4 gün önce evlendik, düğünde bana 8 burma bilezik, toplamda da 20 altın takıldı. Eşim onları satalım arabamizi yenileyelim diyor. Kendininkini sat ben bana takılanları vermem diyorum, kavga ediyoruz. Birde daha yeni evliyiz yani. Ne yapsam sizce. Suanki arabamiz da bmw kötü bir arabada değil yani.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Arabalar konusunda 3b cevap paylaştı. kanunen/toplumsal olarak olan kısmına tabi takılabilirsin. hakkım leeeeeeeeen diyebilirsin. seçenektir. dini acıdan da bilmiyorum müslümanmısın ama hani ordada eminim bu durumda erkeki haklı görmez emin değilim ama. ordan da yürüyebilirsin. ama tüm bunlar yani kanunen/toplumsal olarak/dini olarak/ailece vs hepsi senin kocanın zihninde sıfırda olabilir. neticede onla yataga gircek olan sensin. onla hayatı paylascak olan sensin.
bence kocanı ikna etmeyi becerebilmen gerek. artık burada da yeni gelinim ben cicim aylarındayız nazım geçcek tabi dişiyim ben kocam üzerimde etkim olmasın mı diyip artık kadınlıgını kullanıp kocanı tavlaman lazım. ikna etmen. seni seviyor ya artık severek evlenmisseniz artık. 2 sirinlik cilve vs ile kıvırırsın işi bence. ha kıvıramadın diğer secenek kavga tartısma sogukluk olur ki onu da istemezsin sanırım. önemli olan mutlu olmak gizli üye. bence odagın bu olsun. yoksa altınlar nedir ki. o altın birşeye dönüşcek. misal ben sana verdim 1 ton altın ama dedim ki bunu satamazsın. oylece durcak işte x bankasının kasasında. ne manası var. kocişini ikna et. ilk sınavın bakalım becerebilcekmisin gizli kız:D burada sana masaya yumrugunu vur senin hakkın diyenlere de gaza gelip kocanı kendınden sogutma sonra iyimi olcak ayrı yatcagınız vs.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHem dinen hem kanunen takılar paralar kızın hakkıdır.
Ayrıca şu erkeklerin gereksiz araba sevdasını anlamıyorum. Araba yenilemek tamamen keyfi bir şey. Acil ihtiyaç gerektiren bir şey için istese anlarım hani ama araba yenilemek için istemesi keyfi ve gereksiz. Bide bmw markaymış araba yani bu tür insanlara ferrari versen niye lamborgini değil diye yarın öbür gün onu almaya yeltenir yetinmez elindekiyle. Verme bence gerekirse boşan çünkü böyle biriyle mutlu olacağını pek sanmıyorum. Böyle bir sebepten kavga olması bile saçma.
30 Yorumla
Bunlar senin, Yani elbette ikinizin ancak arabanız varsa kesinlikle gereksiz. Bu kadar ekonomik zorlukta araba yenilemeye gerek yok. Çok daha acil ihtiyaçlarınızı alın. Yatırım yapın. Ne bileyim yani araba yenilemek için altın satılmaz ki daha çok ihtiyacınız olan şey olacak.
10 Yorumla
Arabalar konusunda 397 cevap paylaştı. evleneli 4 gün olmuş demek ki zaten aklında senden altınlarını almak varmış. neden evlendikten sonra soyluyor bunu. baştan soylese ya evlenmeden once. kocan iyi niyetli falanda değil. 4 gün olmuş ya.. cicim ayında yaptığı seye bak hanzonun. madem alacaktın ne taktınız o zaman deseydin. göstermelik o zaman yaptıkları. bu arada bu çok fazla erkekte var. şimdiden taviz vermemen gerektiğini düşünüyorum. birde istedikten sonra vermeyınce senım benım mı var deyip alınan malı kendi üstlerine yaparlar. taviz verme sakince cevap ver ve altınlarını da verme derim.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
79Cevap
- Kişisel Gelişim+1 yıl
Merhaba. Düğün takıları kadının kendisine ait ziynetidir. Onların size ait olduğunu ve ne yapacağınıza ilgili kararında tamamen size ait olduğunu bilmelisiniz. Evlilik sonrası alınan tüm malların ikiye ayrıldığını ve arabayı değiştirdiğiniz takdirde altınlarınızın da yok olacağını bilmelisiniz. Tabi ki buradan boşanacaksınız demek istemiyorum sadece her şeyi düşünmelisiniz. Duygularınızın mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Eğer çok değiştirmek istiyorsa kredi çekebilir. Size ait olana daha yeni evlenip isteme hakkını kendinde bulması hoş değil.
610 Yorumla- +1 yıl
@GizemBabu yalnız Yargıtay kararıdır altınların kadına ait olması.
- +1 yıl
@Kimseee2873 Kadın tamamen doğru yazmış erkekçi kafada olan bu kişide hemen atlamış boş yapmış işte
- +1 yıl
Zaten sürekli kadın. Kadında kadın.
- +1 yıl
Altınların hepsi nasıl kadının olabiliyor ya. Düğün masraflarının çoğunu karşılayan erkek ama takılarda söz hakkına sahip kişi kadın mı oluyor? O zaman ben neden düğün yapçam abi. Boşa masraf. Yap nikahı bitsin gitsin. Düğünün bana getirisi yok ki. Götürüsü var anasını satayım. Kadın ille de ben gelinlik giycem derse de yapsın ailesine söyleyip. Altınlar da onun olur sıkıntı yok. Ya bana gelip adet böyle nabalım demeyin allah aşkına. Alın adetinizi bir tarafınıza... Zaten aynı şey kınada da geçerli. Tek tük yerler hariç masraf kına masrafının full hepsi erkeğin. Kınada 1 erkek bile gidemiyor 1 . Malum kadınlar kendi arasında yapıyor. Gİdemediğimiz yere para ödüyoruz. Daha sayayım mı bide nafaka denen kimin ne amaçla bulduğu adam akıllı belli bile olmayan saçma sapan bir uygulama var. Herhalde yeter bu kadar.
- +1 yıl
Arabayi alsa da altinlari alabilir benim bir tanıdığım hem altinlari harcamişti hemde mahkemede altinlarimi aldılar bende değil dedigi icin karşı tarafa altinlari ödettirdi mahkeme araba aldim şunu aldim altinlari beraber harcadik demenize bakmiyor direkt kadin altinlar bende degil diyince ödetiyor onu
- +1 yıl
burada altınları kadın ağlıyor diye ağlayan erkekler altinlar kadinin hakkı geri alacaksanız sizde şov yapmayin takmayin madem bastan öyle kabul eden bulursanız evlenirsiniz bu altinlar mehir olarakta geçtiği icin kadının hakkı ayrıca küçük altinlar kizin üstüne takilanlar kizin erkeğin üstüne takilanlar erkeğin sadece büyük bilezik kolye tarzi olanlar kadina ait
- +1 yıl
Bu arada düğünü erkek tarafi yapiyor kınayı kız tarafı ve iki taraftanda bu asamalarda aynı para çıkıyor herkes bütçesine göre bir sey yaparsa aynı para çıkıyor sanki bütün herseyi erkek yapıyor gibi de davranmayın yine de düğün Nisan kina da yapmak zorunda degilsiniz iki tarafta anlasiyorsa yapmayin o zaman
+1 yılSen haklısın tabii ki. 1. si hem arabanız var hem de iyi bir marka ve yenilemeye ihtiyacınız bile yok. 2. si de zaten onun payına düşene laf bile etmemişsin. Sana takılanlar elbette senin oluyor. Ha eşin Allah korusun kötüleşir, ameliyat vs olması gerekir, o zaman feda edersin tamam ama zaten olan arabanın yenisini alabilmek için altınlarına göz dikmesi itici. Gelin bile bence böyle gereksiz şeyler için harcamamalı. O altınlar size gerektiğinde bozdurabilin diye veriliyor. Bir nevi yaşlıların kefen parası gibi. İnsanlar önce parasını harcar, sonra zorda kalınca ziynet bozdurur. Böyle GEREKSIZ bir şey için 2 tarafın altınlarını da bitirmek çok anlamsız.
40 YorumlaBen altınlarını istemem ama istediysem ve vermiyorsa kadın altınları benim ve evliliğin önüne koyuyor derim.
Boşanma dilekçesini hazırlarım.
Erkeklerin evlilikte altınları alıp kadınları mağdur ettiğini söyleyecek klozet gibi kadınlara da itibar etmem.
Mahkemede 20 yıl önce takılan altınları bile kadına veriyor.
Yemişim yalanınızı. Yetmiyor bir de haksız süresiz nafaka ile uğraşıyor erkek.
Dediğim gibi altını istemem, ama istediysem kadın ya verir ya boşanır. Tolerans tanımam.
16 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅😅😅😅
- +1 yıl
- +1 yıl
abi ne anlatıyorsun sen ya tam olarak
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraba yenilettir evlendikten sonra araba yenilendiği için o arabada hakkin olacak ama araba senin veya esinin üstüne olsun anasının babasının üstüne yapacaksa hiç verme altinlarini zaten evliligin ilk gununden altin muhabbeti yaptığı için muhtemelen (Allah korusun) boşanacaksiniz boşanirken de ziynet altınlar gelinin hakkı o altınları sana ödemek zorunda dugun videonu sakla veya altinlarla cekilmis gelinlikli bir fotoğrafini mahkemeye sun o altınlarla araba yeniledik dese bile o altinlar sana ait sana ödemek zorunda ayrica arabayi da evliyken aldigi icin ortak mal onu da paylaşıcaksınız
30 Yorumla
+1 yılİşte mal mülk varlık veya nesne için evlenirsennböule oluyor sana değer veren fakir de olsa sana bağlı senin ne hissedeceğini düşünen birisiyle evlenseydin bugün bunu soruyor olmazdın adam evliliğe odaklanmıyor arabaya odaklanıyor daha ilk günden allah yardımcın olsun
50 YorumlaArabalar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Verme, et bulma dünyası, Yarın ne olacağını bilemezsiniz. Zor zamanlara saklanmalı, araba zaten lüks, üstelik yenileme kararı eşine ait, altınlar ise senin. Hem onayın yok, hem de eşyaya göz dikme var. Zengin bir çiftseniz bir şey diyemem ama zor geçinen biri iseniz biraz tutumlu olunmalı.
40 Yorumla
+1 yılDaha yeni evlenmişsiniz böyle bir tartışma içinde olmanız üzücü ama sen haklı gibisin ve mevcut arabanızda güzelmiş bir ihtiyaç yokken durduk yere yenilemek tamamen zevk işi ama siz istemiyorsanız eşiniz vazgeçmeli bence tavrınız bu konuda net olmalı her konu açıldığında..
30 YorumlaArabalar konusunda 6,8b cevap paylaştı. Şimdiden o senin bu benim diyebiliyorsaniz siz neden evlendiniz ki? Hiç mi geleceğe yönelik konuşmadınız, ortak plan yapmadınız? Evlilik demek ortak cüzdana geçmektir. Senin mantıkla o da arabasına seni bindirmesin, ben aldım ben binicem desin o zaman... ne sacma
30 YorumlaTamamen düğünde takılacak altınlar için evlenmiş gibisiniz. 4 gün önce evleniyorsun balayına çıkıp anın keyfini yaşayıp daha gezip tozmanız gerekirken, biri altını ver diyor diğeri vermem diyor. Evet takı kadının hakkıdır ama evliliği başlamadan Bitirmişsiniz.
10 Yorumla
+1 yılKanunen düğünde takılan altınlar kadınındır vermeyebilirsin ama sonuç olarak eşin ve bence evlilikte senin paran benim param olmaması lazım diye düşünüyorum yani arabayı da ikiniz kullanacaksıniz sonuçta oturup orta yolu bulmak en iyisi ama arabanızın bir sorunu yoksa ve yeni bir modelse bu altınları başka şekilde de değerlendirebilirsiniz orta yolu bulabilirsiniz umarım yani 4. Günden böyle bir tartışma çıkması üzücü
10 Yorumla
+1 yılBu insanlar altın için mi evleniyor anlamıyorum hemen satıp bir şey yapma düşüncesideler bi dursun kenar da karın biraz taksın öh yani bide yeni gelinsin bayramda seyranda takılır akrabalar nerde der yani bırakın da millet gelin olmanın tadını çıkarsın hayır ev vs almak için istese tamam ama araba çok da gerekli değil birde BMW varmış zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu erkekler neden böyle. Sen o kızın elinde avucunda ne varsa satıp ona bir güvence bırakmadığında nasıl için rahat edebiliyor? Hiç mi düşünmezler yarın öbür gün başımıza bir hal gelse dara düşsek ne olacak dünyanın binbir türlü hali var benim başıma bişey gelse bu kız beş parasız ortada kalıp napacak… Dursun işte bir güvenceniz olsun elinizin altında. Düğün takılarına çökmek Türk erkeklerinin milli görevi zaten önünü sonunu düşünen yok
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlış anlamayında balayında evliliğin 2. veya 3. gününde araba modeli vb yükseltmeyi düşünen bunun için eşiyle tartışan biri benim için asla doğru seçim olamaz. İnsan hayat arkadaşını bulmanın onunla resmen birlikte olmanın tadını çıkarır ya evliliğin ilk ayları hatta yılları.
Bu beyefendi sizi banka olarak görüyor oysa afrodit olarak görmesi gereken bir zaman ve ortamda. Allah sabır versin size ne diyeyim.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen haklısın. O altınların hergün fiyatı artıyor. Koy kenara sakla kalsın. Yatırım amaçlı yani. Zaten arabanız da bmw'ymiş. Kocana uygun bir dille anlat. Canım de altınlarımızı yatırım amaçlı be kötü günler için saklayalım de arabamız zaten çok güzel de. Çoğu kimse de yok bizde var kıymetini bilelim de. Sırf altın için de birbirimizi kırmayalım falan de.
10 YorumlaBerabersiniz artık onun malı sizin malınız sayılmıyormu tam tersi onun içinde geçerli. Alıcaksanız beraber kullanıcaksınız. Bu altın kavgaları falan bana saçma geliyor biraz çünkü zaten kendiniz için harcayacaksınız.
00 YorumlaYani kavga etme işi ilginç üstelik 4 günlük evlilik. Öncesindeki samimiyetten kaynaklıdır muhtemelen ama vermek istemediğini şuanki aracın gayet güzel olduğunu izah ederek açıklayabilirsin. Seni anlayışla karşılarsa tabi
00 YorumlaArabalar konusunda 675 cevap paylaştı. Eğer arabanın çürük veya kötü bir tarafı yoksa yeni araba almak matıksız. Altınlar gerçek bir ihiyaç galinde bozdurulmalı. Siz haklısınız. Eşinizle anlaşamazsanız arabulucu bir hakem tayin edin. Kavga ederek bir yere varamazsınız çünkü.
00 Yorumla
+1 yılarkadaş 4 günde şu kavgalar çok tehlikeli ya hiç sağlıklı değil, sizin cicim ayında kumrular gibi olmanız lazım şu an
ayrıca versen ne olucak araba ikinizin değil mi her şey ortak değil mi benim altınlarım ne demek yav00 Yorumla
+1 yılAltınınız satmayın. Çünkü araba durduk yere bir masraf. Şu an ekonomik durum berbat ve ötesi.
Vergisi, kaskosu, sigortası, benzini, muayenesi, kışın tekerlekleri değiştir para hepsi. Kazası var yaptırması para.
10 Yorumla- Arabalar konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkegin yaptigi sey altinlari bozup araba alalim akillari bu kadar calisiyor iste 😂simdiye kadar bir mal sahibi olamamis dugununde takilan takilardan medet umuyor verme sakın
20 Yorumla - Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMidem bulandı ya üzgünüm ama tavrını sert koymalısın, kadının varlığına göz diken erkekle ve hayır lafını anlamayan erkekle yola devam edilmez, hep baskı yapar. İğrenç.
23 Yorumla- +1 yıl
Kadının varlığı ne var?
Evide düğünüde erkek yapıyo?
Siz hep izleyen taraf oluyorsunuz 2 halı bir yatak almakla evlenilmez.
Baştan şunu bunu isterim diye şart koşarsanız evlendikten sonra da kocanın sözünden çıkmıcan. Burada araba saçma bir yatırım olabilir ama evlendikten sonra sen ben olmaz biz olur. - +1 yıl
O size göre, benim için bunlar doğru değil. Boşanınca araba kadının hakkı olarak kalmayacak hiç de mantıklı bir yatırım fikri değil ayrıca. Evlenilen adamın kafası çalışmıyorsa kadın ilişkide ipleri eline almak zorundadır.
+1 yılŞu erkelerin araba merakını anlamıyorum düğünde takılan altınlar kadına aittir. Sanki babasının parası kadın ister verir ister vermez
30 Yorumla
+1 yılValla ben iki tarafada aynı şeyi diyem altın mal mülk için karşıda ki kişi üzmek hoş bir şey değil 3 günlük dünya altın mal mülk bu dünyada kalır ahirete sadece amelle gidilir
10 Yorumla
+1 yılKendi altınlarla arabayı yenilemek istediğini söyleyebilirdi. Araba da kötü bi araba da değil zaten. Sana takılan altınlar senin hakkındır. Bence altınlarla birikim yapmanız daha doğru olur. Ama altınlar senin olduğu için buna sen karar vermelisin. Kendi altınlarıyla arabayı yenileyebilir.
10 YorumlaBence şu dönemde araba işi saçma gereksiz (tabi eğer şu an kullandığınız araba iyi ise) ayrıca altınlar sana ait eğer istemiyorsan vermene gerek yok ve kocan buna anlayış ile yaklaşmıyorsa kocan biraz dar görüşlü olabilir şu durumda sana kısa süreli çözümüm arabayı değiştirmek için sebebini öğrenip biraz süre iste sonra da sana verdiği sebebe göre daha mantıklı bir karar verecek süren olur nacizane tavsiyem
00 Yorumla- Arabalar konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba dügün takilari geline ait bir ziynettir bence vermemelisin bir problem cikartiyorsa istemedigini belirt taki yuzunden sana laf atiyorsa sktrsn gitsm
10 Yorumla
+1 yılDüğün yapmasaydınız o zaman. O masrafları kim ödeyecek? Araba almaya da gerek yok. Senin gibi kafada olan kadınlarla denk gelirim diye evlenmek istemiyor erkekler.
00 YorumlaHemen altınları bozdurmak yanlıss daha önemli şeylere harcamak lazım araba ısı görüoda tamamdr erkeklerin bu arabaya gereksiz harcalarını saçma buluyorm
00 YorumlaBu devirde araba yenilemek... Ölü yatırım bence. Öyle yapacağınıza paranızı işletip kâr elde etmeye çalışın. Elde tutmak da zarar. Hele enflasyon bu seviyedeyken.
00 Yorumla
+1 yılBelki adam evlensemde takı parasıyla araba yenilesem diye düşünüyordu hayallerini yıkma
30 YorumlaDaha 4 gün olmuş evleneliniz olan bisiyide yenilemek saçma evde kiraymis yarının ne getireceği belli değil ben olsam vermezdim...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle yapması ve bunun için kavga etmesi daha ilk günlerden altın para alma derdine girip araba için kavga etmesi çok dengesiz hareket çok haksız araba yükseltmek için mi evlendi daha ilk hafta bunu demesi düşündürücü
00 YorumlaArabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendi adına al bekle
Hatta seçimlerden sonra alın ilk kez araç alacaklara ötv indirimi gelebilir
Ama kesinlikle kendi adına aldır00 YorumlaArabalar konusunda 444 cevap paylaştı. 4 gün önce evlenen adımın önceliği altınlarla arabayi yenilemek olmuşsa artik bu devri kapatalım gidelim biz 🤨
00 YorumlaAraba varken yenilemek şımarıklık sadece. Bence saklayın kar oranınızı arttırın altın kalsın elinizde.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılaraba değil de ev için isteyebilir. bence asla geri adım atma. hiç araba olmasa yine tamam derim. sen o altınları boz hisse al
00 Yorumla
+1 yılDaha evleneli 4 gün olmuş 44 gün sonra düşünemiyorum. Verme altınları. Araba zaten BMW daha ne istiyor Allah'tan belasını mı?
00 YorumlaVerme senin onlar, ilerde daha işe yarar bir şey için kullanırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle diyorum evimiz bize ait zaten, birde arabamız çok iyi olsun diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu dönemde araba mı yenilenir üstelik takı tartışması yapıyosanız aşırı zengin de değilsiniz dolayısıyla zaten düzgün olan bi arabayı yenilemek para israfı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hostesim, eşim avukat
+1 yılEşin cahil mi insan arsa alır yazlık deniz kenarına yakın bir yerden hiç olmazsa hem yatirim hemde kafa dinlemek için kacacagin bir yer olur
00 Yorumla
+1 yılEşin baya öküz galiba
Daha 4 gün olmuş çıkan kavgaya bak
10 YorumlaBen dört günlük evli olsam eşim böyle bir şeyin konusunu açsa ağzının ortasına vururum
10 Yorumla- Arabalar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArabayı benim üzerime yaparsan veririm de.. madem araba istiyor senin üzerine olsun
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle verme altınları, araba nedir yaa
00 Yorumla
+1 yılTakıda yatırım altında eğer kullanmayacaksan bırak araba alsın neden vermek istemiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılErme, onlar senin garantin. Güvenilirse ailende muhafaza etmelisin.
00 YorumlaBence verme bu takılar senin hakkın ve net Boşansan bile verme.
00 Yorumla
+1 yılEşin saçmalıyor.
O senin güvencen.
Az yesin kendi yenilesin bu ne 4. Günden.00 Yorumla- Arabalar konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılBazen erkeklerin takilar icin evlendigini dusunuyorum😅
00 Yorumla Arabanız var zaten sağlamsa gerek yok ki. O parayı başka şey için değerlendirin derim.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılŞu an araba almak için uygun zaman değil seçim sonrasını bekleyin
00 Yorumla Arabalar konusunda 8,5b cevap paylaştı. böyle aç gözlü hatunlarla karşılaşmadığım için gidip şükür namazı kılayım
00 Yorumla
+1 yılYani fuzili yere senin altınlarını istemesi hoş değil bence diyeceğini demişsin zaten
00 YorumlaVerme bana kalırsa daha yeni evlenmişsiniz be bu acele eşindeki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana ve ona Nişan ve düğünde takılanlara ev eşyası ödendi. bana takılan 3 4 bilezik bı de seti de eşim satıp araba aldı. evimiz de yok kredi çektik düşün aylık 10 bin veriyoruz bı de arabaya ekstra.. ama halen kredi çekelim yükseltelim diyo arabayı...
00 Yorumla
+1 yılArabanız olmasa haklı derim ama varmışta ne bileyim Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılBenim senin işine girdiyseniz şimdiden o evlilik fazla sürmez senin bu kafayla
00 Yorumla
+1 yılKarışık bir durum ikiniz de haklısınız. Ortak bir yol bulmak lazım. Arabanız zaten var ve yenilemek çok şart mı? Çok eski mi araba? Bunu sorup iletişim kurmaya sakince konuşmaya çalış belki ikna olur.
00 YorumlaAbla valla bence yemin ederim yenilemeyin eşin yenileyip napacak anlamadım araba bide BMW onun üstü ne anlamadım lamborcini mi senin kocanın gözü yükseklerde bence. Zor gün altınları onlar bana göre.🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılBence verebilirsin çünkü yine sizin paranız sonuçta evlilik paylaşmak demek değil mi şahsen ben eşimle herşeyi paylaşırım ve paylaşıyorum yeri geldi altınlarımi da paylaştım yeterki aramızda huzur olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem