Boşanmak istediğimi eşime akşam söyleyeceğim ama kaynanamgile şu an kahvaltı hazırlıyorum, normal mi?

Merhaba biz eşimle evleneli 7 ay oldu çocuğumuz yok evlendiğimizden beri 2 saatlik bir şehir mesafesinde de olsa sürekli ailesi burada benim evimde sürekli kalıp ediyorlar bıktım onu geçtim yolda yürürüz annesinin elini tutar koluna girer o kadar düşkün ki evleneli 3 gun oldu beni annesigile el opme diye goturdu 2 gun kalacagimiza 1 hafta kaldik balayini bile orada gecirttirdi kendisi benim annemi babama ayda bir görür aynı sehirde olmamıza ragmen hepsini geçtim ben calismiyorum ve bana hizmetci gibi davraniyor babamin evinde sürekli gezer alisveris yapardım o kadar cimri ki annem niye sana yeni kıyafet ayakkabı hic almiyor kizim diyor durumu olmasina ragmen annesigilin sehrine gitmek için benzin parasi biriktiriyor ama benim babamı bi yere bırakacak olsa 50 lira benzin yakarim birakmam diyor öyle bi adam 7 aydır değişir mi diye bekledim küfür hakaret sürekli bağırmaya basladi bir de ben hic kufur etmem sesimi yukseltmem benle kavga etti annesine surat astım diye yapmadigini bırakmadı annesigil kalmaya geldiginde bizim yatak odamizda yatsinlar deyip onun kavgasını bile etti yani artık sevgim bitti severek evlendim bir de doğu görevi gelmiş dün annemgile hep anne doğuya gidersek ben tek basıma bana bagirip ettiginde napacagim diye korkuyordum diyordum dün emin oldum bosanmak istiyorum boşanmak çokmu paraya mâl olacak bilmiyorum ama bakalım benmi buyutuyorum sizce?
Boşanmak istediğimi eşime akşam söyleyeceğim ama kaynanamgile şu an kahvaltı hazırlıyorum, normal mi?