25 yıldır güzel olmama rağmen bir türlü benim karşıma denk gelmiyor neden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYeryüzünde güzel kadın sayısı, yakışıklı erkek sayısının 10 katıdır. Yani güzel bile olsan yakışıklı adama denk gelme ihtimalin yüzde 10. Her güzele yetecek kadar yakışıklı yok. Hem yakışıklı, hem karakterli, hem de seni sevecek adam istiyorsan bu ihtimal yüzde 1'in bile altına düşüyor. Bu kriterleri taşıyan neden seni tercih etsin ki. Hiç mi seçeneği olmayacak bu adamın ya da yeryüzünde kadın kıtlığı mı var. Neden senle olsun öyle biri.
Kendini güzel zannediyor da olabilirsin.
1. Abazanların, sevgilisi bile ola her kıza ağızlarının suyunu akıtarak baktığını unutma.
2. Etrafındaki hemcinslerinin gazına gelme.
3. Ailenin ve yakın akrabalarının iltifatlarını ciddiye alma. Şahin, yavrusunu kuzgun zanneder.
Bir erkeği dış görünüşü için sevmek putperestliktir, maddiyatı için tercih etmek menfaatperestliktir ki kadınların çoğu bundan maluldür. Bunların adı sevgi değil toksik bir alışkanlıktır. Bir erkeği 30 yaşından itibaren yavaş yavaş kaybetmeye başlayacağı bir özellik için sevmek boştur. Bir erkeği şahsiyeti, mertliği ve adamlığı için sevmek ise yüce bir erdemdir ve her kadına nasip olmaz.
Hayatta temel kriteri ya da tek ölçüsü dış görünüş ya da para olan bir kadından sadakat ya da dürüstlük beklenemeyeceği gibi onun yaşama dair bir çizgisi ve duruşu da yoktur. Yakışıklılığın da, boyun da, paranın da alternatifi vardır. Dünyada zengin erkekler de, yakışıklı erkekler de, güzel kadınlar da aldatılıyor. Çünkü bunların hepsinin bir alternatifi vardır ama mertliğin, yiğitliğin, adamlığın muadili yoktur.
Aklınızı başınıza alın. Sizin erkeklerin yakışıklılığına ihtiyacınız yok. Onların sosyal saygınlığına, otoritesine ve koruyuculuğuna ihtiyacınız var. Sizi hayat boyu mutlu ve huzurlu kılacak şey bu. Kendinize erkek arayın erkek. Yanınızda dolaştıracak süs köpeği değil.
Erkeklerin tip skalası 30'lu yaşlarla birlikte düşüyor. Saç dökülüyor, saçlar beyazlıyor, yüz derisi sarkıyor. Yani yakışıklılık, yıllandıkça sönümlenen bir şey zaten. Kaldı ki hele hele Türkiye'de erkeklerin kahir ekseriyeti seni cezbedecek kadar yakışıklı değil zaten. Böyle olmazsa olmaz kriterin varsa İskandinav ülkelerine git.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılNe diyorsun pek anlamadım ben seni çözemedim ya erkek mi yok yani seni sevse niye sevecek Yani bir sürü şey soruyorlar orada ya Ben düşünüyorum yani Bir kadın niye sevilir bir kadına niye ömür boyu Hani temenni edilir ki yani niye bir ömür boyu bir kadının yanında kalır ki bir sürü kadın var bir sürü erkek var takıl takılabildiği kadar sonuçta ölüp gideceğiz değil mi? Ya Ben 38 yaşına kadar bir aşk yaşamadım Sevgi yaşamadım sevgilim olmadı hani ailem bana hep Sevgi verdi onlara bir saygım vardı Onlara rahmetli oldu şimdi düşünüyorum Bu saatten sonra ben niye bir sevgili elde edeyim niye sevgilim olsun Niye eşim olsun düşünüyorum? Ve nasıl Sevmek ve sevilmek boşuna bir ihtiyacım vardır takılırsın biriyle giderirsin hepsi o ya ihtiyaçtan başka bir şey değil yani Bu sevmek Sevgi ben bu saate kadar eğer öyle bir şey ihtiyaç olmasaydı yani benim de çok sevenim olurdu benim de sevgilim olurdu benimle Bana da sarılan biri olurdu yani demek ki istediğim şey şu biz aşk falan diye bir şey inanmışız boşuna takılıyoruz
06 Yorumla- 1 yıl
@Mervegkçm oku ablam oku Sonuçta üniversite sınavı değil burası
- 1 yıl
@Mervegkçm bir şey demedim kolay gelsin dedim
- 1 yıl
Niye kızdın ki ben onu anlamadım
Kısmet kader işi bunlar bence
Biraz da kendini geliştirmeni öneririm sen nasılsan neye ihtiyacın varsa allah karşına onu çıkarıyor
Örneğin kendinden çok başkalarını düşünen biriysen ben öyleydim:karşına seni buna pişman ettirecek çok kötü birini çıkarır ve sen artık kendini sevmeye ve geliştirmeye başlarsın artık kendin için yaşıyorsundur bu evreye gelirsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım benim, gerçekten zor bir durum! Ama merak etme, böyle hissetmen çok normal. Güzel ve çekici insanlar için bile bazen doğru kişiyi bulmak zordur. Belki radarlarını biraz farklı yönlere çevirmen gerekebilir.
Dış görünüşün kadar karakterin ve ortak ilgileriniz de önemli. Belki sevgiyi ve yakışıklılığı farklı yerlerde aramayı denemelisin. Ne bileyim, belki de köşe başındaki kafede oturuyordur doğru kişi! Ayrıca, çevrendeki insanlara daha farklı açılardan bakmayı dene. İçten gelen bir cazibe, gülümseme ya da yardımseverlik de çok çekici olabilir. Umarım yakın zamanda kalbine dokunacak biriyle karşılaşırsın! 💖🌟😊
Senin hikayelerin ve deneyimlerin neler? Belki de kendine biraz daha zaman verip, beklemediğin anlarda sürprizlerle karşılaşırsın! 💫00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılvardır evett
00 Yorumla
1 yılYakışıklı ve iyi sevecek erkekler var. Ancak, bazen doğru kişiyle karşılaşmak zaman alıyor. İnsanlar farklı dönemlerde, farklı yerlerde ya da farklı koşullarda karşımıza çıkıyor. Bazen beklentilerimiz, toplumun sunduğu görüntüler ya da romantize edilmiş fikirler arasında kayboluyor. Gerçekten değerli bir ilişki kurmak, dış görünüşten çok içsel uyum ve karşılıklı anlayışa dayanır. O yüzden doğru insanı bulduğunda, her şey yerli yerine oturur. Sabır ve zaman, güzel şeylerin gelmesini sağlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılHemen açıklayayım;
Herkes görsele takılır olmuş kimse kalp Veta duygularına yönelmiyor bu olduğu zamanda doğru seçimler yapamıyoruz ki bazı kesimler var sırf sevgilisi ile çevresine hava atıp cool gözükmeye çalışıyor,
Düzgün erkeklerin genelde kalbinde bir insan olur, kalbindeki kadınla beraber olsa da olmasa da o artık dünyanın en sadık sevgilisi olmuştur. Kafasını kaldırıp hiçbir yere bakmaz24 Yorumla- 1 yıl
Katilmiyorum, yakışıklı olmayan erkekler sıkıntı, kendilerini eksik ve kadını haketmeyen biri olarak görür kız ınu kabul etse bile inanmaz ve herşeyin içine eder
Benim başıma geldi ordan biliyorum
Sevilecekse yakışıklı olan sevilir gerisi boş hepsi aynı davranıyor zaten bir süre sonra - 1 yıl
Geldi genelleme 😅😅
Anlattıkların bana çok uzak demekki herkes aynı değil imiş - 1 yıl
🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️
Çirkin tipsiz kızlar zengin yakışıklı erkeklerle evleniyor hemde o erkek çirkin karısını çok seviyor nasıl şanslılar ya.
24 Yorumla
Soran1 yılEvet bizde şeytanlar kalıyor
Soran1 yıl@yaralım43 evet öyle gerçekten Allah kaderimizi güzel etsin inşallah
1 yılNasip ne zamansa o zaman olur. Ama senin de sosyalleşmen lazım mesela.
10 Yorumla
1 yılYanlis zamanda yasiyoruz. Kiyida kosede kalan adamlarda kapildi
12 Yorumla- 1 yıl
@Uslubey06 evliyim kiyida kosede kalani kapanim yani
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYakışıklı neden sevsin sevmek ulasamadigin da olir yakisili ulaşıyor senin istediğin de tam bir zıtlık var
02 Yorumla
Soran1 yılSevmek huzur icin hayal kurmak için vardır ulaşamamak ile ne alaka
- 1 yıl
Yanılıyorsun sevmek cinselik için vardır cinselliğe ulaşan sevmez
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de öyleyim 22 yaşımdayım., Ama bence sorgusuz sualsiz inanmalısın. Karşına öyle birisi çıkacak. İnan sadece ☺.
10 YorumlaÇünkü güzellikte böyle bir imtihan ablam Allah cc ne nasip ettiyse o gelecek karşına
117 Yorumla
Soran1 yılEvet iş de etrafımda böyle biri olmadı
- 1 yıl
Olmuyacakda zaten senden az guzellikte olacak sende hicbir zaman isinamiyacaksin hep güzelleri aricaksin belkide evlenip dayagi yediginde keske güzelliğe bakmasaydim diyeceksin Allahtan cc ahlaki güzel olanini iste buyurmus Peygamberimiz çünkü güzel yüz döyulur da ahlaka 40 yil doyulmaz demislet çok güzel bir makale yazdim ha 😅
Soran1 yılAma sevebilmek için yakışıklı olması gerekiyor
Soran1 yılNasıl sevebilecem ki beğenmediğim birini
Soran1 yılİnşallah herkese hayalindeki gibi sevip aşık olabileceği birini gönderir
Soran1 yılÖyle aşırı güzel değilim ama ortalamanın üstüyüm genelde kızlar uzak tutuyor sevgililerini erkek arkadaslarini benden mesela kızlı erkekli gruplar olur ya 1 2 kız her şeyi yaptı girmemem için çünkü girdiğim an hemen sevdikleri erkeği uzaklaştırmaya çalışıyorlar
Soran1 yılSevgililerine beni gördükleri an yapisiyorlar 2 saniye bile boş bırakmadılar
Soran1 yılEvet iş de sınıfa ilk girdiğim gün kızlar direk bana bakıyor bastan sona suzmustü arkasından tüm erkeklere yapıştı
Soran1 yılBitti geçen sene
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)1 yılArkadaslar su dizilerin ve filmlerin etkisinden cikin artik. Normal yasama gelin. Eli ayagini, huyu suyu, isi gucu duzgun birisi olsun. Gerisi gelir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü erkekler artık sevgi ve aşka değil alabileceklerine odaklanıyorlar
06 Yorumla
Soran1 yılİş de bu benlik değil
- 1 yıl
Senlik ya da benlik değil ama birileri cinsiyet fark etmeksizin bunu tercih ediyor. Ama bir bakıma şükretmelisin. Bu tarz birisi denk gelmemiş ve hâlâ doğru kişi çıkmamış karşına.
Soran1 yılAnlamadım ne denk gelmemiş
- 1 yıl
Seni gerçekten sevmeyen ve senden beklenti içinde olan birisiyle zamanını boşa harcamamışsın diyorum.
Soran1 yılÖyleleri zaten heo çıktı karşıma
Soran1 yılAdamakıllı biri çıkmadı ki
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü senin güzelliğinle değil, senin verebileceklerinle ilgileniyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılİş de bu bana uymuyor
- 1 yıl
Uymuyorsa o erkekle zaman kaybetme
1 yılyakisikliliginin farkinda olur kızlardan gelen tepkilerle o da secenekleri degerlendirir bosa bekleme
00 Yorumla
1 yılSabırlı ol elbet karşına çıkar
Sende benim sorularıma yanıt verir misin rica etsem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılKendini güzel sanıyorsundur belki. Belki fazla ulaşılmaz duruyorsundur, belkide yanlış yerde ariyorusundur, ya da enerjinde bir sorun vardır.
01 Yorumla
1 yılBende doğrusu güzle ve gerçekten sevecek kaliteli kadın bulamıyorum efendilikten kaybediyoruz sanırım
00 YorumlaBence öyle kişileri sadece çok güzel kızlar buluyor
01 Yorumla
Soran1 yılBenim etrafta gördüğüm çok çirkin gözlüklü bakımsız tip de kızlar buluyor
Gizli Üye(25-29)1 yılSen bensin resmen aynı durumdayım 25 yaşındayım yakışıklı erkekler geliyor ama sosyal medyadan hep bende güvenmediğin için onaylamıyorum güvensizlik sorunu yaşıyorum resmen reelde karşıma çıkmasını bekliyorum ama sosyal hayatım hep kız arkadaşlarımla buluşmak gezmek vs memuriyet için çalışıyorum iş hayatında bulma şansım da yok
024 Yorumla
Soran1 yılBirebir aynıyız
Cevap sahibi1 yılNasip kısmet yapacak bir şey yok dua edicez bol bol
Soran1 yılÖyle yapıyorum
Cevap sahibi1 yıl@yaralım43 Karaktere bakmaya çalışıyorum ben özellikle sırf beni güzel bulduğu için sevgili olmak isteyenleri kafadan eliyorum. Kalbime iyi gelen birini arıyorum umarım nasip olur dediğiniz gibi çirkinin şansı oluyor nedense çözemedim bu durumu 😒
- 1 yıl
Reelde nasıl bulacaksın m. l misin kimse yanına gelip konuşayım demez onu unut yanına gelen sapik damgası yer ruh hastası mısınız reelde nasıl bulacaksiniz
- 1 yıl
Reelde diyorsan görücü usulü istiyorsun demektir
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 Sanaldan iyidir reel sonuç itibari ile biz sosyal medyayı biri bizi beğensin yazsın diye açmıyoruz. Reelde en azında hal ve haraketlerinden hoşlanır sonra gelip yavaş yavaş yanına yaklaşır sen merak etme sosyal medyadaki gibi bodozlama seni beğendim buluşalım demiyorlar çok sığ düşünüyorsunuz yazık
- 1 yıl
Reelde kim gelsin tanımadigi insanın yanına ya okulun bitmiş işin. yok reelde diyorsun cafede görüp bakar bakar gider yanına gelip tanışmak ister mi zannediyorsun ayrıca reelde yanına gelen sosyal medyada yazan kişilerden bir farkı yok yani
- 1 yıl
İşin olsa anlarim evde ders calisiyormussun üni bitmiş kursa falan da gitmiyorsun bence eee nerede bulacaksın reelde sokakta yürürken çarpışmayi mi dusunuyorsun😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 İlişki aramıyorum çünkü ayrıca kursa gitmediğimi nerden biliyorsunuz? Ataması yüksek olan bir bölüm okudum ve atanacağımı düşündüğüm için sanaldakilere şans vermiyorum. Ayrıca yoksunluk çektiğimiz sağlam bir insan bulmak yoksa dolu erkek bulmakta ne var? Boş boş benin yorumumu sabote etmeyin.
Cevap sahibi1 yılSoran şahıs yorumumu siler misiniz?
- 1 yıl
Kamu da tasarruf var hiçbir şeyden emin olma atanirim diye 😃 belli aramadigin yakışıklı erkek soruyorsun senin gibi kızlar sosyal medya beğenmez başka bir şey beğenmez sonra da saçma sapan biri ile evlenir
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 Senin gibiler de kendisi mutsuz olunca başkalarının kriterlerini sorgular böyle ah be kuzum sen git kendi hayatını kurtarmaya bak bana karışma sanaldan istememek benim en doğal hakkım sana batan ne onu anlamıyorum sanırım kendin ful sanaldan ilişkileri onaylayan bir tipsin ben sana yönlendireyim onları hesabını verde 😘
Cevap sahibi1 yılİsmi tükendimçok olan biride kalkıp bana akıl veriyor ya en çok buna gülüyorum 🙂
- 1 yıl
Evde kalmis kızlar yakışıklı erkek arıyor demek kendiniz bir şeye benzemiyorrsuniz yakışıklı sizi ne yapsın jsksejjd
- 1 yıl
İkinizden de alımlı güzel olduğuma eminim ayrıca erkek arasam sosyal medya kullanirim senin gibi istekleri bile kabul etmiyorum yazık haline üzüldüm
- 1 yıl
Koca aramadığın için mi istekleri kabul ediyorsun Pakizesu hdhdhd
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 Sen kendini bizim üzerimizden telkin et TÜKENDİMÇOK 😁 istekleri tabikide kabul etmiyorum çünkü tanımıyorum sizin mezhep genişse bu konuda banane? O sizin gevşekliğiniz
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 isminin hakkını veriyorsun kendini tanımanı sevdim benim sana o yüzden bir etiket kullanmama gerek yok 👎🏻
- 1 yıl
Tamam en Müslüman kapalı dindar sensin gerisi ahlaksız ablacım hejdjdjd
Cevap sahibi1 yıl@yaralım43 Haklısınız 🌸 teşekkür ederim yorumunuz için 🧡🧡
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
m 1 yılKimin ne olduğu belli olmaz birgün yskifikli biri azrailin olur
02 Yorumla
Soran1 yılÇok üzdüler zaten de artık üzmesin sevsin
- 1 yıl
İnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılUmarım istediğin kişiye en yakın zamanda bulursun
24 Yorumla
Soran1 yılİnşallah çok teşekkür ederim inşallah sen de bulursunuz
- 1 yıl
Umarım 😊güzel dilkelerim için teşekkürler
Soran1 yılBen teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim keşke gizli
Olmasaydın🤷♂️😒
Gizli Üye(18-24)1 yılSiz aşkı çok başka anliyorsunuz bebişim o yüzden oh iyi ki de denk gelmiyor lan senin gibilere puahahahha
01 Yorumla
Soran1 yılBu hesap erkek
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Güzellik göreceli bir kavramdır kime göre güzelsin
#Hükümdar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGeldim canım. Sana denk geldim şimdi. Merhabâ 🙋♂️
00 Yorumla
1 yılYa iyi iste ya yakışıklı. İkisi bir arada olmuyor bazen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDemek ki bugüne kadar nasibinde yoktu. Veya sen beğenmedin derken 25 yaşına kadar geldin. Ama yine de nasip diyorum ben.
012 Yorumla
Soran1 yılBen beğenmedim de değil bilmiyorum olmadı ya okul ders sınav derken vakit kalmadı iş derdi
Cevap sahibi1 yılYeni ortamlara girip çevreni genişletirsen faydasını göreceksin
Soran1 yılIs de şu an müsait değilim
Soran1 yılŞu an hayatımın ne olacağı belli değil
Cevap sahibi1 yılO zaman biraz oluruna bırak. Ne iş yapıyorsun?
Soran1 yılYapamıyorum henüz belli değil
Soran1 yılGeleceği bunu düşünmekten yoruldum
Cevap sahibi1 yılSen baya dertlisin ve hayatındaki kaos içinde bir de buna kafa yoruyorsun. Önce hayatını düzene sok sonra gerisi gelecektir.
Soran1 yılBiraz aşk romantiklik istiyorum kafa dağıtmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılİstersen sohbet edelim biraz kafan dağılır.
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılEkler misin o zaman
Yuzlere degil kalplere baktiginizda sevileceksiniz birini isterken bile yakisikli ariyorsunuz hepiniz kime gore neye gore yakisikli? Neyse aman boyle devam edin duzgun erkeklerde asla size yanasmayacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kısmet işi bu. Belki prensin çok yakındır.
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. çıkar mutlaka güzelim. her şey kısmet. okuyor musun peki yoksa çalışıyor musun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılcuma namazından çıkınca burada sıraya girerler
03 Yorumla
Soran1 yılYakışıklı iyi biri yok ki
- 1 yıl
görsellik farklı ilk görüşte fikrin olur. ama iyilik olayı zamanla tanıyınca. buda biraz kumar. ben kefil olamam kimseye iyi diye mesela :D
Soran1 yılEvet öyle gerçekten inşallah herkesin karşısına hayalindeki gibi sevip mutlu olabileceği biri çıkar
Yakışıklılık kişiye göre değişen bişey ona bişey diyemem amaa, seveni bulursunuz da nerde şerefsiz oraya damlıyorsunuz..
(bazı erkeğin içini bilemezsin o ayrı bişey)00 YorumlaYok demek biraz fazla iddialı olmuş. Bir de yakışıklı ve iyi kavramlarının senin açından tanımı önemli. Portföyünü sanki biraz fazla daraltmıs gibisin. Esasen bunlar çok göreceli kavramlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu kafayla daha çooook evde kalırsınız, hemde sülük * biriyle evlenirsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel ama bahtı kara sin
10 Yorumla
1 yılÇirkin şansi diye bir şey vardır
23 Yorumla
Soran1 yılAllah bize de o şansı versin inşallah
- 1 yıl
Cidden çirkinler çok şanslı
Soran1 yıl@Hassas_Dokunuşlar ebet gerçekten öyle
1 yılYani elbet gelir ya birgun. Sonuçta yakışıklılık kaçta mi goreceli
00 Yorumla
1 yılGüzelsin diye sevileceğini mi sanıyordun ne safsın sjsjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGüzellik görecelidir , herkesin bir dengi vardır ya sen ya o seni bulur , sen bulduğunda egonu tatmin eder adım atmazsan bidaha da karşına çıkmaz
01 Yorumla
Soran1 yılBuluyorum adım da atıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok şey istiyorsun 🤔
02 Yorumla
Soran1 yıl2 kriter tek
Soran1 yılMilletin bir ton var
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsan cidden heves ediyor yakışıklı erkeğe. Bana denk gelenler o yönden beni karşılamadı bu yüzden sevgili olamadım.
02 Yorumla
1 yılİyi seven erkekleri hep üzdünüz 🥺🥺
04 Yorumla
Soran1 yılBen kimseyi üzmedim onlar beni üzdü
Soran1 yılBen takıntılıyım ciddi niyetle konuştuğum söz verdiğim kimseyi asla bırakmam 2 3 günde bırakanlar hep erkekler Ben ilk günden kafamı kaldırıp birine bile bakmıyorum erkekler maşallahı var
- 1 yıl
Bende bakmam bırakmamda ama işte benide üzdüler bıraktılar
- 1 yıl
Kaderimiz aynı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHerseyi tipte ararsan bulamassin
011 Yorumla
Soran1 yılHer şey tip mi dedim karakteri de iyi olsun
- 1 yıl
Öyle ikiside olunca bulamiyorsun
Soran1 yılAma hani her insanın nasibi vardı
Soran1 yılAllah haşa yalan mı söylüyor
- 1 yıl
Ne alaka kendine göre birini bulursun ama standartlarini cok üstte tutma
Soran1 yılKendime göre çıkmıyor iş de kimi bulsam kötü çıkıyor çevremdekiler sürekli senin dengin olamaz diyorlar bulduğum kişilere diyor yakıştıramıyorlar
- 1 yıl
Yani banada cıkmiyor ama herkes farkli seyler pesinde kendi icine sinenle evlen
Soran1 yılEvlenilecek erkek de yok ki 2 günde konuyu cinsellige getirmek zorunda kalıyorlar mecburen eliyorum yalnız kalıyorum
- 1 yıl
Bende evlenicek bulamiyorum tuhaf ya simdikiler
Soran1 yılMaalesef ya çok zor değil kriterimde yakışıklı iyi sevebilecek biri
- 1 yıl
Umarim bulursun
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılDemekki zannettiğin kadar güzel değilsin 😂
010 Yorumla
Soran1 yılYa güzellikle alakası yok etrafta göremiyorum çevremde olmadı
Soran1 yılYakışıklı biri olmadi etrafımda
- 1 yıl
Bunların ikisini birden bulabilmen çok zor bir şey yalnız biliyorsun değil mi 😂
Soran1 yılÇok zor da trans kadın bile böyle arıyorsa benim hayhay hakkım
- 1 yıl
Herkes arar ama bulmak sorun işte yakışıklı bir insana rağbet çok olur ama sen sadece seni sevsin istiyorsun bu çok zor belki de seni gerçekten çok sevecek birini de tipin değil diye istemiyorsun e ne olacak bu kısır döngü 😂
Soran1 yılNapayım kader diye bir şey var Allah sevdiremiyorsa vardır bir sebebi derim
Soran1 yılDışarıdan normal dedikleri kişi bana muhteşem de gelebilir nasip işi birazcık ama artık karşıma çıkabilir
- 1 yıl
Çıkar inşallah ne diyelim 😂
Soran1 yılİnşallah teşekkür ederim hepimiz için
- 1 yıl
Benim için artık çok geç 😂
Hem yakisikli hem sevecek biraz zor
05 Yorumla
Soran1 yılYa niye zor ki sevmek en kolay şey
Soran1 yılYakışıklı iyi bir erkek direk sevilir
Soran1 yılAma napayım yakışıklı olduğunda hissedebiliyorum
Soran1 yılBöyle gülümsüyorum ona baktığımda sebepsizce mutlu oluyorum
Sen hakkedecek ne yaptin ki onlar seni bulsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet var çok hemde
00 Yorumla Çirkin ama şyi seeni bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasil benim karsıma beni sevecek güzel kız çıkmiyorsa aynı seu
00 YorumlaBebekken mi başladın aramaya.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ehline denk gelmek önemli
00 Yorumla
1 yılNiye güzel ve iyi sevecek kız yok 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yıl28 yaşındayım benimde hiç olmadı...
00 Yorumla Banada guzel kiz denk gelmiyor
00 Yorumla
1 yılZatwn evlenmiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılMankenlik ajanslarına git
00 Yorumla
1 yılDedi Kibariye kılıklı garı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Tercihlerindendir
00 YorumlaYanlış düşünce içerisinde olduğun için
00 Yorumla
1 yılBende senin erkek versiyonunum
00 YorumlaKendini sorgula ya iyisin ya kötü
05 Yorumla
Soran1 yılİyiyim ama bana denk gelmiyor
Soran1 yılYok düşürdüm baya
Gizli Üye(25-29)1 yılOnları ezik diye reddettiniz çünkü