Bakıyorum etrafıma, geziniyorum sosyal medyada diyorum ki kendi kendime hayat ne kadar eşitsiz.
Anne babası ile mutlu olan, anlaşabilen yaşıtları görünce gözlerim doluyor... Babası ile mutlu olan kızları görünce ağlamamak elde değil benim babam yok çünkü 😓 onların çalışma odası, masa lambaları var benim odam bile yok en üzücüsü ise onca arkadaşım var ama kötü günümde arayamıyorum bile
Anne babası ile mutlu olan, anlaşabilen yaşıtları görünce gözlerim doluyor... Babası ile mutlu olan kızları görünce ağlamamak elde değil benim babam yok çünkü 😓 onların çalışma odası, masa lambaları var benim odam bile yok en üzücüsü ise onca arkadaşım var ama kötü günümde arayamıyorum bile
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O gorduklerinin yarisi gercekse bile bi cogu sahte mutluluk emin ol kimsenin hayati mukemmel degil ha hayati mukemmel olanlar varsa da bunu kiskanmamaliyiz. Hayat zaten eşit degil oyle olsa iyi/kotu, zengin/fakir, sağlıklı/sağlıksız vs. Diye ayrılan insanlar olmazdı. Kaderini degistirmek de insanın elinde tabi ölene çare yok ama diger herseyi çabalayarak degistirebilirsin
Haklısınız 😓 kendimi çok yetersiz görüyorum. Bugün acile gittim hastalandım otobüsle geceye kaldım otobüste geçmiyordu araycak gelip beni alacak kimsem bile yoktu taksi paramda yoktu tek 100tlm vardı taksi kabul etmedi (babam olsaydı alırdı beni😪💔)
Dilenci gibi yolda bir abiye rica ettim de gittim evime
Kurban olurum ya 🥺
Çünkü herkes mutlu olduğu anları paylaşıyor sen hiç gördün mü birinin ağlarken veya canının yandığı bir anı paylaştığını
Bazen