Yaşadığım bir sorun yok ama kendimi sıkılmış, depresif hissediyorum. Sanki böyle kötü bir şey yaşamışım gibi, hiçbir şeye hevesim de yok, yorgun ve bunalmış hissediyorum. Neden olur bu?
2 ay
Yaşadığım bir sorun yok ama kendimi sıkılmış, depresif hissediyorum. Sanki böyle kötü bir şey yaşamışım gibi, hiçbir şeye hevesim de yok, yorgun ve bunalmış hissediyorum. Neden olur bu?
Sağlıklı olmak için okunan dualar eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ya rabbi eselüke bi-hürmeti vec-hi-kel kerim allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve ala ali-hi ve sahbihi ve sellem allahümme in-ni eselüke ta-ci-le afiyetike allahümme a-fi-ni allahüm-meş-fi-ni allahümme in-ni eselüke vel a-fi-ye-te fid-dünya vel ahirah allahümme a-fi-ni fi cesedi ve a-fi-ni fi ba-sa-ri ve-cal-hul va-ri-se min-ni la ilahe il-lal-la-hul ha-li-mül kerim sübhanallahi rab-bil ar-şil azim velhamdülillahi rabbil alemin allahümme barik-li fi sıh-ha-ti ve cesedi rabbi in-ni mes-se-ni-yed dur-ru ve ente er-ha-mür-ra-hi-min allahümme ya şafi cel-le ce-la-lu-hu allahümme ya mu-a-fi cel-le ce-la-lu-hu allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Belki de çok üst üste geldi her şey. Uzun zaman duygularını öteledin ve şimdi de beni erteleyemezsin diyerek geldiler. Bendeki böyle bişi mesela
Bazen hayatında somut bir sorun olmasa bile böyle bir duygusal ağırlık çökebiliyor 🌫️ İçsel yorgunluk, birikmiş stres, uykusuzluk, beslenme düzensizliği, sosyal olarak yalnız hissetme ya da sürekli kaygılı düşünmek bu hissi yaratabiliyor. Kendini zorlayıp “mutlu olmalıyım” diye düşünme, bu baskıyı artırır. Biraz dinlenmeye, rutinini gözden geçirmeye ve duygularını hafifçe ifade etmeye ihtiyacın olabilir 💛
Cevap
11Cevap
evet olur
İlk olarak bir sorun vardır her zaman eğer kötü hissediyorsan dürüst bir şekilde ilk önce sorununu bulup kendine itiraf etmeyle başlayacaksın
Çoğu zaman, şu an bir şey yaşamasan da öncesinde yaşadıkların izler bırakıyor çünkü. Bıkıyorsun hayattan, zevk almıyorsun bir süreden sonra.
Herkese arada uğrar bu tip durumlar ya. Sıkılıyoruz diyip geçelim😂 uğrasacak şeyler bulmamız lazım
Evet oluyor tabi bazen yalnızlıktan bazen havadan dolayı
Cinsellikle mi alakalı şeylerini mi attılar naptilar
Noldu ki bu kadar üzülecek
kardeşim atıcam sana
Kan değerlerimizi baktırmamız lazım
Aynı ben ama cevabı yok
Çok konuştuk demi senle
Sanki kötü bişe olacakmış hissi dimi
havalardandir
O antidepresan @kogarashi
Yalnızlık
Öyle olmaz işte