Aşk İlişkileri Eve çamaşır makinesi almıyorum diye karım boşanmak istiyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eskiden çamaşır makinesimi vardı elinde yıkasın herkes de alışmış herşeyi makinelerin yapmasına Eve çamaşır makinesi almıyorum diye karım boşanmak istiyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Alamiycafini soyleseydin bastan evlenmeseydi bu devirde zor elde yikamak buyuk konusmiyim da bende istemem 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Gavur icadı makine almam ben Yorumla Gülxxx +1 yıl Gavur icadini kullaniyosun ama telefonu bu ne geri kafaliliktir Yorumla Soran +1 yıl Sen ne diyor suri Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haklı çok kolaysa kendin yıka elinde cimri insnalardan nefret ederim 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Kendim yıkayacak olsam karı niye var Yorumla rumeysayemis +1 yıl Ne kadar saçma bir düsünce karına üzüldüm boşanır inşallah senden Yorumla Soran +1 yıl O giderse seni alırım bende Yorumla rumeysayemis +1 yıl Eşin senden acilen boşanmalı bu kadar saçma bir insnalar evlilik Allah yardım etsin işine biran 9nce boşanır inşallah ailene de sabır diliyorum Yorumla rumeysayemis +1 yıl Gerçi hata ailenin bu kadar canım ve sapık bir evlat yetiştirdiklerine göre onlardada bir sıkıntı var Yorumla Soran +1 yıl Gel sen yıka Yorumla rumeysayemis +1 yıl İşin yokmu ya senin boş boş konusuyon Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. + Böyle kadınlar yüzünden evde kaldım işte. 🤣🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
yonca71 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl herkes kendi donunu kendi yikarsa bosanmayabilir👍🏽 dene:)) 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
ayselyildiz0812 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Seninle bunun için evlenmedi kadin bu mi yanı ona verdiğin değer saçma düşünüyorsun bi tarafta ailen bir tarafta paran gibi olmuş 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla ayselyildiz0812 +1 yıl Neyi anlamdın Yorumla ayselyildiz0812 +1 yıl Kadın diye yapmak zorunda mi Yorumla ayselyildiz0812 +1 yıl Alsan ne olacak Yorumla ayselyildiz0812 +1 yıl Eşin değil mi Yorumla Soran +1 yıl Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı ben annemi özledim yaşasın 23 Nisan Yorumla ayselyildiz0812 +1 yıl Almamanın sebebi ne Yorumla ayselyildiz0812 +1 yıl Evet belli neden almadığın akıl yaşın küçük Yorumla ayselyildiz0812 +1 yıl Hayatta başarılar iyi geceler Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Makinesiz ev olmaz kendi çamaşırını kendin yıka o zaman 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben ne anlarım çamaşırdan gel sen yıka Yorumla Ölümünebekar +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Pesimisttit Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Karın tam bi odunmuş ne kadar düşüncelisin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabisi Yorumla
ateşşnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İmkanın varsa almak zorundasın es hizmetçi değildir eskiden pahalıydı yoktu şimdi var bu bı bahane 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Olsun onu alacağıma o paraya kumar oynarım Yorumla ateşşnurr +1 yıl 🪵🪵 Yorumla Soran +1 yıl Odunları kırıp sobayı yaksın Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gına geldi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O kim nereden geldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Alamiycafini soyleseydin bastan evlenmeseydi bu devirde zor elde yikamak buyuk konusmiyim da bende istemem
Gavur icadı makine almam ben
Gavur icadini kullaniyosun ama telefonu bu ne geri kafaliliktir
Sen ne diyor suri
Haklı çok kolaysa kendin yıka elinde cimri insnalardan nefret ederim
Kendim yıkayacak olsam karı niye var
Ne kadar saçma bir düsünce karına üzüldüm boşanır inşallah senden
O giderse seni alırım bende
Eşin senden acilen boşanmalı bu kadar saçma bir insnalar evlilik Allah yardım etsin işine biran 9nce boşanır inşallah ailene de sabır diliyorum
Gerçi hata ailenin bu kadar canım ve sapık bir evlat yetiştirdiklerine göre onlardada bir sıkıntı var
Gel sen yıka
İşin yokmu ya senin boş boş konusuyon
herkes kendi donunu kendi yikarsa bosanmayabilir👍🏽 dene:))
Tamam
Seninle bunun için evlenmedi kadin bu mi yanı ona verdiğin değer saçma düşünüyorsun bi tarafta ailen bir tarafta paran gibi olmuş
Ne alaka
Neyi anlamdın
Kadın diye yapmak zorunda mi
Alsan ne olacak
Eşin değil mi
Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı ben annemi özledim yaşasın 23 Nisan
Almamanın sebebi ne
Evet belli neden almadığın akıl yaşın küçük
Hayatta başarılar iyi geceler
Makinesiz ev olmaz kendi çamaşırını kendin yıka o zaman
Ben ne anlarım çamaşırdan gel sen yıka
🤣🤣
Karın tam bi odunmuş ne kadar düşüncelisin
Tabisi
İmkanın varsa almak zorundasın es hizmetçi değildir eskiden pahalıydı yoktu şimdi var bu bı bahane
Olsun onu alacağıma o paraya kumar oynarım
🪵🪵
Odunları kırıp sobayı yaksın
Gına geldi
O kim nereden geldi