Geri döner mi sizce er geç?
Yengeç burcu erkeği tarafından terkedildim. Döner mi?
Geri döner mi sizce er geç?
dönmez birkaç ay sonra aklına gelirsin merak eder ama senden adım bekler sen adım atarsam sana lafları önce iteler sonra hiçbir şey olmamış gibi eskiye dönmeye çalışır.
kişiye göre değişir ama yengeç erkekleri duygusal ve güçlü hafızalı oluyorlar seni seviyorsa devamlı aklına geleceksindir döneceğini umuyorum. :)
Öyle mi dersin. İnşallah :)
Hayırlısı neyse o olsun inş :)
İnşallah canım çok sağol
Sen az önce yengeç burcu erkeği ile uyumumuz nasıl olur diye soran aslan burcu kadını mısın? Bu ne hız ne zaman ayrıldınız daha doğrusu ne zaman başladı.
Yok yok o ben diilim. Ben oğlak
Senin burcunda kötüymüş sevgili arkadaşım.
Ne açıdan kötü?
İtici bir burç
ona dönerli sandalye al oturur dönerse senindir. dönmezse vazgeç zten.
:D :D
Cevap
10Cevap
Seviyosa döner sevmiyosa canına minnet eder dönmez fırsat bu gırsat der
Valla bende yengec kizi tarafindan terkedildim oda ayni ozelliklere sahip 3 ay oldu birak donmesini tik yok
Benim de 20 gün oldu. Tık yok
İnat ilar inatci sorsan kopek gibi seviyorlar ama bir adimda atmiyolar atmazla
Ben mi adım atmalıyım sence?
adım at ama insallah rezil olduğunla kalmassın. düşün ben erkek olduğum halde çekiniyorum karıkoca gibi olduğumuz halde çünkü ret etmesini geçtim aciz bile bırakabilir beni buda çok koyar insana. bide o erkek dediğim gibi kalbini kırabilir ama tabi kalp senin bir şey diyemem çok seviyosun
Ablacim bumerang degil ki bilelim. Onu bizden iyi senin bilmen gerek
Terazi olsa dönerdı canım yaaa D:D::D. d. desfsegawaa
Aynı durumdayız. Çok basit bir konuydu ama aşırı sinirlendi. Noldu sonuç? Döndü mü
Ayrilma sebebini cok merak ettim acikcasi
Ailesinden biriyle tanıştım. Annesi buna kızdı çok. Daha erkenmiş ne gerek varmış. Annesinin kızdığını o aile üyesine anlattım diye suçlu oldum. Bunun üstüne o da çok kızdı ve bitrdi. Kızmış olabilir tamam ama ayrılık ne demek? 1,5 senelik ilşki sınuçta..
Aynen canım hiç aramıyorum mesaj atmıyorum. O bişiler yaparsa yapar artık
Geri döndü mü merak ettim
Dönmez senin onu çağırmanı bekler.
Ben çağırmalı mıyım peki? Bitirirken çok netti. Hiç korkusu yoktu. Çok bekler
:) Bende yengeç burcuyum, ne işe yaradığını bilmiyorum ama tavsiyem biraz onu rahat bırakın. Biraz kafasını toparlasın. Ardından bir şeyleri bahane ederek buluşma teklifi edin. Amacınız direk barışma odaklı olmasın, biraz suyundan giderek nabzını yoklayabilirsiniz. Eğer seviyorsa kolay kolay vaz geçmeyecektir.
Malesef geçmişi ile yaşayan insanlarız ve kolay kolay birilerini unutamayız.
Bir yere çağırıp oturamayızki. Şuana kadar aynı şehrdeydik. Bir ay oldu farklı şehirlerdeyiz :(
O halde ona bir mesaj at.
Baktın cevap vermiyor biraz bekle, sonra yeniden at.
Yine cevap vermezse bir kaç gün bekle.
Ancak cevap vereceğini tahmin ediyorum.
döneer pişman olur özür diler:D
o geçersiz neden neydi?
Ailesinden biriyle tanıştım. Annesi buna kızdı çok. Daha erkenmiş ne gerek varmış. Annesinin kızdığını o aile üyesine anlattım diye suçlu oldum. Bunun üstüne o da çok kızdı ve bitrdi. Kızmış olabilir tamam ama ayrılık ne demek? 1,5 senelik ilşki sınuçta...
annesini şikayet etmişsin ve sen bilmiyor musun türk erkekleri bu konuda oldukça katıdır annesini herşeyin üzerinde tutar özellikle böyle bir durumda.. döneceğini sanmıyorum
Aslında bu bir şikayet değildi. Hatta annesini bile etmedim. Sadece o kişiye kusra bakma seni de zor duruma düşürdüm, annesi kızmış dedim. yani hiç sitem yoktu annesine karşı. Kendisi de biliyor. Onun için sorun benim bu durumu o kişiye çaktırmış olmam. Yine de ayrılık sebebi mi?
bana göre değil ama karşıda ki anneci bir kişiliğe sahip sanırım
Yengeçler dönmez boğalar dönüyo genelde
yengeç bu sokmuşsa dönmez sanırım :D
Karakter meselesi burçlarla olmuyor.
Hayır kebap
Zor bende yengecim
Donmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar