Sevdiğini öğrendim ama sevgili yaptı ne yapmaya çalışıyor?

İş yerinde bi adamla uzun zamandır göz göze geliyoduk. 5-6 seferdir yanıma gelip halimi hatrımı sordu. ben de utangaç biri olduğum için kısa kısa cevaplar verip aynı soruları ona soruyordum. Böyle böyle bi iki hafta sadece göz göze geldik falan. Bi gün onun en yakın arkadaşıyla konuşuyordum. Gözlerin çok güzelmiş, selim de senin gözlerini dedi güldü ben de devam etsin diye 'ne?' diye sordum. O da boş ver dedi gülmeye devam etti arkamı döndüğümde "aşk işte" dedi. Ben de acaba dedim yani. Ama umutlanmamak için yine de üstüme alınmadım. Neyse bi kaç olay daha oldu ama hızlı geçicem. Bundan bi hafta sonra bileğinde kırmızı bi bileklik vardı. Başka bir arkadaşımız ona sordu sevgilin mi falan diye sordu o da özel birinden dedi. Ben de arkalarında olduğum için onları duydum. Bunun ertesi günü de iş yerinden bi kızla konuşurken gördüm. Yakın kız arkadaşları var biliyorum ama çıkışta da beraber otobüs durağına doğru gittiler. Onları gördüğüm gün de yine yanıma gelip halimi hatırımı sormuştu. Çok da güzel bakıyor. Bilmiyorum ne yapsam? Ya da bu çocuk ne yapmaya çalışıyor? Tam da çocuğa arkadaşı vasıtasıyla açılacaktım. Acaba ben soğuk cevaplar verdiğim için (istemsizce oluyor) umudunu falan mı kesti? Ama Instagramdan da ilk takip isteğini ben yolladım. Sonra hemen hemen tüm her storysini beğeniyordum. Takipleştikten 2-3 hafta sonra fark etsin diye duvarını fulledim. Sadece arkadaşıyla konuşurken duyduğum doğum gümünü kutladım WhatsApptan (deprem zamanı olduğu için görüşememiştik) . O nereden hatırladığımı sorduğunda ben de sadece laf arasında geçmişti bi ara falan hatırladm işte vs. yazdım. Utangaç olmama rağmen bence yeterince hoşlandığımı bu çocuğa belli etmiştim.
Sevdiğini öğrendim ama sevgili yaptı ne yapmaya çalışıyor?