Yapmıyorum hep bakımsız kötü şekilde geziyorum ama bakım yapsam ne değişecek kızlara bakıyorum bakım yapıyorlar saçlar yüzleri ne güzel oluyor kendime bakıyorum utanıyorum kendimden Allah neden beni yarattı kızlar her daim ilgi, görücekse ben neden yaşıyorum neden banada onlarca mesaj gelmiyor ölmek istiyorum ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bakım yapmıyorum zaten ise yaramayacak diyorsun. Hiç denemedin ki bilesin. Ayrıca yalnız kalanlar sadeve kendini çirkin hissedenler de değil ya da sırf cirkinsin diye de değil. Toplumun flört yapısından sıkılan, yalan ilişkiden sıkılan insanlar da yalnız kalabiliyor. Çok güzel insanlar var ama yalnız. Fakat hepsi ilk kendini beğeniyor. İlk kendini seviyor. Sem de ilk kendini beğen lütfen. Kendine saygı duy
Kendime saygı duymak istiyorum ama kendimden nefret ediyorum aynaya baktım dün sonra kendimi, dövdüm
Aynada ne görüyorsun
Beğenmediğim suratımı,
Bence kendine haksızlık ediyorsun. Kendin için bir adım atsan her şey yoluna girecek. Kendini sev bu çok zor biliyorum. Bende kendime çok acimasizim ve bunun bana etkileri çok kötü. Ama bizi bizden başka iyileştiren kimse olmayacak. Çareyi başkalarının sözünde arıyoruz. Kendini o çok yakısiklilarin yerine koy sen onlar olsaydın ne yapardın nasıl davranırdın kendine. Bir gün böyle hayal et yaşa. Fark edeceksin ki sen kendini beğendigin zaman hayat da seni beğenecek
Ama ben kendimi öldürmek istiyorum
Keşke benim ablam olsan sen
Aynı yastayiz :)) kız kardeşin olmak isterdim
Öldürmenin çare olduğu hiçbir yerde yazmıyor. İnancliysam da sonunun su an yaşadığın izdiraptan kötü olacağını biliyorsun
Kötü şekilde yaşamak hep daha kolay geldiği için yaşıyoruz. İyi olmak iyi yaşamak zordur. Birde ölümden başka bir yol dene
Eğer hiç bir şey yapasın yoksa Biraz depresyonda olabilir gibi bi uzmana danış
Ne uzmanı ya evden çıkmıyorum
Vana hastaya muamelesi yapma lütfen
Neden
Çıkmıyorsun
Hasta muamelesi yapmıyorum yazdıklarına göre yardımcı olamasamda objektif bi yorum yaptım
Çünkü, dışarı çıkınca kızlara bakıyorum, ne güzeller ezikliğimi hissedip üzülüyorum keşke anlasan beni
Ve kızlı erkekli grupları görünce dahada üzülüyorum ben ölmek istiyorum zaten
Yani hemcinslerini kıskanman daha mantıklı olurdu çözemedim neyse yanlış düşünüyorsun kimse mükemmel değil kendini salma geliştirmeye çalış
Tahmin etmiştim sende diğerleri gibi beni anlamadın
Arkadaşım böyle olsa zorla evden çıkartırdım arkadaşın yokmu
Mesele kızlar ilgi, görüyor sürekli ben mal gibi, kalıyorum
Tamam anlamadığımı düşünüyorsan ne söylememi beklerdin
Kızlar hep ilgi, görücekse ben mal gibi kalıcaksam ne anlamı varki bakım yapmanın ne anlamı varki yaşamanın
Arkadaşım yok benim kimse beni sevmiyor
Arkadaşım olsan sende beni sevmezdin eminim
Umutsuzluğa bak a q
Benden daha pesimistsin kanka
Bi takip etsene
Ettim
Ne kadarda ozguvensizsiniz
Özgüvenle alakası yok hem ben bu, yaşa geldim artık öğrendim gerçekleri
18 yaşında mi öğrendin 😅
18, yaş küçükmü, 😞
Tabiiki küçük daha yolun çoook basindasin
Anladım bişey dicem sana keşke ablam olsaydın
Kızdınmı bana ablam olsaydın dedim sana
Neden böyle bir şey dedin ki
Çünkü tek çocuğum yalnızım senin ablam, olmanı isterdim
Cidden bişey sorucam ablam olsan sana ölmek istiyorum desem bana ne derdin dövermiydin benş
Mental sağlığınız yerinde mi?
Yerinde
Ok by
Ya ablam olmanı, istediğim için kızdınmı bana 😞
Sen gidip yks ye calissana ne işin var burada
Ya çalıştım sabahtan beri ama
Ya bana neden, kızıyorsun sadece ablam olmanı isterdim çok çok isterdim ablam olmanı
4 erkeğin ablasyim kotam dolu maalesef
Eyw