Tüh evde kaldım. Bulamadım zengin ve kendim gibi Ermeni. Kurtte olsa olur parası olduktan sonra
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çünkü karakterleri yok
O zaman Ermenistan'a gitsene
Niye gideyim
Çünkü kendini gibi Ermeni arıyorsun. Madem öyle en mü nasibi o olur.
Evet ama ben Müslümanım
Olabilir madem öyle gereksiz milliyetçiliğinden de vazgeç ayrıca Ermeniler medeni millettir Kürtler ise dağdan inme medeniyetsiz ayılardır. Sakın bir kürde bulaşma hayatın kayar benden söylemesi
Kürtlere kurban ol emi. Onlar sayesinde siz turklerin elinde benim dedem ve anası kurtulmuş
Çökmekte olan bir imparatorlukta olmuş bitmiş şeylerin tartışmasını mı yapacaz şimdi? Madem öyle git Erzurum'a kars'a ığdıra Ardahan'a yaşlı Türklerle konuş, bak bakalım sana Ermenilerin elinden çıkmış ne dram hikayeleri anlatacaklar.
Onlarda devsirilmis bir halk sanıyor musun hepsi turk güldürme beni
Onu bir geçeceksin. Birinci dünya savaşında Ermeni çeteçilerin elinde onbinlerce Türk çoluk çocuk yaşlı kadın... Niceleri katledildi. Bunun tartışmasını yapmayacam bunlar kanıtlı belgeli. Bunların tek suçlusu bin yıl beraberce kardeşçe yaşamış milletleri birbirine düşman eden ve kışkırtan Fransa, Rusya İngiltere gibi emperyal devletlerdir.
Ayrıca şunu unutma Akdeniz havzası ve mezelotamyada sağlam bir ırk yoktur. Bunlar yapılan genetik araştırmalarla kanıtlanmıştır. Akdeniz havzasındaki herkes melezdir.
Sen olabilirsin ben değilim
Seninle 1 milyon tl sine iddiaya varım. Belki de benden daha fazla orta Asya DNA sı çıkacak sende. İkimiz de 1 milyon TL lik bankadan teminatı mektubu alırız Noterde DNA test sonuçlarında sende Türk genci geçerse senin 1 milyon TL n bana geçer çıkmazsa benim 1 milyon TL m sana geçer. Buyur hodri meydan. Madem bu konularda cahilsiniz bari bilenlere saygı duyun be.
Sen mi biliyorsun 🤣🤣🤣
Tamam ben bilmiyorum sen biliyorsun buyur hodri meydan.
Ancestry. inc
23andme. inc
İkisine de noter huzurunda DNA örneklerini gönderiririz. Madem ben cahilim sana da havadan 1 milyon TL para gelir. Ne güzel işte daha ne istiyorsun
🤣🤣🤣o örnekler alınıyor ki ileride biyolojik silah olarak kullanılsın diyedir bre be aqil
Tabi canım koskoca firmaların işi yok ileride Ermeni asıllı türkiyeli Müslüman kız için nasıl biyolojik silah üretiriz diye düşünüyorlar sabahtan akşama kadar kara kara
🤣hem komik hemde basireti kapali
Arkadaşım kıvırma kıvırma... madem çok bilgilisin zaten beni yenip 1 milyon TL kazanacaksın daha ne istiyorsun. Apt*l olman lazım kesin kazanacağın bir iddiadan kaçmak için hadi buyur hemen gidelim notere.
Saçma sapan işlerle ilgilenmiyorum
Çünkü gerçekleri öğrenmeye popişin yemedi cengiz hanın 20. Kuşak torunu.
İngilizcen varsa aç da biraz ciddi bilimsel kaynaklar ve üniversitelerin yaptığı anadolu Mezopotamya ve kafkasların genetik yapısı hakkındaki kitapları ve makaleleri.
He canım ha sen git işine
Sen başka laf bilmez misin yaa
Hayr
Belli 👍
İte bak ya hocalı katliamı diye bir şey var gelmiş türkler bizi katletti diyor şu ermeniler adam olmaz cidden
Ayrıca nerden duydun kürtlerin ermenileri türklerden koruduğunu? Kürtler sizi koruduğu için mi karabağda azeri türkleri içinizden geçti?
Ermenistana git bulursun
Oradakiler hristiyan ben muslumanim
Anladim
Kürt erkek sever misin
Parası varsa olur
Bı konuşalım istersen
düzgünleri pek sevmıyorlar
Zengin, kel, göbekli adam istersen alayım seni
Yok kalsin
git ermenistanda bul
Müslüman değiller ki Ermenistandaki soydaslarim Rabbim onlara İslam nurunu nasip etsin
sana zengin koca bulma nurundan mı vermiş Allah?
bu kafayşa 40 a kadar bekar kalırsın
Kalırım kalmam sanane
🤣🤣
Rum olur mu
Müslüman mi
Zerdüst
Kürtler Zerdüşt olur Rumlar değil
Hadi ya. turk olmuyor mu Müslüman olmaz dimi
Turk istemem. İlk tercihim Ermeni ikinci Kürt
Ama din olarak İslam olmak zorundadir
Sünni kurtlerde dene şansını
Sünni veya Şii farketmez müslüman muslumandir
Bol şanslar
Eyvallah
Evlencek duzgun kadin olmadigindan
Evlisin buralarda gezme gizlizevlek15
Ahlak makinesi ayagima geldi
Gerçekler bunlar
Giderken gerceklerinide yaninda goturursen sevinirim
Eşinde seni aldatıyor ne derler çalma kapıyı çalarlar kapini
Cokta mikimde herkesin kendi hayati
Yaşarsın umarim
Umarim boynuzlarimi parlatir keyfime bakarim
Yaş sorun 🤔
Türk olmuyor mu
Asla!
Neden
Siz inkar etseniz de biz unutmadık 1915 i
E niye o zaman çoğunluğun Türk olduğu bir siteye üye oldun ki
Çoğunluğu turk mu burada her insan var. Canım sıkkın takılmak istedim niye buradan da mı bizi katledeceksiniz geçmişte yaptığınız gibi
Benim Türk olup olmadığımı bilmiyorsun burada her insan da yok bunun orjinali var girlaskguys şeklinde
Nesin sen Arap mi
Ne farkeder
O zaman benden uazakta olsun şeytana yakin
O zaman sektir git Ermenistan'da yaşa soykırım deyip de burada niye ekmek yiyon
@scorpion026 ortasyadan gelen sizsiniz siz gin bre edpsiz
siz sanki anadoluda yaşadınız. 1300 yıldır bizim altımızdaydınız ermenistanda açlıktan ölmeyip burada karın doruyup türkiyenin arkasında her türlü pisliği yapana ne denir?
@scorpion026 tamam öyle olsun 🤣🤣🤣
git ermeniyle gerdeğe gir :D
@scorpion026 evlenince girerim merak etme
tamam işte evlenilcek herif yok deme ordan bolca bul
@scorpion026 eee ben sizden aradığımı mi söyledim?
bu soru ne?
@scorpion026 içeriğe bak
içerikte keriz aranıyor yazıyor
@scorpion026 tamam bay aqil şimdi bye
bye
Orta asyadan gelmiş olabiliriz ama atatürk sayesinde bir ülkemiz var kimseye muhtaç değiliz fazla ağlama burası türklerin ülkesi ermeniler dış kapının dış mandalı