Sevgilim son 2 günde yaşadığımız 2 tartışma yüzünden. boyle ilerleyeceğimizi sanmıyorum deyip, kendinden soguttun deyip bıraktı
Konu instada takip ettikleri ve benim bunu sıkca konu etmem kiz haklı
Hep böyle degildim ama isten ayrıldım
Son 20 gun boyle takılmaya başladım
Son konuşmada gonul almak için aradım soguk konuşunca sal. k gibi üstüne gittim kızdı ters laf etti
Bende kızıp takipten çıktım
2 gun pişmanım haklisın. artik oyle yapmacam desemde değişmiyor
Son iste ben herşeyi denedim
Sende önüne bak adım olursa senden olur deyip kapattık.
2. gün olacak sabah
No contack yapıyorum
Daha bişey yazamam zaten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu kadar düşünmene gerek yok ki. Kızın bi anda karşına çıkıp özür dileyip iki güzel cümle kurdan bide abuk sabuk olmayan kendi içinizdeki bi espriyi söylesen geri döner ama o güzel şeyleri korunan gerekiyo. İnsanlar basit varlıklar herkesin bi noktası var onları elde etmek o kadar da zor değil sadece yolları bilmiyosunuz.
Altta arkadaşa yazdığım cevabı okurmusun
Farkı sehirde yanına geliyorum dedim yüzüme karşı konuşalım
Gelmeden otogarda 5 gunse beklicem dedim
Yazdığı verdiği cevap
şu an yazabiliyorsun bak farklı yere gitmesin
Gelmeni istemiyorum dedi.
Ya o zmn kızın hoşlandığı bişeyler vardır illaki her kadın farklıdır. Her kadın başka vi şekilde geri döner. Sen ancak düşünürsen bulabilirsin bunu. Ve bence hiç uğraşma onu sevmiyosun sadece kaybettiğin için böyle. Zaten uzak mesafe ilişkisi unutulur.
Hediye göndereyim dedim ondada çalıştığı yeri unuttum.. evede ailesi var
Ben 2 gün çabaladım kendimi anlatmak icin
Biraz gelse bana otobüse atlayip yarın ordayım ama tavrı hep olumsuz bitti kafasında
O zmn biraz zaman ver ona. Yazma etme sonra ya o yazar. Ya da yazmadı diyelim. Sanki yaşananlar hiç yaşanmamış gibi yaz. İnsanların zamana ihtiyacı vardır. Onlarda özler.
Öyle yapıyorum 10 gun falan yazmam
Baktım dönmedi son şansımı denerim ararım
Evet ama sakın yalvarma
Evet o benden daha istekliydi ya ogune kadar ben deger verdiğimi bu kadar orada anladım zaten
Sey dicem
Peki aramadı diyelim ben arkadaşlarına mesaj atıp araya soksammı 1 tanesini tanıyorum az yoksanters tepermi
Hayır arkadaşını katma bu çoğu zmn işe yaramaz. Sadece arkadaşıyla dalga konusu olursun. Onunla aranda hallet ama ondan vazgeçemezmiş gibi cümleler kurma ya da sanki olmasada olurmuş gibi iksinin arası olmalı. Ona değer verdiğini de anlamalı. Ve onunla aranda olan bi espri bul espri olmasada olur ikinize özel ikinizinde anlayabileceği bişey. Ya da onunla geçirdiğin güzel vakitlerden birini de anlatabilirsin. O da o günün güzel olduğunu düşünüyosa tekrar yaşamak istiycektir.
Anladım demek istediğini beklemedeyim
Pazar, Pazartesi belki yazmazsa ararım
Dediğinidr uygularım
Umarım her şey senin için güzel olur.
Sonucu tahmin ediyorum ama denemeyincede icte kalır teşekkürler
Rica ederimm
Yazmak yerine direk ararım daha doğru olur dimi
Evet ama eğer heyecanlanırım konuşamam falan diyosan yazabilirsin ama aramak daha iyidir
Oyle yaparım ve birazda zaman verdim biraz toparlan diye ama dönüş yapmadın değer veriyorum sana ama bu durumda önüme bakacam tarzı soylerim..
Yani olabilir zaten zamanın var düşündikçe daha iyi bi konuşma yaoıcağından eminim
Aynen teşekkür ettim destek için.
Ne demek her zaman
Üzgünüm bi kadın soğuduysa aslaa geri dönmez. Dönsede soğuk olur aynı olmaz
1 hafta önce benzer konu gelişti , Bilerrk numaradan ayrıldı.
Ben ne diyorsun sen falan yaptım 1.2 saat sonra srayip bak iste dikkat et falan yapmıştı.
Ama ilk dönemler gram sorunun yoktu benden kaynaklı.. isten ayrılınca olan bir takıntı
Haklı oldugunu çok soyledim ama benim ilk dönemler de oyle olmadığımı bildiğini söylesemde değişmedi
Hatta dün en son aradım
Geliyorum farklı sehirde yanına
Otogara yüzyüze konuşcaz dedim
Dediki şu an mesaj atabikiyorsun farklı yere gitmesin hayır gelme istemiyorum dedi
Bilmiyorum ya
Kendime kızıyorum
Numaradan ayrılması sanırım her an onu kaybedecek gibi iyi ve sevecen olmanı sağlamak istemiş ama saçma böyle oyunlarla benimle olcaksa biri hiç olmasın daha iyi uzak mesafe hep mi sorun olur ya 😏benim başımda da var o olay. Aynı benim sevgilimde işi olmayınca bana sarıyo saniyede bir yazıp bunaltıyo işi oluncada beyefendiye ulaşamyoz yapmayın bunu dengeli olun
Numara yaptı
Ben bunuda acaba diyordim ama baya ciddi gibi
Bide biz evet öyle sal. kca tartışma oldu
Ama. samimiyetimiz çok çok iyiydi
Eglencemiz yine
..
şu an yazmayarak deniyorum bekleyerek
şu an cidden ama daha. dengeli biri oldum işe yaradı valal farkındayım herşeyin
Ama onada çok soyledim
Bilmiyorum valla
Dengeli ol güven ver ikilemli olma düzelir emin ol
Olurumda istemiyorum dedi
Kapattık dun sabah
Geri dönmedi hiç
Sürekli yazarak daha çok kaçmaz mı
Biraz ona zaman ver konuşmayı bıraktığını anlamamıştım bi kaç gün zaman ver o yazarsa devam edersiniz yazmazsa 2,3 gün sonra sen yaz deki kafanı toparlaman ve kendine zaman vermen gerektiğini düşündüm sana zaman tanıdığım için yazmadım de nasılsın falan de duygu durumunu ölç devam ederse eder etmezse bırak
Zorla güzellik olmaz
Bu arada nerelisin burcun ne merak ettim sevgilimin özelliklerine çok benziyosun onda hissettiklerimden yola çikip yazıyorum belki o kızda benim gibi hissediyordur
Aynen öyle yapcam , yazcam zaman o yazmazsa Arkadaşlarınada onun mesaj atsam mı. konussalar falan diye yoksa ters minteler
Boğar kesinlikle
Ya zaten isterse devam etmeyi ara verdiğinde ona hiç yazma biraz özlesin zaman ver yine olmaza bitirmiş demekki kafada ne yapsan döndüremezsin
O zaman Ne kendini yor ne onu. Ve istemiyorsa zamanı geldiğinde zorlama sal
Özelliklerin sevgilimin kine aşırı benziyo heleki ısrarın jdj çok itici bence bu ısrar istemiyorsak belli edince zorlamanın duygu sömürüsü yapmanın mantığı yok ben olsam arkadaşımı katmana sinirlenirdim ama seninkini bilemem
Yay Burcu Trabzon
Katmacam doğru diyorsun bu süre sonunda aramazsa son bi ararım zaten gitttiyse kaybedecek bişeyim yok
Benimkide yay burcu jdjdjdj aynısınız ya 😏
Dediğim gibi zaman tanı son kez ama bu sürede hiç yazma. Belki yerini arar ve özler. Sonra diyelim hiç yazmadı 3 gün falan sonra ya da 4 sana kalmış günü. Yaz ona düşünmesi için zaman verdiğini bundan yazmadığını ve bir şeyleri kafanda netleştirmeni bekledim falan de bi sonuca varın bitsede devam etsede. Arada kalmış olmazsın en azından
Sen kimsin merak ettim 😅
Aynen zaman verdim ama dönüş yapmadın
. benimde bir hayatım var deger veriyorum sana ama bu durumda önüme bakmam gerekiyor falan tarzı yazarım
Salla gitsin ya kdks valla uğraşma belki o çoktan bitirdi kafasında
Ben mi kdks ben de sevgilinle benzer biriyim yay burcu sevgilisinden takkıntılı hallerinden çeken ve çekmekte olan bi kızım işte jdjjd
Benimkide bişeye tartıştık toparlayamadık ayrıldık ertesi gün ağlayarak aradı barıştım
Sonra ben çok daralıyordum 1 hafta ara verlim ama hiç konuşmucaz dedim hiç mi dedi nsndnd hiç dedim.
Sonra 3. Gün dayanamdı yazdı
Sabır yok ama bunalıyorum diyom umrundamı yapmayın böyle seyler
Seninde ağlama huyun var mı merak ettim sjsjd
Bence şunu yap farkettim. ciddi konuş onunla Böyle devam edersen bir gün tamamen gidersem geri dönüşü olmas seklinde biraz korkutup dikkat etmesini saglaman lazım..
Seni merak ettim baya 😅 jahaa var mı Instagram
İlerlemeyeceğini biliyorum aslında ama kıyamıyorum. Bi gün cidden geri dönüşsüz bitircez
boş ver beni jdjd daralmış biiri işte iç döküyom burada jdjd
Valla ettim ya
Hayatımda beni merak eden bi yay var zaten fazla bile geliyor bazen 2. Merak edene dayanamam nsndjdjdjdj sen kendi işlerini hallet burayı güncelle ok merak ederim djjdj
Bu arada yay burcu benim 😅 kız degil
Oyuzden dedim sana erkek yay Burcu ise bizde şu var
Bize net bir korkutan uyarı gelmezse ciddiyeti anlamıyoruz
Anladım senin yay olduğunu ondan diyorum benimde sevgilim yay diye ondan konuya hakimim djdjd
Ya dur bi ersin__61 ciftalttire jss yaz bana merak ettim
Mersk etme burdan destek olan kişiler var teşekkürler deyip kesiyoruz konuşmayı
Cidden garip huylarınız var
Ben kaçar İİ geceler
Sen bilirsin ağlayan erkek 😀 ap. talmı bu
Hissettir ona sogutuyorsun böyle yapıp ama o çocuk benle alakası yok
İlk kezmi ask yaşıyor belkide 😅
İlk sevgilisiyim ondan kaynaklı olabilir
Ozaman bitecek bu iş
Tecrübem var
Çünkü böyle en ufak şeyde ani tepkiler yapar.. gittiğini görünce sülük gibi olur
Senden ders alıp ilerde kendine gelir ancak
Tani seni etkilemek için söylemiyorum ama
Ağlayan erkek masumdur ama cahildirdr katlanabilecen mi sorun bu
Masumluğu ve temiz kalpli liği herkesin bu devirde arayıp bulamadığı şey ama araya sorunlar girince ve uzak mesafeden dolayı bu sorunlar çözülemiyo yakın olunsa 2 dk sürmeyecek sorunlar uzak olunca aylar kapsayabiliyor
Sen nereli o nereli ve sorun ne tam
Benim ilk sevgilimle yaşadığım duruma benziyor sanki
O hatay ben konya jdjd
Sorun bana söylediği minik yalanlardan çıktı. Çok kıskançlıpa, her şeyimi didik didik öğrenip karışmasına. Sürekli mesajla boğmasına (sabah günaydından gece iyi geelere kadar mesaj kesilmezdi) sürekli aramak istemesi. Sürekli (günde en az 10,15 kere özledim demesi) aradığında kpnışurken özledim diyip ağması, bazı küçükte olsa takıntıları vs vs beni bunalttı tartıştık falan işte öyle aradan 1 ay geçti nerdeyse ama ben soğuğum hala o bırakmadı ben de ona kıyamadım devam edıyom
Bırakacakdan sonunda bence bir anda kestirip at.. uzarsa daha çok uzersin onu