Bu kız beni kullanıyor mu?

4 ay önce bir kızla tanıştım. 1 yıllık ve aynı zamanda ilk ilişkisi yeni bitmişti, kötü şeyler yaşamış üzgün durumdaydı ona destek oldum hep yanında olduğumu belli ettim, aynı zamanda ona karşı ilgili olduğumu da belli ettim. Bi süre sonra duygularımı ona açtım henüz erken falan dedi ama tanıştıktan 2 ay sonra onu ikna ettim şu an 2 aydır da beraberiz. Ben onu gerçekten seviyorum dışarı çıktığı zamanlar hep benimle o da beni sevdiğini söylüyor neden bilmiyorum ama davranışları bana hiç seviyor gibi gelmiyor hergün buluşuyoruz güzel yerlere götürüyorum birlikte yemek yiyoruz birşeyler içiyoruz hediyeler alıyorum kendini hep özel hissettiriyorum kendi maddi durumu bunlara el vermicek durumda. neden bilmiyorum ama seven insan sevgisini bi şekilde davranışlarıyla da belli eder diye düşünüyorum mesela çok ilgisiz... benim hayatımda birçok kişi oldu kız psikolojisini az çok bilirim. fakat nedense bu sefer taşlar yerine oturmuyor ilişkiye yönelik konuşmaktan kaçıyor. acaba eskiyi hala unutamadı mı diye düşünüyorum. bu sebeple bir defa ayrıldım yapamıyorum dedim bu sefer o beni geri döndürmek için çok uğraştı tekrar başladık. Yani demek istediğim ona değer veriyorum kaybetmek istemediği biriyim bunu o da söylüyor, aklıma takılan ise gerçekten beni seviyor mu yoksa sadece unutmak ya da vakit geçirmek için beni kullanıyor mu? Bir kız sırf erkeği kullanmak için bunları yapabilir mi cidden çözemiyorum lütfen yardım edin :(
Bu kız beni kullanıyor mu?