Sevgilimle şimdi ben ayrıldım, ilk kez 1 az kırıcı konuştu, umursamaz gibi... o koç burcu, ben akrep. Sizce o beni Özler mi?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Burçlar ile ilgili bir durum değil. Seni aldattıysa, boynuzladıysa ya da adam başkasına aşık olduysa tutup akrepsin diye mi özleyecek seni.. Ayrılma durumunuza bağlı.
Koç burcu özler ama ona özletecek şeyler yaşattiysan.. Koç elden kaçarmi be gezelim :/
Biraz yaşattım. Hep iyi davrandım. Son 1 hafta kırıcı olduk. Hep güzel davrandım. Mutlu ettim.
Yaysa🙄
Cevap
5Cevap
Bu burcun erkekleri liderliği severler o nedenle liderlik yapabileceği ortamları severler. Beğenilmek yaşam tarzı olduğundan, övgü onlar için bir besin kaynağıdır. Övgü almaya bayılırlar. Sosyal ortamlara oldukça düşkündürler ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok severler. Spora olan düşkünlükleri ise başka bir ilgi alanını doğurur. Koç burcu erkeklerinin ilgilendiği bir spor dalı mutlaka vardır.
Koç Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?
Meraklı olan koç burcu erkeğinin dikkatini çekmeyi başarmışsanız, size adım atması an meselesidir. Kendine olan öz güveni, koç burcu erkeklerini dışa dönük ve girişimci yapar. Bu nedenledir ki bir koç burcu erkeği sizden hoşlandıysa adım atmaktan çekinmeyecektir. Duygularını kendine saklayan bir burç değildir. Sizden hoşlandıysa mutlaka belli edecektir.
Koç Burcu Erkeği Kıskanç mıdır?
Koç burcu erkeği kıskançtır. Bu özelliğini baskılama konusunda çok başarılı olamasalar da, partnerini bunaltmaktan kaçınır.
Koç Burcu Erkeği Nasıl Affeder ve Barışır?
Hatayı sevmeyen Koç burcu erkeklerinde ikinci şans pek olmaz. Tek bir hatanız onun yanındaki yerinizi zora sokabilir. İstekleri konusunda net olan bu burcun erkekleri bencil yapıları sebebiyle kendilerini hep ön planda tutacaktır. Hatanızı affetmesi için ise af dilemeniz ve onu yüceltip egolarını beslemeniz etkili olabilir.
Koç Burcu Erkeği Nasıl Geri Döner?
İlişkilerinde aradığı mutluluğu yakalayan bir Koç asla gitmeyi tercih etmez. İlişkisini tehlikeye atacak bir tutum içerisine girmekten kaçınır. Böyle bir ilişkiden zor vazgeçer ama vazgeçtiğinde geri dönmesi pek olası değildir. Geri dönmesini sağlamak istiyorsanız egolarını ve savaşçı kimliğini devreye sokmalısınız.
Kim olduğuna bağlı çevresinde çok kız varsa adını bile anmaz.
koç burcu erkeği adamdır özler
Ne zaman Özler ? Ne zaman?
ayrılmadınızmı siz salla gitsinnn
Seven herkes özler canım
burçla alakası yok.
Ama çoğu zaman burc doğru oluyor
hayır olmuyor
Ama koçun okuduöu tüm özellikleri vardı onda. Bende de akrepin var.
tamam
Madem istemiyon neden ayrildin
Burcla alakali degil seviyorsa ozler
seviyorsa evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar