Sorum kızlara lütfen onlar cevap versin. Yanınızda kızı gibi duruyorsanız rahatsız olur musunuz? Yaş farkınız çok yoksa bile.
Evet görüntüye önem veririm
Hayır seviyorsam sorun değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sorum kızlara lütfen onlar cevap versin. Yanınızda kızı gibi duruyorsanız rahatsız olur musunuz? Yaş farkınız çok yoksa bile.
Sevgilim şekil için değil gerçekten değer verdiğim ve duygusal bağ kurduğum için sevgilimdir. Dış görünüş gibi yüzeysel sebepler yüzünden soğuyorsa bir insan kişiyi gerçekten sevmiyordur. Kişiyi yanında bir aksesuar niyetinde taşıyor ve beğenilmediğinde köşeye atma girişiminde bulunacaktır. Bulunur da. Sonra kendine yeni aksesuar bakar. Şekilci ilişki hiç hoş ve samimi değil.
İyi de o da senin görüntünü beğendiği için seninle birlikte. Herkes biraz görüntüye bakar.
Ben görüntü önemli değil demedim bu kadar etken bir faktör değil. Sen anlattığımı anlamamışsın anlayacağın şekilde söyleyeyim. Sevgili olan kadar kör müydün şimdi mi geldi aklına derler insana.
Başta karaktere bakmıştır, şans vermiştir olamaz mı
Kişiyi görmeden karaktere bakamazsın. Kafanda yatmadıysa eğer sen yanında duruşundan soğumamışsın sen zaten karakterinden de hoşlanmamışsın. Boşuna sevgililik sürecine girmişsin yazık olmuş.
Aşkım niye laf sokma telaşına girdin anlamadım:))
Adam çirkin değil, karakteri de güzelse sevgili olunur ama bir tarafın daha yaşlı gibi oluşu sonradan dert edilebilir bu normal.
Hayatım laf sokuyorum bu karşı tarafa bana göre haksızlık sana yapılsa sen de çok üzülürsün bence
Tek taraflı düşündüğünü düşünüyorum şu an ve bence bu normal değil ya
Karşımdaki adam da beni görüntüme göre degerlendiriyorsa, ben de degerlendirebilirim
Hmm öyle diyorsun. O da öyle yapıyorsa haklısın yap.
Tamam
Türk milleti aşırı mükemmeliyetçi millet bu yüzden çevreden büyük tepki alınır. Herkes lafta görüntü önemli değil takmam der ama insanları umursar.
dikkat çeker. takmazsan sorun olmaz ama takarsan sıkıntı
Cevap
2Cevap
Niye sevgili oldun diye sorarlar adama sevgili olduktan sonra yaşlanacak hali yok
Tanıdıktan sonra duygular oluşuyor. Her zaman ilk görüşte aşk olmuyor
Duygum var ama bu da kafama takılıyor
yoo daha iyi başka kızlar bakmaz, ben içini seviyorum dışını sevecekler yallah gitsin
Hayır aksine hiç önemli değil olgun duruşlu sevdiğim kadın diye gurur duyardım
seviyorsam ve o da seviyorsa milletin fikirlerini napayim
Milletin değil senin fikrin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?