Ya ben bi erkeği beğeniyorum ya da bi insanı işte hoşlanıyorum hayran oluyorum sonra tanıyorum onu hani özel ilişki başlıyor ve yakınlaşıyoruz. Hepsi bok çıkıyor ya. Yani 100 kişiden 98-99 una yaşadığım bu. Tanıdıkça vakit geçirdikçe diyorum ne kadar hiç de düşündüğüm gibi ya da kendini gösterdiği gibi biri değil. Soğuyorum tiksiniyorum saygı duymuyorum sevmiyorum. Diyorum ne canım insan. Siz de hep yaşıyor musunuz bunu? Ondan hiçbir erkeğe aşık olup sevmedim. Hepsini tanıdıkça soğudum. Dedim ne ayı ve boş.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlıkta da bunu yaşıyorum ayrıca kızlarda. Böyle başta a ne tatlı diyorum sonra bakıyorum bencil kıskanç dedikoducu filan. Erkekler de benzer.
Sizde de böyle oluyor mu yoksa insandan insana değişir mi?
İşte ilk başta bunu kimse çözemez herkes mükemmeli oynar maalesef zaman geçince anlarsın niyetini kişiliğini şahsen karşı taraf bana nasıl davranış sergilerse bende o şekilde yaklaşırım ne eksik ne fazla
Evet işte ben de öyle yapıyorum zaten. Kimseye kendimi kullandırmam yani. Bir incelik yaparım, iki alttan alırım sma o kadar. Baktım karşı taraf beni sevmiyor saymıyor ve özen göstermiyor keser atarım. O kaybeder. Bu kadar basit.
Ama sorun şu bu devirde herkes bencil ya. Kimse cidden emek verip sevmiyor herkes iki günlük işte ihtiyacını karşılamak için maske takıyor sonra asıl bok haline dönüyor. Ondan üzülüyorum. Hiç gerçek arkadaşlık ve aşk yok bence. Erkekler seks için seviyor rolü yapıyor.
Sağol zaten emin ol kimse bulamadı. Ben de bulamıyorum. Kimin hayatına girsem öyle diyor çünkü ben iyiyim ama onlar kıymetimi bilmiyor nok ediyor ben de gidiyorum. Biri de benim gibi olsa keşke.
canım soğutma değil özlerine dönüyorlar. Soğutmaya çalışsa ben ayrılmak isteyince niye kudurup ağlasın ve yalvardın? Ha evet soğutmak için öyle yapanlar da oldu ama sonra pişman olup özür dilediler. Yine saçma.
canım erkekler değil tüm insanlardan bahsediyorum ayrıca kimseyle değilim zaten mallar. Ben piyasadaki erkeklerden bahsediyorum. Hepsi yalancı dolandırıcı işte. Ondan yalnızım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şahsen öyle olduğumu düşünmüyorum sen kötülere denk gelmişsin demek ki
Sahte diyelim.
İşte ilk başta bunu kimse çözemez herkes mükemmeli oynar maalesef zaman geçince anlarsın niyetini kişiliğini şahsen karşı taraf bana nasıl davranış sergilerse bende o şekilde yaklaşırım ne eksik ne fazla
Evet işte ben de öyle yapıyorum zaten. Kimseye kendimi kullandırmam yani. Bir incelik yaparım, iki alttan alırım sma o kadar. Baktım karşı taraf beni sevmiyor saymıyor ve özen göstermiyor keser atarım. O kaybeder. Bu kadar basit.
Ama sorun şu bu devirde herkes bencil ya. Kimse cidden emek verip sevmiyor herkes iki günlük işte ihtiyacını karşılamak için maske takıyor sonra asıl bok haline dönüyor. Ondan üzülüyorum. Hiç gerçek arkadaşlık ve aşk yok bence. Erkekler seks için seviyor rolü yapıyor.
Valla şimdiye kadar senin gibi düzgün hassas birini bulamadım
Her erkek aynı değildir o dediklerin Abaza kısım diğerleri ise herşeye doymuş kısım
Sağol zaten emin ol kimse bulamadı. Ben de bulamıyorum. Kimin hayatına girsem öyle diyor çünkü ben iyiyim ama onlar kıymetimi bilmiyor nok ediyor ben de gidiyorum. Biri de benim gibi olsa keşke.
Ben doymaya inanmam.
Bu böyle yaşayınca doyulan bi şey değil insanın ruhu olgun olur ya da olmaz.
Valla sen inanma ben doymuş birisi olarak kendime inanıyorum ve zaaflarımda dur diyebiliyorum
Sana seni süründürecek, ağlatacak bir erkek lazım. Yakındır, merak etme.
Hiç olmadı ve olmaz da. Ben süründürürüm.
İki ihtimal var. Ya doğru yerde değilsin. Ya da sen doğru değilsin. Çünkü %99 çok büyük bir oran.
Benle ne alaka ya. Ayrıca çevrem hep farklı. Sabit değil. Ayrıca flörtte böyle.
Niye yükseldin ki?
Belki de sen yanlış insansın olmaz mı?
🤣🤣
Seni kullanıyorlar demekki
Niye
sogutuyolar işte kullanıldıgın için. Eksik olan bişeyler var
Çok saçma bi mevzu ya kızlar osuruyor mu ya ndnsnsjs
canım soğutma değil özlerine dönüyorlar. Soğutmaya çalışsa ben ayrılmak isteyince niye kudurup ağlasın ve yalvardın? Ha evet soğutmak için öyle yapanlar da oldu ama sonra pişman olup özür dilediler. Yine saçma.
Ne istediğini bilmeyen canım.
boş ver unut gitsin.. mutlaka istedigin gibi biri çıkar bir gün karşına
Ne bileyim ya sende Uzak dur ne işin var itle köpekle
canım erkekler değil tüm insanlardan bahsediyorum ayrıca kimseyle değilim zaten mallar. Ben piyasadaki erkeklerden bahsediyorum. Hepsi yalancı dolandırıcı işte. Ondan yalnızım.
Haklısın sadcee erkekler değil kadınlar da öyle
aynen aynen hepsi dolandırıcıi yalancı. Ondan yalnızsın:D
Evet kadınlar da böyle arkadaşlıkta görüyorum zaten canım cicim bitanem diyorlar yalandan.
Evet ondan yalnızım mal. Napayım böyle tipleri. Sen bi yerine sok ama.
O yüzde kimseye ihtiyaç yok eller günahkar
Yokk
Nasıl hiç yaşamadın mı
Olabilir