AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Bence araba işi en son yapılcak iş. Yani arabayı yenileyince ne oluyor? İşinizi gören bir araba olsun yeterli. Çok fazlasına gerek yok. Her şey yoluna girince de arabayı yenilersiniz. Desinlere oynamak büyük hata
Dügünde takılan takılar kime takıldıysa onun söz sahibi olması lazım zorla alamaz daha ilk günlerden tartışıyorsunuz sizden uzun süreli bir evlilik beklemek çok zor bitmese bile huzur olmaz..
Senin eşin aç gözlüymüş arabanız varsa ne gerek var ki o BMW bizim elimize bile geçmiyor
Bu mevzular her zaman her ilişkiyi yıpratmistir arkadaşlık olsun evlilik olsun dostluk olsun işin içine para girdi mi herkes rol değiştiriyor hemen gerçek yüzü çıkıyor
Araba altından daha çabuk ve çok değerleniyor ona göre karar verin işte
Allah kurtarsın evlilik ne kadar büyük bir sorumluluk sen daha çok ağlarsın
Evliliğin 4. gününde takıları isteyen adamla evlilik yürümez
Hiç anlamıyorum bu mantığı altın satılıp araba alinirmi zaten araban var bide sen yeni evlisin takmak istersin
Kocanı dinlemen gerekyo bence araba bu devirde en büyük yatırım aracı
Altın daha değerlenir. Sattırma, bir şekilde ikna et.
benim bmw olsun degistirmem sahsen kocan biraz abartmis az daha verme bence belki baska biseye lazim olur
Niye boşanınca altınlar bana kalacak diye istemiyosun demi ya adamda boşanırsak falan altınlar sana kalmasın diye araba almak isityo hahahahahahaha
Sonucta aynı yere denk geliyor altın bir işe yaramaz zaten gösteriş icin takarsın ama araba binersin kullanırsın at avrat traş bak icinde altın yok
İşte böyle saçma sapan altınmış bilmem neymiş sonra huzur kalmıyor abi altın ne ya çok saçmaa bide adam saçmalıyor
Verme ya da az ver devamını o versin ama bana kalsa hiç vermem o altınlar onun Arabası için mi takıldı?
Altınlar yokken nasıl o arabaya binebildiyse şimdi aynen binmeye devam etsin takıları yok bilsin kusura bakmasın o takılar senin
Altınları al kaç abi ya ne yapacan ablayı mutlu et yeter önemli değil para altın para hepsi gider ama abla geri gelmez 😉
arabaların bugünde arttığı dönemlerde almanız en mantıklı olur bi passat alsanız zaten altın gibi yükseliyor ver kocana
Doğrusunu yapıyorsun elinde bulunsun altinlarin o ne yapıyorsa yapsın sonuçta araba bu bir kazada perde gide bilir
Verme el oğlu güven olmaz, insan 40 yıl evli kalıyor yine boşanıyor. Sen biraz daha tanı bence flört gibi olmuyor aynı eve girince.
Kesinlikle verme. Çok istiyorsa kredi çekip alsın ben vermiştim çok pişman oldum aynı hataya düşmeyin siz
ben o mutlu olsun dıye verırıdım bıraz safım :D
Verme tabiki adam arabayı yükseltmek için mi evlendi.
O dışarıda hava atacak sen evde kalacan.
Gitsin çalışsın yükseltsin.
alırken arabasına bakıp aldıysan çok yanlış yapmışsın.
Deli saçması işler 4 günde nasıl buralara geldiniz. Merak ediyorum siz ne için evlendiniz?
Devir para saklama devri değil bırak herife yükseltsin keyfinize bakın
Araba senin üstüne olsun ver gitsin ne bu altın merakı anlayamıyorum
Ben de satmayın her gün Geçen gün fiyatlar pahalanıyor
İhtiyaç değilse gerek yok diyorum ki ihtiyaçta değil gibi
Bence kendi altınlarını sakla. Kötü günler için bankaya yatır
Altın, para, ev vsvs.. bunların hepsi boş. Huzurluyum musun? Sen ona bak
İstemiyorsan sakın vermemelisin onlar senin hakkın, hem dinen hem kanunen.
Bu konu yüzünden aranızı bozmaya gerek yok bence konuşarak çözmeye çalışın
Hiç ilerletmeyin bence yol yakınken şimdiden ayrılın. Söz konusu aranıza para girmiş.
düğünde takılan takılar kadınındır eşinin senden onları istemesi çok büyük bi hata ve saygısızlık bilmiyor olabilir ona bunj söylersen daha doğru olur diye düşünüyorum
Sonuçta araba her zaman değeri olan bir şey ve ikinizin kullanacağı bir araç yani bilemiyorum
Daha dün bir bugün iki ilk önce seninle ilgilensin takı derdine mi düşmüş
Orta yol olarak yatırım yapın gelecekte hem ev araba yenilersiniz bence mantıken
Sakın izin verme o altınlar senin hakkın öyle saçmalık mı olur
çok ısrar ediyosa altınları vereceğini ama arabayı senin üzerine yapmasını iste bakalım o zaman da bu ısrarcı tavrı olacak mı?
Bence yeni evlisiniz eşiniz ile nasıl başlarsa öyle devam eder o yüzden kavgaya son verin derim
Vermek zorunda değilsin
Açık açık söyleyeceğim, boşamaya hazırlan.
Gerek yok değişme elinden geldikce verme
Kanunen altinlar sana ait vermeyebilirsin
kocan tam bir malmiş verme bence altinlarini
Sakın verme ne hakla istiyor onlar sana ait kendi kural ve çizgilerini ona belirt sana karışmasın
Altınları bir yerde saklayın vermeyin..
Götür bankaya yatır
Onları kendine yatırım yap saklaaa
Ver gitsin araba lazım
Daha bismillah ne ara konunuz buraya geldi
Altınları alıp boşanacak gibisin
işte bu yüzden evlenmek çok çirkefçe
Senin takıları alıp ortak mal yapmaya çalışıyor bence verme
Vermek istemiyorsan verme senin o altınlar
Araba bağımlısı demek ki, evlenmen hata olmuş
Arabalar durduğu yerde değerleniyor ver gitsin
izin verme onlar senin
araba yenilemek için altın satılırmı mk.