Şimdi ben sevdiğim insana para harcarımda yani karşı tarafın diliyle bir şey istemesi kötü :/ anlayamadım şimdi bendende eski kız arkadaşım prada çanta istemişti çanta 45K aldımmı hayır ben enayi miyim? Bence bu seferlik dediğini yap çok garip bir durum ben o kızın yerine olsam istemeye utanırdım ayıp yani
03 Yorumla
Soran+1 yılVerdim zaten sorun yok
Soran+1 yılAlehi kendime çeviricem
En İyi Cevaplar
+1 yılParaya ihtiyacı olabilir ama bunu senden bu kadar rahat bir şekilde istiyorsa büyük ihtimal kullanıyordur insan bir utanır çekinir. Bana çok rahat geldi isteme şekli, öyle pat diye para at denir mi çok safsın bence sende.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sevgini göstermenin tam sırası ne sevgi parayla mı gösteriliyor?
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sen bu kızla hiç bulusmadin değil mi? Müdür geçmiş olsun su iç üstüne bu siteden de bulduysan bu kişiyi bunlar dolandırıcı var bir kaç tane ifşa etmeyim simdi:)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok buluştuk sorun yok
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılahsh tam sırası nedir ya :D sevgini ispat etmek için bin liraya mı ihtiyacı varmış :D atm bulsun kendine bir tane. Kim bilir nerede ezdi o parayı :D Keyifli akşamlar..
01 Yorumla
Soran+1 yılKursa gidiyor zaten gerçekten yolan söylediyse elbet birgün ortaya çıkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBu ilk kez başına geliyorsa, daha önce böyle bir istekte bulunmadıysa veya devamı gelmeyecekse sorun yok gibi duruyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Allah aşkına bu kız neyin kafasını yaşıyor beni seviyorsan bunu göstermenin tam zamanı ne demek bu bildiğin seni kullanıyor bu nasıl bir konuşma tarzıdır insanda azıcık gurur olur dilenci gibi para istemek nedir genelde insanlar bunu belli etmeden yapar bu açık açık yapmış zaten sende bu soruyu sorduğuna göre sende seni kullandığını fark etmişsin ama bunu konduramıyorsun çok belli oluyor bu seni sevmiyor yani tamamen çıkar ilişkisi bu da ona verdiğin son para olsun senin yerinde olsam direkt engellerdim bununla mutlu olamayacağın apaçık ortada seni kullanan birinin sana bir faydası olmaz hayatında yer almasına da gerek yok diye düşünüyorum.
77 Yorumla- +1 yıl
Aynen gören de tıp fakültesi okuyor sanacak. Tırnaklara oje sür çıkar
Soran+1 yılBilmiyorum ya kafam karıştı
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Kimseee2873 aynen onun için bu günden sonra hiçbir kıza para yedirmem çünkü yedirince gözünüzde enayi oluyoruz yedirmeyince sevgilim cimri diye sayıklıyorsunuz ama yedirmem daha gerek yok herkes kendi ayakları üzerinde dursun
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Kimseee2873 aynen doğru diyon hak edene yedirilir
- +1 yıl
Bu kız çok yüzsüz. Ayrıca seviyorsan şu an tam sırası ne demek? Mecbur tutmuş resmen. Durumunu anlatır, sen içinden geliyorsa yaparsın sevdiğin için. Direkt bunu senden istemesi çok çirkin. İrite oldum şu an.
burada ilişkinizin ne kadarlık olduğu önemli. 2 seneliktir, aranızdaki samimiyet böyledir ona bir şey diyemem. Kullanmıyordur yani. Ama daha yeniyse net kullanılıyorsun kardeşim.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğru söylüyordur ya da söylemiyordur bilemem ama sevgini parayla ölçmesi hiç mi hiç normal bir davranış değildir. Ne demek sevgini göstermenin tam sırası bu ne kadar saçma bir cümle. "Ben seni çok seviyorum ve şu an maddi manevi yardımına ihtiyacım var" dese tamam ama bu ne kadar dengesiz bir cümle. Bunu bir erkek söylese sitedeki kızlar linç ederdi.
21 Yorumla
Soran+1 yılAttık sorun yok
+1 yılÇok can sıkıcı mesajlar yani. Ne demek seviyorsan göstermenin tam sırası. Sevgi maddiyat ile ne zamandan beri ölçülür olmuş. Çok sinir bozucu bu ilişkiniz ne kadarlık bilmiyorum ama liseli ergen gibi kız. Babası öyle bir kursa gittiğini bile bilmiyordur bence. Hadi diyelim bu olay gerçek sana karşı söylediği şeyler çok yanlış. Durumu anlatır senden zaten istemez sen içinden geldiği için yardım edersin ona. Bence seni kullanıyor ilk kez mi böyle yoksa böyle yine oldu mu belirtseydin keşke aga
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılburada 2 hata gördüm;
İlki, "beni sevdiğini göstermenin tam sirasi" diyerek dilenci gibi para isteyen sevgili,
İkincisi ise, gram samimiyet yok ki aranızda sen bunu burada sorma gereği duymuşsun.
Sağlıklı bir ilişki gelmedi bana.
10 Yorumla
+1 yılYani bu durumu size söyleyip sizden bir adım beklemesi daha doğru olurdu gibi. Parayı geri odeyebilecegini biliyorsanız bırakın ödesin. Şahsen bende sevgilimden para isterim ama maaşı alınca da geri veririm vermesem de o parayla yemek falan yeriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl" seviyorsan bana bunu göstermenin tam zamanı" ve " sevaba girersin, işlerin rast gider" ifadeleri insanı inanılmaz şüpheye düşürüyor.
Sokakta para isteyen teyzelerin repliklerinden hallice...
Ya kendini ifade ederken hep böyle bayağı cümleler kullanan biri ya da en başından gerçekten para koparmak istediği için anlattı bunu özellikle.10 YorumlaSevginin göstergesini böyle bir şeye bağlayan birine asla güvenme. Ya gidip kursa ödemesini bizzat kendin yap ya da para falan verme. Son bin tl yi mi ödeyememiş babası. Duy da inanma. Bu kadar saf olmayın.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖdeyememiş değil ödememiş
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKullanıyor. Duygu sömürüsü yapıyor. Mesleği niye elinden kayıp gidiyor ne yapıyor ki? Mesleği madem elinden kayıp gidiyor babası başta parayı ödüyor da soonradan kızım mesleğinden olsun deyip ödemekten vaz mı geçiyor! Bunu hiçbir baba yapmaz.
10 Yorumla bak, aslında yardıma ihtiyacı vardır verirsin bu sorun değil. fakat kız "seviyorsan..."
ya kızım deli misin? bu nasıl yüzsüzlük.
bence, bak beni dinle, acilen ayrıl bu kızdan. başına daha büyük bela olur.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bi kadın olamadım be. Babamdan bile para istemiyorum. Tam tersi elimde var yok her istediklerinde ben veriyorum. Yıllardır çalışıyorum. Tırnak kursu için para isteniyor. Vay anasını..
10 Yorumlaİlk defa böyle bir istekte bulunuyor ise sorun olacağını sanmıyorum.. ama sürekli bu modda olup şimdi göster sevgini vs tarzda konuşmalar çok da iç açıcı gelmedi bana açıkçası..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer beni seviyorsan sevdiğini göstermenin tam sırası demek, para istemesi direkt kullandığını gösterir bence
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
"Beni seviyorsan şunu yaparsın..." diyen insanların samimiyetine/sevgisine zerre inanmam. Hele de maddiyat üzerinden bu lafı diyorsa. Bildiğin kullanıyor seni. Bunu anlamamak için saf olmak lazım.
10 YorumlaBu her şeyde sana gelir bak mert bu var öde mert böyle böyle bişi oldu lütfen öde babamla kapıştım anamls atıstım hangi birini ödeyebileceksin
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılNeyi dediği an
Soran+1 yılYani ne demek istiyor sence
Soran+1 yılHaklısın kardeşim ama mesleği bu sonuçta mesleği elinden kaynaması için vermem lazımdı
+1 yılKız baya açık sözlü direk istemiş atmasan ne yapacaktı bana hiç samimi gelmedi baya baya gurursuz bi şekilde istemiş bence kullanmış
014 Yorumla- +1 yıl
Zaten olayı sana açması şu an dinleyesem de anlamam demesi bencil olduğu anlamına geliyor ayrıca gurursuz bir şekilde isteme tavrı falan insan daha farklı bi rica da falan bulunur bu baya dilenir gibi istemiş birde seviyorsan göstermenin tam zamanı falan demek baya baya kazık yemişsin ben tanımadan kızdan soğudum
Soran+1 yılYani arayı bozuyum mu
- +1 yıl
Ne kadar süredir birliktesiniz ve ilk defa mı yapıyor böyle
Soran+1 yıl2-3 defa verdiğim oldu
- +1 yıl
Peki ne kadar süre oldu birlikte olalı ne kadar süredir arkadaşsınız
Soran+1 yıl7-8 ay
- +1 yıl
Sanırım çok temiz kalplisin fark etmemişsin ancak bu kız baya baya para için yapıyor
- +1 yıl
Diğerlerinin miktarı ne kadar dı? Ve hepsini bu tarz mı istedi?
Soran+1 yıl500 falandı
- +1 yıl
Peki diğerlerini istersen de bu kadar şeyler dedi mi veya ne için istedi bahanesi neydi
Soran+1 yılSorun yok ben kendim vermek istedim birazda param yok falan dedi banka hesabını bile attı 3 lira vardı harçlık yapıcam dedi attım
- +1 yıl
Benim 2 tane banka hesabım var birisi boş birisi de sürekli para var yani boş atmak istersem boş hesap bulurum ancak sen bu durumdan memnunum ben kendim atmak istedim diyorsan sen bilirsin ancak kız baya alışmış istiyor ve hiç bir baba her zaman ödeme yapıp durduk yere ödemeyecegim bu ay demez yani bahaneler ve yalanlar kızın tavrı da hoş değil kandırılmak istiyorum dersen devam et ancak çoğunluk kızı dilenci olarak görmüş
Soran+1 yılYok o yönde haklı olabilir kızın annesi ile babasının arası bozuk boşanma aşamasındalae babasıda ödememiş kıza demiş çok para harcıyorsun falan demiş kızmış gerçek olabilir belki ama daha atmam kolay kolay tavrını görelim bakalım
- +1 yıl
İnsanlık hali her zaman sorunlar yaşıyoruz ve maddi olarak burada sorunsuz olan az insan vardır ancak
1. Kızın isteme tavrı aşırı yanlış
2. Bana sevgini göstermenin tam zamanı demek yani sevgiyi para ile kıyaslaması yanlış iki gün sonra ona daha çok para atan birini bulunca seni bırakır
Bu tarz şeyler böyle istenmez yani olayı anlatırsın ve düzgün bir dilde istersin ama böyle istemek hoş değil kaba ve devamı gelir insanız hepimiz arkadaş aile birinden borç alırız zaten sorun kızın tavırları alması da değil
+1 yılBilmiyorum sanki seni kullanıyor gibi geldi. Ben sevgilimden para istemezdim açlıktan ölecek olsam dahi istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Sevgiliden para istemek nasil bir rezillik ya? Onu geçtim da kız baya baskı kurmuş sana. Tam şu an, uyumamam, vs. Kullaniyor üzgünüm.
10 Yorumla
+1 yılKızın yazdıkları aşırı saçma ve itici geldi bana. Sorun para istemesinden çok isteme şekli… Bilemedim gerçekten
10 Yorumla
+1 yılParayı direkt eline verme. Git kursa, beraber verin. O zaman anlarsın gerçeği...
12 Yorumla
Soran+1 yılYani yalan mı söylüyorsun
Soran+1 yılSöylüyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani konuşmasi falan gayet normal geldi taaki seviyorsan şu an göstermenin tam sırası diyene kadar. Saçmalık. Ve bu cümlesi kullandığınin göstergesi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılen kısa sürede sert bir kavga seni bekliyor kral 😇
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir kavga olucak anlamadım
- +1 yıl
seninle şu an parayı aldığı için konuşuyor ki kendini kötü hissetme ve o durumda benden parayı geri isteme çirkinleşme diye yapıyor konuşuyor senle hatta ilgi alaka bile gösterir sana ama zaman geçtiği zaman kavga edecek arkadaşlığı bitirecek ki böylelikle parayı sana geri vermeyecek
Soran+1 yılKardeş hoşlandığın kıza zaten parayı karşılıksız verirsin niye borç veriyim geri istemedim
- +1 yıl
bu senin düşüncen ama ben sana onun düşüncesini ve yapacağını söyledim
Bana çok yapmacık geldi ama kişiliğini bilmediğimden bişey diyemem seviyorsan bunu şimdi gostermelisin kısmı yapmacık geldi bana
00 YorumlaSenden para alıyor hem de böyle gereksiz bir şey için sağlıklı değil ya ben olsam bir kuruş vermem oyuna gelme olum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kullanıyor. Gerçekten mecbur olsa bile üslubu var
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ister yani yanlışı mı var
Soran+1 yılBencede var
+1 yılAynısı daha önce ben yaşadım bildiğin seni kullanıyor bırak şu kızı
06 Yorumla
Soran+1 yılSeni nasıl kullandılar
- +1 yıl
Biz normalde hep buluşuruz yemek parası alışveriş falan derken hepsini ben ödüyorum bir gün ben gittiğimiz kafede cüzdanımı unutmuşum dedim bu seferlik sen ödermisin kalktı gitti masadan bende bön bön baktım arkasından kafe sahibi arkadaşımdı çok sıkıntı olmadı ama eve gidince kavga ettik benimle bir daha görüşme falan filan dedi bende bunu bu siteye yazdım dedim ne yapacağım işte bana fark ettirdiler kullanıldığımı valla kurtuldum kızdan
Soran+1 yılEvet sabah paylaşım yapmıştın hatırladım senin olay yine iyi para istememiş
- +1 yıl
@AlazBaştanyakan gördüm senmiydin soru soran yazmışsın busefer sen öde kalktı gitti diye
- +1 yıl
Bana çok samiyetsiz bir kız gibi geldi kardeşim. Seviyorsan sevdiğini göstermenin tam zamanı ne ak? Parayla mı gösterecekmişsin sevgini😅
00 Yorumlabas baya kullanıyor bence çabuk uzaklaş kaptırma paranı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Ahir zamandayız kimseye güven olmaz. Gerçek de olabilir yalan da olabilir.
00 YorumlaSevgini ona 1000 TL karşılığında sunmanı istemiş yazık diyecek söz yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu verdiğin ilk ve son olsun. Bir daha para isterse hemen kaç.
00 Yorumla
+1 yılKullanıyor besbelli ne kadar saçma sapan bir nedenden borç istiyor
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan bana bunu göstermenin sırası
bunu diyene defol derim00 Yorumla
+1 yılArtık ödemişsin tekrardan isterse anlarız kullanıyor mu diye
00 Yorumla
+1 yılSana geri oderse problem yok, ama geri odemezse evet kullaniyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bu ne ya dilenci gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkinize de bağlı ciddi bi ilişki değilse bilemiyorum aranızdaki ilişkiyi nilmiyorum ama pek doğru bisey değil
00 YorumlaÇak gönder dostum bunla başa çıkılmaz kullan gönder peçete gibi mq :)
00 YorumlaBir kadının sevgilisinden para dilenmesi kadar aciz bir durum olamaz. Bildiğin kullanmış seni başka açıklaması yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılZor durumda olursa ister tabiki ama bilmiyorum
Soran+1 yılAnladım haklısındır peki nasıl istemeli
+1 yılaynen devam knk iki aya 30 bin tl borcun olur bankaya
01 Yorumla
Soran+1 yılMaaştan verdim sorun yok
+1 yılVallaha abi, seni üzmek istemem ama kullanıyor gibi. Evlenip istese bişey demem ama daha sevgilisiniz bile.
00 YorumlaBaşımın gözümün sadakası olsun diyerek yavaş yavaş uzaklaş. Bunun ardı arkası kesilmez.
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyseniz aranızda paranın lafı olmamalı bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet olmazda önemli olan kullanıp kullanmaması
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSevginin göstergesinin maddiyata bağlanması..
07 Yorumla
Soran+1 yılYanlış demi
- +1 yıl
Evet ama ne bileyim şöyle düşün yardıma ihtiyacı olan birine yardım ettin. O para seni batırmaz da zengin de etmez. Sadece en azından bundan sonrası için daha dikkatli ol ve daha iyi gözlemle
Soran+1 yılİzmirli misiniz?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılGüzel kadınsınız
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yıl37 yaşındasınız galiba daha genç duruyorsunuz
+1 yılBu sarışın senin belan olmasın da😂😂
018 Yorumla
Soran+1 yılNiye 😂
- +1 yıl
Bilmem sanki seni soyup soğana çevircek 😂😂
Yiyici bu benden söylemesi azcik kızlari tanıyosam anlarım
Soran+1 yılEvet parayı seviyor biraz napıyım sence
- +1 yıl
Yol ver başka sarı bul bu kez de ona yedir paranı😂
Soran+1 yılAltıma hangisi yatarsa ilk ona yedirecem parayı
- +1 yıl
Valla senin hayatin senin kararin sonuçlarına katlanacak olan da sensin ben degil😂🤷♀️
Soran+1 yılGel sanada yedireyim 😅😂
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapma istersen kardeşim !
Soran+1 yılPara yedireyim dedim niye hemen kızıyon ya
- +1 yıl
Aynen.
Soran+1 yılNiye kızdın hemen
- +1 yıl
Git kız arkadaşınla ilgilen ne bu dişisine kur yapan kuş hallerin?
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
boş ver et.
- +1 yıl
S1ktir et*
Soran+1 yılKızdan soğudum zaten herkes dilemci gibi demiş seviyordum birde hoşlanır vardı yani
- +1 yıl
Güzel diye seviyosundur karakterine ahlakına baktığına gram inanmam burada kurana el de bassam inanmam
Soran+1 yılOlabilir evet güzel kız
+1 yılGüzel kullanıyor hem de
012 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim sence
- +1 yıl
"..." Çek gitsin. Anladın onu sen.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Mm nasıl desem, haddi ordan de gitsin yoksa kaz gibi yolunursun.
Soran+1 yılHayır hak etse bari oda yok
- +1 yıl
Hee sen bak daha mantıklı düşündün kız onu bile haketmiyor.
Görüldü at. - +1 yıl
Başka kız mı yok
Soran+1 yılKızla birlikte bile olmadık daha birlikte olsak daha vermeye devam ederdim oda yok
- +1 yıl
Hayır sen ona para vermek zorundadır değilsin ki? ATM misin oğlum sen kız iki ağlayacak para dökeceksin
Soran+1 yılEvet orası öyle ama benle birlikte olsa verirdim en azından karşılık var ama böyle olmaz birliktelikten ne demek istediğimi anlamışsındır
- +1 yıl
f*ck gibi yani.
Soran+1 yılEvet sevdiğin olsa bile istiyorsun erkeğiz sonuçta ihtiyaçlarımız var
Günahımı vermem. 😂
011 Yorumla
Soran+1 yılNiye abi 😂
Soran+1 yılCimrilik var gibi sende biraz olabilir nolcak
- +1 yıl
Cimri mi! 😂
Emekliyim bir gün Foça da, bir gün Selçuk da kahvaltı ediyorum.
Gezer, yer hayatımı yaşarım.
İnsanın kendine hayrı olmalı.
Cimri biri hergün dışarda yemek yemez.
Evinde 24 saat klima çalıştırmaz.
Hergün 1.000 TL sokağa atarım insanlara vermem.
Cimrilik başkasına para vermemek değil.
Kediye, köpeğe harcarım insanlara. 😂
Soran+1 yılPeki hocam eşin olsa o istese bile vermez misin hep kendini düşünen insanda bencil insandır
Soran+1 yılHiç kimseye yardım ettiğin olmadı mı hayat boyu
Soran+1 yılAnnene babana bile yardım ettiğin olmadı mı abi depremzedelere para gönderdiğin olmadı mı cimrisin baya
- +1 yıl
Ben benim dışımda kimseye hiçbir şey vermem.
Cimri bambaşka bir şey.
Sağa sola para dağıtmıyorum diye niye cimri olayım.
Klimam 24 saat açık.
Dışarda yemek yerim.
Devamlı kültür turlarındayım para saçıyorum yani.
Başkalarına niye para vereyim ki.
Devlete Vergimi veriyorum.
Benim yaptığımı yapmayanlar cimri.
Çalışan herkes mükemmel yaşayabilir.
Altılı oyna, çalışma, yan gel yat sana yardım edeceğim.
Komiklik bu.
Fakirlik kader değil bilinçli bir tercihtir.
Soran+1 yılÇocuklarına bile vermedin mi a…. q çok garip bir olay bu cimrilik kusura bakma
+1 yılÖdeme böyle hissediyorsan zorunda değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖdedim sorun yokta merak ettim sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlasik gold digger sadece paranı istiyor engelle geç yedirme boylelerine para
06 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyordum kızdan
Cevap sahibi+1 yılBöyle birinden hoşlanma
Soran+1 yılBari tenimiz tene değseydi hiçbir şey olmadı be
Cevap sahibi+1 yılBu kadar merakliysan git eskorta para yedir en azından amaci belli
Soran+1 yılBu kızda biraz açık evet hoşlanıyorum ama olmadı
Soran+1 yılEskort ile işim olmaz artık bıktım sevgili lazım bize
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence seni kullaniyo gibi beni seviyosqn tam sırası ne Allah askina sevgilimden zor durumda bil olsam böyle bi üslupla para istemem
00 Yorumla
+1 yılEvet çok itici bir tavırla üstelik
04 Yorumla
Soran+1 yılİtici olan tam neresi bakıyım
- +1 yıl
Çünkü seviyorsan ver demiş senin ona olan sevgini kullanmış. Canım benim tekrar ödeyeceğim varsa verir misin? diyerek isteyebilirdi.
Soran+1 yılYani kullanmış demek istiyorsun
- +1 yıl
Evet ben öyle düşünüyorum.
Çok yanlış, çoook... Sevgi parayla ölçülmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖdedik sorun yok
+1 yılBildiğin para istemiş ve bence hoş değil
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
Allahtan kormasam silk at derim00 Yorumla
+1 yılsjsjsjsj dilenci bu resmen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılKullanılıyorsun hibi geldi bana
00 Yorumla
+1 yılLan harbiden boyle seylere inanan var mi
00 Yorumla
+1 yılçok rahat para istiyor.. sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılKanka atma sakın dhdhdh
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri