tanışalı 5 ay oldu ama nişanlanmak istiyor
Olursunuz, çok erken.
Karar verdiyseniz olmazsınız.
Hiç belli olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
tanışalı 5 ay oldu ama nişanlanmak istiyor
Benim kuzen tanıştıktan iki hafta sonra nişanlandı, iki ay sonra da evlendi.. Şimdi iki çocukları var..
Bunun süreyle alakası yok, emin olmakla alakası var.. Şek ve şüphe yoksa, kalpler de cayır cayır yanıyorsa, köz olmadan evlenmek sağlıklı..
Olursunuz, çok erken. yani önce birbirinizi tanımanız gerekiyor bence 5 ay çok erken bir süre birbirinizi tanımanız için yani bir anlık etkilenmek ile ani kararlar vermemenizi tavsiye ediyorum ama tabi ki de sizin kararınız önemli yani seviyorum diyorsanız nişanlanabilirsiniz
Seni ve aileni koruyabilecek akıllı güçlü bir adamsa her zaman uygundur. Onun gerekli yönlere sahip olduğunu bilmen yeterli (kararı kadar kıyasa girmeden)
Bu işler yaşamadan hiç belli olmaz. Şimdiden konuşmak için çok erken. İki sene konuş istersen hiç farketmez pişman olunacak olduktan sonra her türlü olursun... O yüzden hayırlısı olsun.
Cevap
33Cevap
İlişki daha sıcak hala heyecanlısınız hala duygularınız daha taze birbirinizi daha neyini gördünüz ki hemen nişanlanıyorsunuz durun öyle ya insan 40 yıllık yanında karısını kocasını tanıyamıyor kırk yıllık dostunu tanıyamıyor insan çok karmaşık bir varlıktır o acele neden
siz karar verdiyseniz o süreçte artık eminseniz
ne diyelim :) netice itibarıyla seçimlerinizin bir sonucu oluyor
bizde tanıştık 4-5 ay içinde nişanlandık 1 yıl olmadan da evlendik. pişman olmadık kaç yıllık evliyiz. birbirinizi seviyorsanız hiç uzatmaya gerek yok söz nişan düğün arka arkaya yapın geçin.
Kesin pişman olursun diyemem kimin ne olduğunu bilemezsin bana göre istersen yillarini ona ver sana kendisi gosterdigi kadar tanirsin o yüzden hiç belli olmaz diyorum
Birbirinizden ve kendinizden eminseniz neden erken olsun. Bunun 5 ayı 6 ayı 1 yılı yok. Hazır hissetmek önemli olan.
Karar varsa niyet ciddiyse olmaz bu işler çocuk oyuncağı değil çocuk bu niyete girdiyse nişanlan
Gerçekten karşındakinden eminsen bir sorun olmaz. Ama biraz erken olabilir yinede.
Ben 1 hafta da istemeye gittim 5 ay diyo ben kafayı yermisim
Neden acele ettiniz neyse Nişancılık süresini uzun tutun
Nişanlanmak da bir nebze tanıma sürecine girer bence ideal zamanlama
Gidişata göre sen karar vereceksin adamı tanımıyoruz sonuçta
Tanımak için zaman lazım pişman olmamak için zaman önenlidir !!
Şartlara bağlı. Birbinizi tanımak için vakit geçirmeniz lazım. Bunun için sevgili olarak vakit geçiremiyorsanız. Nişanlı olarak, sözlü olarak vakit geçirceksiniz. Ama tanımadan emin olmadan evlenmeyin
Güven önemli bence güven varsa neden pişman olunsun
Kafayı mı yedin Yurdagül kendine gel ne tanıdın adamı da nişanlanacaksın
5 ay ne abla? Tabiki ayrılma ihtimali çok yüksek olr bekleyin iyice tanıyın birbirinizi zina etmeden.
Allah kalbindekini sana hayırlı etsin inşallah amin
Hayırlı günler
Şöyle ki erken 5 ay ama anlaşırsanız neden olmasın 😊
Olursunuz hayatınız kayar şimdi hayatlarının yarısı adliyelerde boşanmak için sürünenlerle dolu hayatınızı yaşayın ne bu acele
Olmasınız önemli olan tanimak degil siz biri birinizden emin seniz neden olmasin bazı insanlar 5 yılık kocalarını doru durust tanıyamıyor
toplam 2 defa yanyana gelerek evlendim. hicte pisman ddgilim icine siniyorsq evlen
Tanıştığı aynı gün seks yapanlar varken bunu sorman saçma sjsj
İstersen 10 yıl tanı aynı evde yaşamadıktan sonra bir şey anlayamazsın bence.
5 ayda kimse kimseyi tam olarak tanıyamaz niye nişan için acele ediyorsunuz zaten
Olursunuz 5 ay da birbirinizi daha tam tanıyamazsınız apla
müneccin miyiz biz nerden bilelim :)
Bana göre erken, biraz daha tanımalısın
Karar verdiyseniz, 5 ay yetmiş demek ki.🙂
Olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de.
Her an her şey olabilir ya çok güvenmemek lazım
Eminseniz nolacak
Yapma güzelim, hayatının hatası olur
Zaman değil paylaşım önemlidir
Evet Nisan için cok erken pişman olursunuz
Olabilir bence bir şey olmaz
5 ay kısa bir süre birini tanıyıp nişanlanmak için