Evet neden evlenilecek tip de sevecek yakışıklı erkek yok
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yakışıklı erkek sizin gibi Oz güvensiz gizlileri ne yapsın be
Kudur çirkin
Kim çirkin belli 🤣 korkak gizli
Varda yok abla onlar doygun ve kariyer odaklı yaşıyorlar
Hayır genelde yakışıklı erkekler benim gördüğüm bir laf var da onu kullanmak istemiyorum öyleler
😂😂😂😂😂 anlıyorum. İyi ki yakışıklı değilim 😂
İş de ben sıkıntılıyım tipe kafayı takmışım kendimi bildim bileli normalde erkekleri sevmem çirkin bir erkeğe hiç katlanamam iş de yakışıklı olması şart
Bence bulursun ama sıkılırsınız siz kadınlar
Aşktan insan sıkılır mı be sürekli hayal kurmak kadar güzel bir şey mi var hayata motive ediyor başkalarının yanında sevgilinle kocanla gurur duymaktan daha güzel ne olabilir
Öyle de evlenince bitiyo o iş işte...
Var ama güzelliğe bakmıyor.
Ben hiç göremiyorum
Belli etmiyorum, etmiyoruz. Arayışta olup bunu insanların gözüne sokmak güzel bir şey değil
Olsun olsun belli etsin sevmenin neyi ayıp sevgi kadar mutlu edecek bir şey var mı
Sevmek ayıp değil de, arayışta olduğunu haykırmak iyi bir şey değil. En kritere uygun aday bile bu davranıştan soğuyup kaçabilir. Karanlıklar daha uygun şimdilik
Olabilir insan yalnızlıktan sıkılabilir ne var bunda
Haklısın
Kötü olan şey cinselliktir
Her şeyin zamanı ve sırası var, ona uyulmalı
Bence de ama aramayan da yapayalnız başkalarının mutluluklarını izleyerek pişmanlıklarla ölür
Pişmanlıkla ölüyor muyum bilmem ama insanı düşündürmüyor değil
Şimdi şöyle düşün herkes sevdiğiyle mutlu evleniyorlar çocuğu oluyor sen ise aşkı yaşamadın yalnızsın sürekli başkalarının yuvasına imrenerek poşmanlıklarla yaşanır mı hayata motive mı olunur
Evli ve çocuklu olması da mutlu olduğu anlamına gelmiyor. Patır patır da boşanıyorlar, üstüne bir o kadar da borç ödüyorlar. Seçim iyi yapılmalı, süreç yavaş ve tane tane işlemeli. Her gördüğüne atlamamak lazım. Geç olsun güç olmasın
Mutlu olan da çok sevgi var aşk var bundan daha güzel ne olabilir ki zaten kadın 27yi erkek de 30u geçerse daha evlenemez
E ne yapayım olmuyor, abaza sapık gibi her gün 8 saat şehir merkezine gidip kız mı kovalayım
Yine erkek bekar kalabilir ama kadın kalamaz çünkü kadın çıkıp da bir erkekle sevgili bile olamıyor gezemiyor gezerse filan zaten lakabı bellidir evlilikten başka çaresi mi var
Toplumun ne dediğini takacak devirde değiliz, kalbinden geçeni yapsın
Ama iş de sıkıntı şu evlenilecek yakışıklı erkek yok genelde erkekler aşırı çirkin suratına bakilmayacak gibi oluyor öyle biriyle evlenmek dünyanın en kötü şeyidir
Yakışıklı, kaslı ve zekiyim ama demek ki denk gelmiyorum benlik biriyle. Bu da onların şansı
Ben takmıyorum da ailem takıyor iş de zaten ben ailem ile kafa yapım hiç uyuşmuyor benim ailem sevgiye de karşı ben de sevgi için yaşayan biriyim
Yaradan yardımcın olsun
Ben de paraya bakmayan tek kızım sevdiğim erkekle düğün yapmadan sade bir nikahla bile evlenirim birtanem bile demesiyle mutlu olurum
Sen paraya bakmıyorsun ama masraflar paraya bakıyor. Düğün nikah gereksiz masraf, istememen güzel bir şey ama kiralar 3-5 bin arası. Tek maaşla geçim zor
Okulum bitsin atanayım 1.5 yıl kaldı eşime sevdiğim erkeğe maddi anlamda destek olurum benim param onun parası demek
Seni alan yaşadı o zaman, hayırlısı olsun
Ben sevdiğim erkekle çadırda bile yaşarım
Sevindim adınıza
Benim aileme yaptığım fedakarlığın haddi hesabı yok
Madde madde yorum atmanızın özellikle bir sebebi var mı
Yok aklıma geldikçe yazıyorum
İyi ediyorsun, aile önemli.
Her neyse güzelliğim de genelde güzel olduğumu söylerler ama güzellik de göreceli bana sevgi şefkat verildiği sürece meleğim mesela bizim bir komşu var adam yıllardır bekar diğer herkesin yuvası var ailesi çocukları ile mutlu uğraşacak bir hayat amaçları var hayata bağlayan eşi çocukları ama adamın yıllardır hiç tutunacagi bir şey yok deprem de evden bile çıkmıyor herkes ölümden korkarken
Bölümüm de gayet iyi tıp dış kazanacak düzeydeydim
Kendinizi bana özellikle anlatmanızın bir sebebi var mı
Siz kendinizi övdünüz ya
Ben de kendimi tanıtayım dedim
Estağfurullah, övmedim. Var olan özelliğimi söyledim. İyi bir şeyse övgü olarak gelmiş olabilir kulağa
Hmmm anladım
Antalya'da mi yaşıyorsun
Doğrudur
Neyse teşekkür ederim iyi akşamlar
Sana da
Supermarket :)
ben varım ama yakısıklı degilim 😂
Hepsi evlenmiş sen geç kaldın
Ne bu evlilik aşkı
Ne yapalım bir erkekle gezemiyoruz konuşmak bile yasak olunca başka çaren mi var evlilikten başka
Yok da bi an da çoğu kişinin bunu dile getirmesi..
Burası Türkiye bir kadın bir erkekle gezerse tozarsa lakabını direk koyuyorlar
Küçük yerde mi yaşıyorsun
var ben varım :d
Yok abla valla ya biz de bilmiyoz
Sence yok mu 😉
Kaptilar
geldim geldim
Elimizde bunlar var
Yok aynen
Bilmeyiz
Haklısın ya çirkinim ben
Var görmüyorsun