Güven sorunum mu var haklı mıyım?

Sevgilim kafede çalışıyor. Çalıştığı kafede (kız) iş arkadaşı var sevgilimin yanına gittikçe kız bizi sarılırken birbirimizi öperken vs görüyor bizi biliyor yani beni görünce de selam veriyor. Ama ben çevreden kızın hakkında pek iyi şeyler duymadım bu yüzden kızdan pek haz etmiyorum. Sevgilimi aradım başkasıyla konuşuyordu kimle konuşuyorsun dediğimde o kızın olduğunu ve işle alakalı konuştuklarını kasada eksik para çıktığını ve kafe sahibi kıza kızmış biraz bunları konuşmuşlar. Saat 12:40 da aramış kız bunu ve 37 dakika konuşmuşlar. Sevgilim sabah 9 da kafeyi açtı akşam 7 de çıktı o kız da bugün izinliymiş. İzinli olduğu halde neden hesap işiyle o ilgileniyor ayrıca niye bu saatte arama gereği duyuyor seni dedim kafenin şefi konumundaymış sen bugün eksik bir şey yazdın mı fazla para aldın mı diye sormak için aradı sonra patron kızmış onlardan bahsetti dedi

Güncellemeler
+1 yıl
Saati yanlış yazmışım 00:40*
Güncellemeler
+1 yıl
Rahatsız olduğumu söyledim bir daha böyle bir şeyin olmasını istemiyorum dedim ve önceki telefon konuşma sürelerinin ss ini istedim. Sürekli 10, 20 sn vs ama sık sık aramalar var
Güven sorunum mu var haklı mıyım?