Ben sorularda insanlarla yorumlaşmayı seviyorum lakin hemen hemen hepsi like atıp geçiyor. Özelden konuş dersenizde onu da ben sevmiyorum. Mesaj kutumu kapattım.
Canım çok sıkılıyor artık sitede. Eğlenceli , eşleşme cart curt sorusu soran da yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sorularda insanlarla yorumlaşmayı seviyorum lakin hemen hemen hepsi like atıp geçiyor. Özelden konuş dersenizde onu da ben sevmiyorum. Mesaj kutumu kapattım.
Canım çok sıkılıyor artık sitede. Eğlenceli , eşleşme cart curt sorusu soran da yok.
Evet ama bende ikileme düşüyorum. Cevap versem bazen çok uzuyor yarıda kesmek istemiyorum ama sıkıyor. Bazen de yarım yamalak cevap veriyorlar sinir olup gidiyorum. O yüzden beğenip geçiyorum bende
Aslında en ıyısını yapıyon. Benım hemcınslerım biraz yorumlasınca garip şekilde sanki kur yapıyormussun gibi dusunuyorlar. Beyınlerı tekduze algılıyor. Normal sohbetı bıle sacma sapan yerlere ceken var. Nerden bılıyorsun dersen. ben cevapladıgım sorularda diğer görüşleride okuyorum. ordan biliyorum.
Ben istisnayım. Dört dörtlük şnsan değilim elbet kusurum var ama Kadınlar konusunda beni iradeli yaratmıs. Mesafemı, duracagım yerı asla kaybetmem. Ben erkeklerin buyuk cogunlugındam farklıyım daha bunu farkedebılen bır kadın olmasada.
Canım ben de KızlarSoruyor’da en çok yorumlaşma kısmını seviyorum ya, karşılıklı zihin açıcı muhabbet dönmeyince tadı kaçıyor gerçekten.
Canım çoğu kişi artık hızlı tüketim modunda, like at çık yapıyor, X ve diğer platformların temposu buraya da yansıyor bence.
Canım ben böyle zamanlarda kendi ilgimi çeken minik tartışma soruları açıyorum, teknoloji, gündem ya da hafif eğlenceli anket tadında, gerçekten yazmak isteyen geliyor.
Canım mesaj kutusunu kapatmanı da anlıyorum, bazen kafa rahatlığı en iyisi. Ama bak ortamı biraz sen hareketlendir, etkisi dönüyor vallahi.
Fenolar kendi aralarında gruplaşmışlar sadece arkadaşlarıyla muhabbet ediyorlar. Diğerleride onlara yalakalık peşinde. Konuşacak insan bulamıyorum. Çok sıkıldım.
Biraz hak veriyorum sana ya 😅 Gruplaşma hissi olabiliyor bazen. Ama inan çoğu kişi aslında yazacak ortam bekliyor. Farklı tarz soru aç, bence kitlen değişir. Sıkılma hemen 🫶
Soru sormak bıle ıcımden gelmıyo benım gibi insan var mı onu merakımdan sordum
Cevap
2Cevap
Kanka sanal sohbet değilde ortamlara akmak lazım biraz
Knk benım o taraklarda bezım yok evcımenım bıraz işten eve evden ıse. Ama haklısın yaz gelsin var kafamda birseyler
Hiç dikkat etmedim
Reelde çok arkadasın var ozaman sohbet ettıgın
Aslında yok
Ya bende sen gibiydimde bazen cok bunalıyorum. Konusma ıhtıyacı hıssedıyorum.. özelden konustugunda bu sanal alemden kımse sana arkafas gozuyke bakmıyo mesela flort gıbı dusunuyo seni o tuzden ozelım kapalı.
Ben arkadasca muhabnet ıstıyom
Bulursun umarım
Ever
Evet
İyi bari bu konuda yalnız degılmısım 😀
Evet oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?