Tamamen özgür olmak istiyorsan yalnız kalmalısın
Biriyleyken de özgür olabilirsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayatına birini aldığında onun sorumluluğunu alıyor olacağına göre insan sadece yalnızken özgürdür. Yani gidip de sevgiline /eşine "Sana ne?" diyemeyeceğine göre, hayatına karışmak hakkı olduğuna göre tam bir özgürlük olmaz olsa da.
Evet işte tam olarak bu
Teşekkür ederim. 😊
❤️
❤️
bence birisi ile olmak özgürlüğe engel değil
sadece kimle olduğunu seçmek gerekiyor diye düşünüyorum
Cevap
12Cevap
Bence de yalnızlıktır daha çok
Kimle olduğuma bağlı bu biraz. Özgürlüğümü kısıtlamayacak biri ise dibine kadar beraber yaşarız her şeyi.
Aslında kalabalık arasında yalnızlık desek yeridir
Özgür olmanın yolu yalnızlık değildir bana göre asıl özgürlük kalabalık içinde serbest olmaktır
“Ancak her şeyini kaybettikten sonra gerçekten özgür kalabilirsin.” Fight Club dan alıntı bir cümle bırakayım şuraya :)
Yalnızım ama özgür değilim. Yanında arkadaşların varkende özgür olabilirsin.
Birlikteyken de özgür olabilirsin.
Ne aptalca bir soru ve yalnız kalmalısın diyenler sizin ben beyninize …
Ayrıca hayatına yeni biri alacağına göre hesap vermen gerek falan yazana katılmışsında kimse kimseye hesap vermez haber verir birini seviyorsan güvenirsin bi yere giderken haberin olsun dersin sana saygı duyar seçimlerine hayatına karışmaz sen zaten ne yapman gerektiğini biliyorsundur aksi taktirde hiç biriniz normal değilsiniz denektir böyle bi fikre katıldığına göre de sende özgürlüğü sorumluluk almayı şok farklı algılayanlardansın o işler çok farklı ilişkiliniz cidden saçma
Benim böyle bir ilişkim var demedim ki bu sadece bir soru ve ben de yalnız kalmak pahasına özgür olmayı tercih edenlerdenim. İlişkilerde kişilerin birbirini kısıtlamasına da karşıyım. En basitinden ailene karşı bile sorumlulukların olduğu için canının istediği gibi davranamazsın sadece ikili ilişkilerden de değil
Yalnızken yapabilirsin her şeyi, kafanda kursan bile özgürsündür!
Hayır bağımsız olmakta.
Yalnızlığın özgürlük olduğunu düşünmüyorum
Ben yanlızım özgür de değilim
Yanlızlık yordu.
Yanlızlık çoğu zaman iyidir
İstediğim derecede özgürüm
Öyle denemez bence
%70i diyelim
Evet tabiki
Kısmen
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?