Aşkına da meşkine de?

Şimdi ben arkadaş ortamında biriyle tanıştım. Bu adam benim yaşadığım şehirde yaşamıyor. Kendi yaşadığı şehire gitmeden önce o arkadaş ortamında benden numaramı istedi bir şey sormak için ben de konuyu bildiğim için verdim. (Saf canım bi şeyim de ben yani hızlı kanarım) Beni bir iki kere o soru için aradı ama sonra bi anda akşam aradı. Biz normal konuştuk ondan bundan ama ben soruyorum yani içimden niye konuşuyoruz diye. Sonra böyle konuşmaya başladık ama aramızda ne var hiç bilmiyorum. Benim yaşadığım şehirde ailesi var onlara ziyarete geldiğinde görüşmek istedi görüştük sonra biz arkadaşlarımla okeye gidiyorduk onu çağırdım geldi falan. İyi de anlaşıyor gibiyiz ama ben hala aramızda ne var anlamıyorum. Daha önce hiç sevgilim olmadı benim onun da üniversitedeyken olmuş 6aylık falan. İşte ben kimseyle anlaşamam evlenmeyi düşünmüyorum falan yaptı sohbetimizin arasında ama ben ona daha önce böyle demiştim. Evliliği asla düşünmüyorum falan diye sohbet arasında. Bugün de diyorum ki ben bu çocuğu arayayım ona sorayım yani biz ne oluyoruz diye. Ben anlam veremiyorum çünkü. Neye göre davranmalıyım nasıl konuşayım. Bir de benim hayatıma öylesine giremez kimse. Biriyle gerçekten arkadaş olmam için en az bir iki yıl falan geçmesi lazım. Ona bundan da bahsetmiştim. Benim arkadaşlarım en az 5-6 yıllık falan. Ona da söyledim ne olduysa seninle bi anda böyle oldu dedim. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama umarım anlatabilmişimdir. Ben bu adama ne olduğumuzu sorayım mı?
Aşkına da meşkine de?