Sevgilimle 5 gündür konusmuyoruz bugun takipten cikmis artik eski sevgilim mi arayip sorayım mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sebebi çok saçmaymış o an fotoğraf atamadın diye bumu yapılır aşırı bencil ve itici bi hareket bence zaten ayrıl arayıp
Ozluyorum hep at diyordu gozume gozukmuyor yaptiklari sanirim arayim mi noye cikardin diye sorayim mi
İyide bencillik değil mi herkes sevdiğini özler ama fotoğraf atacak zaman vardır atamayacak zaman birde hep atmak zorunda değilsin bence insanız bazen müsait olmayız bu konu da sana 5 gün yazmıyorsa çok da sağlıklı hareketler bekleyemem bence de yaz ve ara sonuçta telepati yöntemi ile anlaşamazsınız en sağlıklı olan aramak
Cok tereddütdeyim arasam mi aramasam mi hep ilk arayan oydu
Ama bu kez takipten cikmis
Sevgilin biraz ergen galiba çocuk gibi takipten falan çıkmak ne ya nasıl katlanıyorsunuz bunlara
Inan bilmiyorum gönül bu iste bkada konuyor arayim mi ya ben yapamam ki onsuz
Bence bu tarz olaylar da seni takipten çıkaran insanla çok vakit harcama ha ama istiyorsan ara bence de
Ariycam ama bisey engl oluyor ya elim varmiyor aramasamda bitip gidecek en azindan neden bittigi belli olsun arayim
Gözü kapat arama tuşuna bak bu yüksek ihtimal meşgule falan atar zaten
Ariyorum hep benden bor adim beklerdi ama bu kez farkli geliyor
Valla afedersin ama sevgilin baya canım yaşı kaç bilmiyorum ama tepkileri de saçma sen biraz kendini kullandırmayı seviyorsun gibi
23 yasindayiz ama ben hic adim atmadim hep o ilk yapardi bana sadece hicbisey icin cabalamiyprsun derdi arayim mi
Ara artık bence belki de çocuk bıktı
Ya biktiysa benden napicam
Arayim mi
Aradim mesgulum ariycam seni dedi aramazsa
Aramazsa yine ararsın bıktıysa yapacak bir şey yok onunla doğmadın sonuçta muhtaç değilsin o kdr da
Ne kadar sure sonra aramaliyim arkadasimada soyleyemiyorum kizicak bana boyle yaptigim icin
Valla benim arkadaşım olsan senin ağzına s.. Yani haklı bi akşam 8 e kadar bekle
Aradim konustuk ama soguktu sordum neden takipten ciktigini varligimla yoklugum senin icin birdi o yuzden cikardim dayanamiyorum dedi biraz konustuk osim var kapatmam lazim dedi bende defol dedim yuzume kapatti bende aradim niye yuzume kapatiyorsu dedim defol dedin dedi iste sonraisim var kapatmam lazim dedi bende inanmadim fotograf at. dedim inanmam icin goruntulu aradi sonra kapadik ben 2 saat sonra yazdim napiyosun diye konustuk normal 2 saat oldu hala bisey yazmadi bana
Sende biraz gel git var
Biraz sinir problemi vs de var çok aşırı tepkiler de veriyorsun birde kaybetme korkusu gibi sende bi özgüvensizlik görüyorum yani iyi şeyler değil insanlar konuşarak anlaşır sakin şekilde konuş anlaşırsınız
Evet var ama niye yazmiyor ki bana Şu an cevrimici oluyor
Valla senden ilgi bekliyor senin biraz çabalayıp koşmanı bekliyor olabilir ya da artık bu durumdan sıkılmış önüne bakmak istiyordur
Ama daha ne yapayim ki aradim sonra yazdim uzerine. Gitsem geri cekmez mi kendini soguk gibi bana sinirli bir sekilde konuşmuştum
Sakinim aslinda ama asiri tepkiler veriyor muyum bilmiyorum arar mi bilmiyorumda cevrimicisini bana kapatmisti geri acmis Şu an
Aşırı tepkiler veriyorsun aynen geri çekmez yani aranızda ki bağı bilmiyorum ama ilgi bekliyor gibi
Arayim mi tekrardan cevrim ici oluyor yazmiyor bana sanki eskisi gibi degol cok kotuyum allahim ben ne yaptimda bunlai cekiyorum yaa uzuluyorum ya
Ara sakince konuşun ama seni aşağılar tarzda konuşuyorsa sende umursama bence yani kendine de değer ver biraz
Ilk defa bir erkege karsi kendimden bu kadar odun veriyorum o sekilde konusmaz asla ama soguk bana cok buyuk ikilemdeyim onu bekleyim bari o yazsın
Biraz bekle yazmazsa yazarsın çok da ödün verme kim olursa olsun elbet bir gün onu unutursun kimse unutulmaz değildir ayrıca küçük sorunları büyütüyorsunuz ilişkiyi yorar bunlar yapmayın
Evet oyle yapiyoruz ne kadar süre sonra yazmalıyım cevrimici Şu an birinr yaziyor bence korkuyorum ya kaybedicemonu galiba
Bilerek yapıyordur bazıları öyle yapıyor çok takılma unutma en çok neyden korkarsan başına o gelir
Bilmiyorum ya insan bir yazar yani
Hala yazmadı mı
Hayir 20 dk falan cevrimici bekledim baktim o da bekledi yazmiyor
Senin sevgilin baya davar
En önde gideni gözden çıkarmış artik herlde
Bence de öyle duruyor üzme kendini ne hali varsa görsün
Ama niye benle beraber cevrimici o zaman
Sen ona bakmak için cevrimici oluyorsun ama o birine mi yazıyor bilemeyiz birde 7 24 cevrimici olmak zor yani sürekli oluyorsa birisi vardır
Of yaa bilmiyorjm ama ben durdukca oda durdu yani bisey yapmadi
Yani başkasına yazabilir göremezsin bilmiyoruz aslında varsayım yapıyoruz emin olamayız
Bana net bisey soylese 2 gunde çöktüm uyandi yazmiyor bana
Bence çok kafana takma ve bekleme zamanı gelince yazar birde çok uğraşma bununla sana yazık yani
Şu an numarasini silmeyi dusunuyorum
Sen komple onu sil seni çok yorar valla bak 1 sene sonra ben canım gibi kendimi heba etmişim dersin
Haklisin siliyorum niye yazmiyor yani niye
O keyfe keder takılıyor sende burada niye diye beynini yoruyorsun bence engelle geç bitti diye yaz bırak neden yaptı noldu vs diye düşüne düşüne deli olursun
Özlüyorum sesini
Sen saplantılı olma yolundasin ben diyim sana
Ve bence oda bunu biliyor
Bencede ogrendi artik ama bir kere yazsa sonra biterse bitsin
Bence o bitirse de sende bitmez sen onsuz yapamam ölürüm modundasın
Çünkü zor alışıyorum zor bırakıyorum bir kere baglaninca zor oluyor
İşte sen değeri yanlış insana veriyorsun
Evet yazar mi ya
Cikardiysa kesin seviyordur bence aşık
Benim olaylari olumlama seviyem bende oyle dusunuyorum deli gibi asik ama cidden asikti ya
Kanka geçen yolda gidiyodum carpistik düzgün yurusune dedim ben bitek hanimima yürürüm dedi yaa aşık asikk
Off askim yaaa sjsjsjs helal olsun karsilasmissin kahveden cikmiyords genelde
Seni anlatiyodur ben ordan gecerken de duydum hep seni düşünüyor skdjjdkshjdj
Yaa of arasam mi ya gotu mu kalkar ben hergun onjn fotolarina bakip uyuyorum onsuz ne yaparim
Çıkarmış seni askom yapacak bise yok exin artık
Sinirlenince bende çıkarıyordum ama sevgiliydik hala
Hıı onun da öyle huyu varsa gönlünü almaya çalış bi
Bilmiyorum ama o hic cikarmazdi
Hiç cikarmazsa sor neden çıkardın eğer bana karşı olan hislerin bittiyse bende bileyim de
1 saat falan oluyor cikarali arayim mi ne soyleyim ki
mesaj yaz benim dedigimin aynısını yaz cvp yazarsa söyle bende merak ettiimm kiizzz
Aradim ilk ayrildigimizdaki gibi soguk konustu Şu an musait degilim isim var ariycam ben seni dedi dur dedim kapatti tekrar aradim acmadi ilk defa telefonjmj acmadi fena yandi bi yerlerim
İşi varmiss kizz bekle sendee 😃
Bekleyemem yanlis mi yaptim aramakla ya
Yok be
Aradi ama bilmiyorum ki ya
Ne dediii
Niye boyle yapiyorsun dedim ben mi yapiyorum sen yapiyosun dedi takipten Niye çıktın dedim beni umursamiyordun varligimla yoklugum birdi dayanamdim cikardim dedi sonr ism var dedi inanmadim fotograf at bakiyim dedim goruntulu aradi beni inanmam icin sonra defol dedim kizdi bana sonra aksam napitosun diye yazdim konutuk 2 saattir yazmiyor cevrimici oluyor ama ben onh cok özlüyorum
Söyle sende yanına gidebiliyosan git op gonlunu al cilveyi de mi ben öğretim 😃
Gidemem uzakta niye yazmiyor bana o biraz sicaklik gostemeyince ben bisey yapamiyorum
Aldatiyo olabilir kız hiç mi bişey bilmiyon azıcık masumlas affettir yanee bı şekilde ayol
Bana biraz anlatsana ne yapayim aldatmaz ki bilmiyorum
Askom ben burada disiligimi gosteremem utaniyom dm den gel sen anlatım sksjjdks
Mesaj gonderemiyorum takip ettim seni
Sen gondersene
Neden kavgalisin
Ya evde misafir vardi napiyosun dedi soyledim boyle biseypwr anlatiyorlar gülüyorum dedim bakim nasil guluyosun dedi bende atamam Şu an dedim tamam dedi gitti bende emoji attim gitti oylece bugun hikayemi gizlemiştim ondan anladi mi acaba cikmis takipten benide cikartmis
Yani ne soylersdm anlik istiyordu
Arayip soyleyim mi ne belirsizlik bu ya sevgilimdi sonucta
Evet, artık ex
Hayir degil araştırmanizi oneririm yaa hayir yaa aglarim benn
Niye ağlıyorsun ki? Önüne bak
Bu kez yıkılırım
Hiç de öyle olmaz merak etme
Bilmiyorum arasam ne düşünür sence
Ara konuş, amacın ne de sonra kapat içinde kalmasın diye. Ben olsam hiç umursamaz hayatıma bakar onu afallatırdım ve asla dönmezdim
Ama ben yapamiyorum ki oyle
Yaz bana
Yazamıyorumki
Takip at ben yazarım