Simdi 30 yasina geldim hayatimi yeni yeni kurmaya basladim. Gec kaldim ama biseyler basarmak istiyorum. Okula yazildim busefer kimse hayatimi mahfetmeden hayatimi duzene sokayim dedim. Simdide gecmisimde yaptigim yanlislar pesimi birakmiyo. Stressten yanlislar yaptim hatta yuva yiktim kötu bi insandim, gecmiste kaldi diyorum kimse anlamiyor, zaten hatalarimin bedelini ödedim ne yapayim ustune bide teyzemin esi var bana asik oldu, musallat oldu resmen rahat birakmiyo busefer teyzeme soylesem onunda yuvasi yikilcak ya sade huzurlu bi hayat istiyorum, o yuvasini yiktigim adamin ailesi huzur vermiyo ne yapacam tasinamam, baska napabilirim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Allahın verdiği belalara biz ne yapalım. vaktiyle düşünseydin de yapmasaydın bu pislikleri. MEN DAKKA DUKKA ( EDEN BULUR ).
Vaktiyle dusuncektim ama napim simdi
Gelecekte her şeyin düzeleceğine inan 😊 buna ihtiyacın var
😅 inanaymi? Oyle olmicak biliyosun dimi?
ihtimaldir , öyle de olabilir. ama ya düzelecekse :)
Keske duzelse, aslinda bunlarin hicbirini hak etmiyorum, ben o adamla cikmasaydim hayatim bambaska olcakti, zor zamanimda yanimdaydi bana guya akil fikir veriyodu, taaki aklimi celene kadar, asik oldu ama benim icin husran oldu. Herseyi tamda duzelteceken keske hic karsilasmasaydim ya da hic konusmasaydim keske hic sevmeseydi beni yuvasi dagildi hala beni seviyor, ama ben yaptigimi gururuma yediremedigimden evlenemiyorum onunla, cunku esinin hala ona karsi umutlari var, eger aralari hic duzelmezse illerde eger illerde birlesmezseler belki evlenirim. Umarim birlesirlerde hatami bu sekil duzeltebilirim
Umalım ki en yakın zamanda daha huzurlu hisset 😊
Tsk ederim :))
Eee canım benim yaşattığıni yaşamadan ölmez kimse yapicak bişi yok
Zaten zor gunler yasiyorum gecmiste kalsin zatzn hayatim duzgun degilki bitsin geride kalsin
Hiç kusura bakma da kalmaz sen nasıl acı cektirip yanlış yaptıysan sana olduğunda ah edip vah etmiceksi
Ben zaten uzuldum, uzulmedimi saniyosun? Kac kere sevdigim halde bende uzak dur yuvani yikma dedim, inat etti benide yakti kendinide, hem zaten iyi anlasamiyorlardiki uzulmuslermidir sence? Bide benim ne yasamam lazimki? Brn bunu yasayinca telafi edilmismi olcak?
Konuşman bile hata sen evlisin güle güle diyemiyorsun evet illa seninde yaşaman lazım ilahi adalaet diyoruz biz buna yuva yıkanın yuvası olmaz zaten biraz vicdanınız olsun be biraz diyorum
Ben bunlari yasadiktan sonra okadar agir geldiki vicdan utanc hepsi yok oldular, okadar uzuldumki duygularim yok oldu, mutsuzum, cok mutsuz, onlarin birsey yapamsina gerek yokki ben zaten asiri mutsuzum, tamam bana zarar versinlef sorun degilde annemede zarar vercekler onun biseyden haberi yokki, keske sadece benden intikam alsalar bende aynsiini derim, ya da onlarda illerde benim yuvami yiksinlar, ama boyle degil, benden alabilirler ibtikamda ailemele alakasi yokki onlari uzak tutsalar
Herkesin kendin gibi sanma benim de yuvamı yiksinlarmis o kadar bencilsinki hiç evleneceğin adamı düşünmüyorsun dimi çok basit benim de yuvamı yiksinlarmis o kafanı değiştir ilk önce annen adına üzüldüm ama sana gram üzülmedim çünkü senin gibi insanlardan tiksiniyorum şu dünyada yaşamak o kadar basit ki 3 şey 3 şey onurunla namusunla vicdanıyla çok zor değil bunlar
Evlencegim adami dusunuyorumda, simdiki erkekleri pek ciddiye alamiyorum, kim bilir benden once ne yasadilar kac kisiyle ciktilar, sonucta sizde ispat edemiyosunuz, yapsanizda erkek yapinca zaten normal oluyo, zaten ben evlendikten sonra kim bilir esimde beni aldataciki cunku sadik degilsiniz tek bi kadinda kalamiyosunuz, erkegin evlisinede bekarinada pek guven olmuyor, aralarinda tek tuk iyileri vardir, zaten iyisininde karsima cikacagini sanmiyorum, egerki oyle olsa zaten yuzune bakamam evlenememde, cunku boyle biseyi yasadiktan sonra yapamam, ya da herseyi geride birakmak lazim sifirdan baslamak lazim, senin tiksinmene gerek yokki bende kendimi sevmiyorumki🤷🏻♀️ O saydigin uc seyi ben ne yaziki bu hatayla yerle bir ettim, toparlamak istesemde zaman alir, bide evet esime yazik zaten bilmiyorum esim olur mu, eger iyi bi yuvam durust bi esim olsa gelip yuvami bu sekil yiksalar bende yapamam, bilmiyorum ne yapim ozaman?
Benim sana olan tepkim normalmiş gibi karşılıyorsun ve hala normalmiş gibi konuşuyorsun kendini haklı çıkarmak yok diğer erkeklerde öyle olacak siz dürüst musunuz ilk önce çuvaldızı kendine batır bakalım bı sadık degilmisiz sen öyle san birini öyle sevdim ki öyle kendimden ödün verdim ki bir dediğini iki etmedim her istediği oldu sonuç ne oldu biliyor musun ihanet zor olmamalı bazı şeyler istiyor musun istemiyor musun diyorum ona cevap bile veremiyordu istemiyorum demek yerine ihanet daha kolay geldi sanırım elbette eziet çekeceksin çünkü çok eziyet cektirmissin biraz yaptıklarının bedelini öde
Yaptiklarmik bedeli ödedimki, zaten zamaninda cok ebdel öfedigim icin bu hale geldim ne dogru ne yanlis iyice kayboldum ondan nu hatayida yaptim zaten, yoksa kimse boyle bi hata yapmak istemez, utanc verici bi durum, ve sadece biraz kizginim, aslinda haklisin erkekleri bir tutmamak lazim, ama eger erkekler guvenmis olsaydim belkide bende kendime bi sevgili aramistim evlenmistim, ben hayatimda hic bitane erkek olsun istemedim, zaten bu nasil aklimi fikrimi aldi bukadar onuda anlamiyorum, simdi yaptigim hatayi nasil temizlicem onu dusunuyorum
Utanmaz ahlaksız bi de buraya yazmış
Eskiden bende utanmayi bilirdim ama zamanla degisiyo insan
Haydağğğğ
😅
Bende 25 yaşındayım sevgilim yok
Sen bu saatten sonra benle ciddi bi iliski yasamazsin🤣
Yaşamak istediğimi küm söyledi
😂iste oyuzden kendine baska sevgili ara😂
tamam
yuwamı yıktın
Yuva yiktim dogru
nasıl oldu
Ilklerde sohbet ediyorduk sonradan duygular yogunlasinca birbirmizden vazgecemedik esinden bosandi, aslinda hala birbirimizi seviyoruz ama ben bosanmalarini hic istemedim belki birlesirler diye simdilik bekliyorum duzelmezse eger ozaman belki evlenirim onla
yaşlar nasıl sizde
Taşınman lazım.
Nasil tasinim olmuyo
Böyle de olmuyor. O insanlara yakın olmamalisin. Her gördüklerinde ister istemez yapılanlar akla gelecek
Biliyorum ama maddi olarak olmuyor calsiip biriktirszm yine senelerimi alacak ailemde burada
Ailenden uzakta olmak istemiyor musun?
Istiyorumda annemde var oyuzden gidemiyorim benle gelmez o aileye yakik olmak istiyor
Anladım. Nerede yaşıyorsun?
Avrupa yakasinda yasiyorum