecan aramistir kisa sureligine bitmistir artik. Unutmustur coktan. Evli birine guvenmeyin asla. Baska birine gitmistir bile artik
Soran1 yılbunu yapan beni tanımıyorken işin ilk gününden beri bana farklı davranmaya başladı. elinde alyans var belli evli olduğu eşiyle fotoğrafları wp Instagram her yerde tanıştığı yıldönümleri falan yazıyor bilmem ne. bizim işte de bir sürü kadın çalışyor. o kadar kadının içinden aylarca bana baktı etti kesti beni. çalışırken görmek için olduğum yere falan geldi. kendini belli etmek için yapmadığını bırakmadı. ben işten çıkacağım ama seneye tekrar çalışma imkanım var. sizce seneye gittiğimde eskisi gibi mi davranır yine yoksa dediğiniz gibi unutur mu? çünkü çalışmak istiyorum işimi seviyorum arkadaşlarımı ve iş ortamımı da seviyorum. seneye tekrar gitmek istiyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılkanka erkek bu unutmayabilir biliyor musun kendini buna hazırla bence
00 YorumlaSevdiyse unutmazlar
21 Yorumla
Soran1 yılbana bunu yapan kişi evliydi bunu yapan beni tanımıyorken işin ilk gününden beri bana farklı davranmaya başladı. elinde alyans var belli evli olduğu eşiyle fotoğrafları wp Instagram her yerde tanıştığı yıldönümleri falan yazıyor bilmem ne. bizim işte de bir sürü kadın çalışyor. o kadar kadının içinden aylarca bana baktı etti kesti beni. çalışırken görmek için olduğum yere falan geldi. kendini belli etmek için yapmadığını bırakmadı. ben işten çıkacağım ama seneye tekrar çalışma imkanım var. sizce seneye gittiğimde eskisi gibi mi davranır yine yoksa unutur mu? çünkü çalışmak istiyorum işimi seviyorum arkadaşlarımı ve iş ortamımı da seviyorum. seneye tekrar gitmek istiyorum.
Ünüde görüştüğüm kızlar bile aklımda
16 Yorumla
Soran1 yılbana bunu yapan kişi evliydi bunu yapan beni tanımıyorken işin ilk gününden beri bana farklı davranmaya başladı. elinde alyans var belli evli olduğu eşiyle fotoğrafları wp Instagram her yerde tanıştığı yıldönümleri falan yazıyor bilmem ne. bizim işte de bir sürü kadın çalışyor. o kadar kadının içinden aylarca bana baktı etti kesti beni. çalışırken görmek için olduğum yere falan geldi. kendini belli etmek için yapmadığını bırakmadı. ben işten çıkacağım ama seneye tekrar çalışma imkanım var. sizce seneye gittiğimde eskisi gibi mi davranır yine yoksa unutur mu? çünkü çalışmak istiyorum işimi seviyorum arkadaşlarımı ve iş ortamımı da seviyorum. seneye tekrar gitmek istiyorum.
Soran1 yılaylar sonra bile mi? seneye görecek aylar geçecek yine aynı mı davranır sizce?
Soran1 yılinanmıyorum ya ama bir sürü başka kadın var benden daha güzel bu adam bana niye taktı onu da anlamıyorum ben işte eskiden rahat davranıyordum şimdi bu adamın davranışlarını fark ettikten sonra inşallah karşıma çıkmaz diye dua ediyorum iş yerimiz de aşırı büyük bir yer hani insan bir günde tamamen birbirini görmeden mesaiyi bitirebilir bile ama bu adam 7 aydır mesai saatleri içinde beni görmek için ekstra olduğum yerlere geldi gitti beni görmek için yapmadığını bırakmadı aramızda ne kadar mesafe olursa olsun bana baktığını ettiğini fark ettim ve bu adam bunları herkesin içinde hiç sakınmadan yapıyordu yönetici çünkü yaptığına ettiğine kimse karışmaz müdürlerden sonra o geliyor müdürlerin sağ kolu bir de görseniz işte herkes de çok sever onu abi der ben de abi diyordum falan bu halini fark ettikten sonra çok üzüldüm ve adam kendini bana fark ettirmek için elinden geleni yaptı resmen beni gör dercesine bakışları bile normal değil gibiydi hani normal de bakmıyordu bakarken bir gün erkek kankama anlatmıştım bana a*mış ama belli etmek istemeyen erkek bakışı dedi hani bizim iş yeri kurumsal firma sivil de giyinmiyoruz bir sürü başka kadın var benden daha güzel falan niye bana bakıyor ediyor anlamıyorum o yüzden sormak istedim çünkü seneye tekrar gitmek istiyorum o işe işimi ve çalışma arkadaşlarımı çok seviyorum işimin şartları da çok iyi moralim çok bozuk
Bıraktığı etkiye bağlı
17 Yorumla
Soran1 yılaynı işte aynı ortamdaydık her zaman beni gördüğü yerde bakar eder beni keserdi ben işten çıkacağım ama seneye tekrar gireceğim öyle bir imkanım var, aylarca görmeyecek ya unutur di mi beni
Soran1 yılnasıl yani
Soran1 yılbiliyor ama seneye tekrar orada olacağımı iş yerinde dedikodular hızlı yayılır bir de yönetici o her şeyden haberi var geri dönersem şaşırmaz aksine geri dönüp çalışmazsam şaşırır ancak çünkü iş çok iyi herkes orada kalabilmek içn uğraşıyor
Soran1 yılyok işte seneye tekrar gidip çalışmayı düşünüyorum çünkü işimi ve arkadaşlarımı seviyorum işte seneye gidersem tekrar yine aynı mı davranır unutur mu diye soruyorum aylarca görmeyecek ya beni unutur di mi
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yılMumkunse unutsunlar
20 Yorumla
1 yılKişiye göre değişir sanırım
01 Yorumla
Soran1 yılbana bunu yapan kişi evliydi bunu yapan beni tanımıyorken işin ilk gününden beri bana farklı davranmaya başladı. elinde alyans var belli evli olduğu eşiyle fotoğrafları wp instagram her yerde tanıştığı yıldönümleri falan yazıyor bilmem ne. bizim işte de bir sürü kadın çalışyor. o kadar kadının içinden aylarca bana baktı etti kesti beni. çalışırken görmek için olduğum yere falan geldi. kendini belli etmek için yapmadığını bırakmadı. ben işten çıkacağım ama seneye tekrar çalışma imkanım var. sizce seneye gittiğimde eskisi gibi mi davranır yine yoksa unutur mu? çünkü çalışmak istiyorum işimi seviyorum arkadaşlarımı ve iş ortamımı da seviyorum. seneye tekrar gitmek istiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılGerçek sevgi unutturmaz.
01 Yorumla
Soran1 yılsevme değil gibi çünkü bana bunu yapan kişi evliydi bunu yapan beni tanımıyorken işin ilk gününden beri bana farklı davranmaya başladı. elinde alyans var belli evli olduğu eşiyle fotoğrafları wp instagram her yerde tanıştığı yıldönümleri falan yazıyor bilmem ne. bizim işte de bir sürü kadın çalışyor. o kadar kadının içinden aylarca bana baktı etti kesti beni. çalışırken görmek için olduğum yere falan geldi. kendini belli etmek için yapmadığını bırakmadı. ben işten çıkacağım ama seneye tekrar çalışma imkanım var. sizce seneye gittiğimde eskisi gibi mi davranır yine yoksa unutur mu? çünkü çalışmak istiyorum işimi seviyorum arkadaşlarımı ve iş ortamımı da seviyorum. seneye tekrar gitmek istiyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılerkeklere güvenemezsin bir de evli diyorsun seneye gidince onunla çalışmama imkanın varsa çalışma bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı.
1 yılCok sevdiyse unutamaz
03 Yorumla
Soran1 yılsevme gibi değil bana bunu yapan kişi evliydi bunu yapan beni tanımıyorken işin ilk gününden beri bana farklı davranmaya başladı. elinde alyans var belli evli olduğu eşiyle fotoğrafları wp Instagram her yerde tanıştığı yıldönümleri falan yazıyor bilmem ne. bizim işte de bir sürü kadın çalışyor. o kadar kadının içinden aylarca bana baktı etti kesti beni. çalışırken görmek için olduğum yere falan geldi. kendini belli etmek için yapmadığını bırakmadı. ben işten çıkacağım ama seneye tekrar çalışma imkanım var. sizce seneye gittiğimde eskisi gibi mi davranır yine yoksa dediğiniz gibi unutur mu? çünkü çalışmak istiyorum işimi seviyorum arkadaşlarımı ve iş ortamımı da seviyorum. seneye tekrar gitmek istiyorum.
- 1 yıl
Eskisi gibi davranir, demek ki capkinlik pesinde
Soran1 yılciddi mi ya unutmaz mı sizce
1 yılGördüklerini bile unuturlar gerisini sen düşün
02 Yorumla
- 1 yıl
Öyle insandan korkulur. Dikkat et kendine hata yapma sakın 🙄
1 yılSeven unıtmaz bence
02 Yorumla
Soran1 yılknk bunu yapan evli biri :(
- 1 yıl
Unut gitsin malmış
1 yılGerçekten sevdiyse unutmaz
01 Yorumla
Soran1 yılsevme değildir gibi örnek veriyorum size aynı iş ortamında çalışıyoruz diyelim mesela her gördüğünde bakyor ediyorsa beni kesiyorsa neredeysem oraya geliyorsa aramızda mesafe bile varken gözleri benim üzeirmdeyse bana karşı çok iyi nazik kibar iyiyse konuşurken sesi bile inceliyorsa bana ters davranmayıp hayır bile diyemiyorsa hoşlanıyor mudur bir kere benden bir şey istemişti karşımda utandığını bile gördüm koca adamın
1 yılSanmam helede birsey ler yasanmıssa unutmaz
04 Yorumla
Soran1 yılbir şey yaşamadık ama aynı işte aynı ortamdaydık her zaman beni gördüğü yerde bakar eder beni keserdi ben işten çıkacağım ama seneye tekrar gireceğim öyle bir imkanım var, aylarca görmeyecek ya unutur di mi beni
- 1 yıl
Uzun süre görmeyecek se unutur
Soran1 yılteşekkürler
- 1 yıl
Rıca ederim
Unutur ever onemli olan onu gormemesi
036 Yorumla
Soran1 yılbana da öyle geliyor uzun zaman geçecek çünkü
Soran1 yılaşık değildir gibi örnek veriyorum size aynı iş ortamında çalışıyoruz diyelim mesela her gördüğünde bakyor ediyorsa beni kesiyorsa neredeysem oraya geliyorsa aramızda mesafe bile varken gözleri benim üzeirmdeyse bana karşı çok iyi nazik kibar iyiyse konuşurken sesi bile inceliyorsa bana ters davranmayıp hayır bile diyemiyorsa hoşlanıyor mudur bir kere benden bir şey istemişti karşımda utandığını bile gördüm koca adamın
Soran1 yılbunu yapan adam evli
Soran1 yıloha ama ya bu adamın her yerde eşiyle ilgili şeyler var whatsapp instagram falan her yerde eşi var nasıl böyle olabilir benim sormak istediğim böyle davranan bir adam unutur mu beni çünkü seneye tekrar gitme istiyorum o işe işimi seviyordum güzeldi
Soran1 yılhayır değilim bekarım işin garibi bu adam bu adam işin ilk gününden beri bana farklı davranıyordu hani şunu diyeyim size benimle ilgili hiçbir şey bilmiyorken mesela sevgilim var mı yok mu bilmiyor ama yine de böyle davranıyor, sevgilim olabilirdi de. bizim işte kadın çok fazla ve kadınlar çok bakımlı ekstra güzeldir bu adam işin ilk gününden beri bana ayrı bir taktı diğer kadınlara değil de bana çok farklı davrandı nedenini anlayamadığım şekilde
Soran1 yılşakası yok derken ne demek istiyorsunuz anlayamadım pek
Soran1 yılanladım haklısınız siz erkek olarak daha iyi bilirsiniz benden daha tecrübelisinizdir iş hayatında. ben böyle şeyleri özel sektörde ilk defa yaşadım mesela. her yer böyleymiş herkes öyle diyor. ama nedense bu adamın öyle bir çirkeflik yapabileceğini sanmıyorum anca ben ona karşı gelirsem onunla zıt düşersem belki ama öyle bir durum olmuyor çünkü yöneticimiz olduğu için bize ne yapmamız gerektiğini o söylüyor
Soran1 yılevlenmek derken ne demek istediniz ben öyle bir şey demedim
Soran1 yılevet anladım adamın zaten benimle bir şey yaşama imkanı değil ihtimali bile yok ben o diğer kadınlar gibi değilim. bizim iş yerinde varmış öyle konum için erkekleri müdürleri kullanan falan ama ben onu yapmam. iğrenç bir kere. ama bu adamın yaptığını hala yakıştıramıyorum ona. dışarıdan da ne kadar efendi görünüyor herkes seviyor ediyor onu işte. kaç yıllık çalışan çocukken gelmiş o iş yerinde büyümüş etmiş o adam tanımayan da yok. şaka gibi bir şey yaa.
Soran1 yılböyle bir olay ilk defa başıma geliyor inanın bir arkadaşım dedi yüzük tak bence ama yüzük takmak önemli değil gibi kendinin de elinde kocaman alyans var ve whatsapp profilde eşiyle fotoğrafı var whatsapp durumunda eşinin baş harfi yanında mavi kalp var kaç yıl önce yapmış o durumu hala aynı adam sadece mesaide beni görünce öyle davranıyor, ha siz dersiniz ki, sana bakan herkese bakıyordur. ben de size şunu anlatayım, bir gün mesai bitiminde kart basmak için bekliyorduk kalabalıktı ofisin içi kapının önünde de bir sürü kişi vardı ben arkadaşımla ofise doğru gidiyordum arkadaşım benden daha bakımlı güzeldir bu arada gerçekten. ben işte kim var kim yok diye bakıyordum etrafa ofisin kapısının önünde birileri vardı biraz ötede de başka bir topluluk vardı ben bunu göremeyince erkenden gitmiş herhalde diye düşündüm sevindim hatta çünkü bu adam konum sahibi olduğu için kartı erkenden basıp eve gidebilir. ama sonra bir baktım soldaki kalabalıkta direkt beni görecek şekilde bana bakıyormuş ben ona bakınca tabii onu direkt göremedim ama önünde insanlar falan vardı boyu da uzundur birisi kapatmış önüne geçip onu yuvarlak oluşturmuşlar ama adamın odak noktası o kalabalıkta bile bendim şöyle söyleyeyim size yanında arkadaşları var sohbet muhabbetteler ama bu adam bizim ofise doğru geldiğimiz tarafa direkt odaklanmış bana bakıyordu ve ben onu tesadüfen gördüm kim bilir ne zamandan beri bakıyordu ve bakışlarını da kaçırmadı mesela. şimdi bahsettiğim kişi böyle bir kişi. ondan soruyorum benim istediğim tabii ki seneye gidince uzun zaman girdiği için unutmuş olması umarım unutur. siz erkek olarak düşününce ne dersiniz bu durum hakkında? ben anlayamıyorum çünkü erkekler ne düşünür, ne eder.
Soran1 yılevet herkes öyle diyor konum sahibi olduğu için iftira atar çirkefleşir diyor ben de zaten bililyorum bana kimsenin inanmayacağını o adama inanırlar müdürlerden birisi kadın o kadına iş yerinde o adamın annesi diyorlar ama öz annesi değil tabii ki yıllarca o kadın onu büyütmüş eğitmiş işi öğretmiş kadın müdürün yanından asla ayrılmıyor anne oğul gibi geziyorlar işte yani bu adamı şikayet edeceğim bir mevkii de yok anlayacağınız ne yazık ki
Soran1 yıldememiştir ya işteki insanlara kendini açık edecek bir şey dediğini sanmıyorum bizim işte dedikodular ışık hızından hızlı yayılır kendisini ateşe atmaz
Soran1 yılya söylemez dememin sebebi benim iş yerinde akrabam çalışıyor ondan kendisini açık etmemiştir o bakımdan diyorum işte 'şu kızı da kafaya taktım' falan gibi arkadaşlarına direkt olarak benim adımı veremez demek istiyorum hani o bakımdan. yalan söyledi demişsiniz ne yalanı söyledi bana? benimle iş dışında başka konularda konuşmaz çünkü
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılUnutmam ama hatırlamaya da çalışmam 😉
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılİnsanoğlu herşeyi unutur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEtkilenmiş ise unutmaz
12 Yorumla
Soran1 yılbu adam evli ben işte eskiden rahat davranıyordum şimdi bu adamın davranışlarını fark ettikten sonra inşallah karşıma çıkmaz diye dua ediyorum iş yerimiz de aşırı büyük bir yer hani insan bir günde tamamen birbirini görmeden mesaiyi bitirebilir bile ama bu adam 7 aydır mesai saatleri içinde beni görmek için ekstra olduğum yerlere geldi gitti beni görmek için yapmadığını bırakmadı aramızda ne kadar mesafe olursa olsun bana baktığını ettiğini fark ettim ve bu adam bunları herkesin içinde hiç sakınmadan yapıyordu yönetici çünkü yaptığına ettiğine kimse karışmaz müdürlerden sonra o geliyor müdürlerin sağ kolu bir de görseniz işte herkes de çok sever onu abi der ben de abi diyordum falan bu halini fark ettikten sonra çok üzüldüm ve adam kendini bana fark ettirmek için elinden geleni yaptı resmen beni gör dercesine bakışları bile normal değil gibiydi hani normal de bakmıyordu bakarken bir gün erkek kankama anlatmıştım bana a*mış ama belli etmek istemeyen erkek bakışı dedi hani bizim iş yeri kurumsal firma sivil de giyinmiyoruz bir sürü başka kadın var benden daha güzel falan niye bana bakıyor ediyor anlamıyorum o yüzden sormak istedim çünkü seneye tekrar gitmek istiyorum o işe işimi ve çalışma arkadaşlarımı çok seviyorum işimin şartları da çok iyi moralim çok bozuk
Cevap sahibi1 yılEvli adamlara yüz vermeyin
1 yılkolayca unutur gormezsr
01 Yorumla
Soran1 yılbana bunu yapan kişi evliydi bunu yapan beni tanımıyorken işin ilk gününden beri bana farklı davranmaya başladı. elinde alyans var belli evli olduğu eşiyle fotoğrafları wp instagram her yerde tanıştığı yıldönümleri falan yazıyor bilmem ne. bizim işte de bir sürü kadın çalışyor. o kadar kadının içinden aylarca bana baktı etti kesti beni. çalışırken görmek için olduğum yere falan geldi. kendini belli etmek için yapmadığını bırakmadı. ben işten çıkacağım ama seneye tekrar çalışma imkanım var. sizce seneye gittiğimde eskisi gibi mi davranır yine yoksa unutur mu? çünkü çalışmak istiyorum işimi seviyorum arkadaşlarımı ve iş ortamımı da seviyorum. seneye tekrar gitmek istiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Unutmaz alısır
05 Yorumla
Soran1 yılaynı işte aynı ortamdaydık her zaman beni gördüğü yerde bakar eder beni keserdi ben işten çıkacağım ama seneye tekrar gireceğim öyle bir imkanım var, aylarca görmeyecek ya unutur di mi beni
Soran1 yılöyle değil ya şöyle diyeyim size uzun biraz ama kısaca söyleyeyim bizim iş yeri kurumsal bir firma işte kadın çok fazla ve kadınlar çok bakımlı ekstra güzeldir bu adam işin ilk gününden beri bana ayrı bir taktı diğer kadınlara değil de bana çok farklı davrandı nedenini anlayamadığım şekilde aşırı nazik kibar iyiydi bana karşı sesi bile incecik çıkardı bir ara bir şey istemişti benden kocaman adamın karşımda utandığını falan görmüştüm öyle birisi bu
Soran1 yılne gibi
Ne yaşandığına bağlı
05 Yorumla
Soran1 yılöyle mi diyorsunuz niye ki
Soran1 yılvücutla falan alakası olduğunu sanmıyorum sivil bile giyinmiyoruz kurumsal firmadayız iş kıyafeti giyiyoruz ve kadın çok fazla bizim işte kadınlar çok bakımlı ekstra güzeldir bu adam işin ilk gününden beri bana ayrı bir taktı sivilde sadece o ilk gün görmüştü ve o günden sonra diğer kadınlara değil de bana çok farklı davrandı nedenini anlayamadığım şekilde aşırı nazik kibar iyiydi bana karşı sesi bile incecik çıkardı bir ara bir şey istemişti benden kocaman adamın karşımda utandığını falan görmüştüm öyle birisi bu
1 yılÖnceden ne yaşadığına bağlı
02 Yorumla
- 1 yıl
Yani unutabilir bence
- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
1 yılUnutmaz
01 Yorumla
Soran1 yılbir şey yaşanmadı ama iki kişi arasında erkek sadece kadına bakıyor ediyordu gibi düşünün yine de unutmaz mı sizce
Evet
00 Yorumlaunuturlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılUnutur
01 Yorumla
unutur
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne