Sevgilim evli ve boşanamıyor bizde kaçmayı düşünüyoruz sizce nelerle karşılaşırız? Boşanabilirmi o durumda lütfen yardım edin :(?

Sevgilim evli iki çocuğu var benim ailem ve onun ailesi herşeyi biliyor benim ailem boşanırsa evlenirsiniz dedi ama o boşanamıyor karısı beni öğrendi iyice inat yaptı süründürücem seni ama boşanmicam hiç bir yere gitmiyorum beş parasız bırakıcam seni demiş kız ailesini kocasının üstüne saldı tehditler dövmeler kesinlikle boşanamazsınz demiş bizde kaçmayı düşünüyoruz sizce kaçarsak kadın peşini bırakırmı bide maddi manevi neleri kaybeder kaçtıktan sonra hamile kalırsam ne olur karısını sevmiyor sadece beni seviyor kaçmak istiyo ben bekarım onun uğruna çok şey feda edicem bu durumda oda lüks hayatını bırakıcak benim için şu an mal varlığı annesinin üzerine onun üstüne sadece arabası var kaçarsak arabayı satacak bir ev kredisine giricez lütfen bana yardımcı olun mantıklı yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum
Sevgilim evli ve boşanamıyor bizde kaçmayı düşünüyoruz sizce nelerle karşılaşırız? Boşanabilirmi o durumda lütfen yardım edin :(?