Teşekkürler hala titriyorum lambaya bakıyorum falan.. sallanıyorum zannediyor insan. En ufak sallantıda uyanıyorum direk yani hassasiyetler başladı ama çok şükür canımız sağ gerisi de hallolur inşallah) ama çok farklıydı hava bile değişikti kıpkırmızı.. birkaç gün hayvanlar bile yoktu ortada ses seda ezan ışık doğalgaz elektrik su hicbisey yoktu.. ve deprem sesi. Anlatasim varmis neyse bu kadar. Allah göstermesin tekrar hepinize geçmiş olsun
Ama ben niyeyse citkirildim biri oldum 😅 mesela uçakta Allah korusun da hani gözüm çıkacak gibi hissettim. Basınç da fena etkiliyor bı daha binmedim. zaten bir saat boyunca başımda acaip bir ağrı.. ve mesela gerçekten bünyem değişti alerjilerjm çıktı yeni yeni. Geçen boguluyodum yumurta alerjim başladı
Çünkü nereye kadar? Neyse teyzeler gibi olmayim gayet de gittiği yere kadar. Yanlış biriyle evlenince basım göğe mi eriyor dimi.. ama bak evli insan imanının yarısını kurtarıyormus. Mesela Allah korusun da bı İstanbul depremi olsa inancın varsa tabi eğer imanınin yarısi var olarak ölebilirdin.. gece gece hatırlatmak istemezdim ölümü kusura bakma. Ama sen de hazırla bı deprem çantası cidden bak
Sen bayıldigin akreplerde istersen çıkartırsin benlik bişi yok bundan sonrası kendime yatırım sevgi vermek içimden gelmiyor ) ve baştaki lafımı geri aldım akrep erkeğisin evet belli olmaya basladi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnstam yok (( içime atcam yapacak bişey yok
burdan konusalım kuzu nler oluyor anlat
Olmuyor ) mesele çok uzun da hayatımı yorumlara sermek de istemiyorum açıkçası. Sen anlat senin günün nasıldı)
yalnız ve sıkıcı işte kaç yasındasın
Yas 26 meslek öğretmenlik ama depremzedeyim çalıştığım okulda çadırlar var şu an. Taşındık vs kiradayiz şimdi
off ya hepimiz kahrolduk sen yaşayansın umarım toparlamaya başlamıssındır
Teşekkürler hala titriyorum lambaya bakıyorum falan.. sallanıyorum zannediyor insan. En ufak sallantıda uyanıyorum direk yani hassasiyetler başladı ama çok şükür canımız sağ gerisi de hallolur inşallah) ama çok farklıydı hava bile değişikti kıpkırmızı.. birkaç gün hayvanlar bile yoktu ortada ses seda ezan ışık doğalgaz elektrik su hicbisey yoktu.. ve deprem sesi. Anlatasim varmis neyse bu kadar. Allah göstermesin tekrar hepinize geçmiş olsun
cok geçmiş olsun... yaşayan bilir elbet biz uzaktan böyle olduk seni dşünemiyorum.
Teşekkürlerr burcun nedir hehe
Burç sormayı severim
karşında bi akrep erkeği var :d sen peki *
Aynından ) hiç akrep gibi durmuyosun ama akrep sempatik oluyor mu böyle farklı geldi. Yükselenin sosyal bı burç olmali
haha :D ben tam bi akrebim ve akrep kadınlarına da bayılırm :d çekiyor sanırım
Akıllı olan pembis de akreptir bilmem anlatabildim mi 😅 şimdi geç yazarsın falan hiç girmeyim muhabbete beklemeyi sevmiyorum
yok geç yazmam delimiyim ben :d
Yok canıımm deli değil hızlı diyelim ona ama her türlü hızlı 😅 sen bak işine ben depresyona giricem zaten bi. Aklımda bişey var ona uzulim unutmadan
bende hızlıyımdır... böyle iyi ama gidicem dersen elden birsey gelmez
Sensiz zaten hızlı ) neyse anlamadın heralde. Meslek nedir senin
eczacıyım ben hocam :d
Aa güzel iş başarılar dilerim efenim. Herkes de sana şikayetle geliyordur şimdi ') neyse sen halledersin inşallah ya
işim bu hallediyoruz elbette :D geliyormusun İstanbul'a hiç
Yok çok şükür ) şükür çünkü Baya uzak bana.. arkadaş oraya atandı da gidemem sanırım yol çok yoruyor beni
Kalabalık darlamiyor mu peki? Akrep yalnız kalmak ister ne biliym tek başına doğa yürüyüşleri vs
haha peki bakalım ucakla bir saat kadar sürer cok da uzakdgıl aslın da
bildin.. yalnız yaşıyorum evet cok giremem kalamam kalabalıkta
Ama ben niyeyse citkirildim biri oldum 😅 mesela uçakta Allah korusun da hani gözüm çıkacak gibi hissettim. Basınç da fena etkiliyor bı daha binmedim. zaten bir saat boyunca başımda acaip bir ağrı.. ve mesela gerçekten bünyem değişti alerjilerjm çıktı yeni yeni. Geçen boguluyodum yumurta alerjim başladı
Nefesim daraldı boğazım dilim falan şiş tikandim böyle. Allah'a şükür yani altımda araba olmasa bı serum yemesem bilmiyorhm nolurdum
senin biraz aşık olmaya igtiyacın var ugrasıcka iş lazım sana. çd
Yalnızlığa alışırsın ama çok tehlikeli. Senin düzenin kuralların ve o konfor.. konusmamaya başlamıştı bı arkadaşım tek yaşarken artık
ben seviyorum yalnız olmayı bi erkek olarak bazen zor ama
İlacım aşk mı yani? Canımı zor kurtarmışım aman aman.
evet bir doz aşk ve ihtiras. d
Çünkü nereye kadar? Neyse teyzeler gibi olmayim gayet de gittiği yere kadar. Yanlış biriyle evlenince basım göğe mi eriyor dimi.. ama bak evli insan imanının yarısını kurtarıyormus. Mesela Allah korusun da bı İstanbul depremi olsa inancın varsa tabi eğer imanınin yarısi var olarak ölebilirdin.. gece gece hatırlatmak istemezdim ölümü kusura bakma. Ama sen de hazırla bı deprem çantası cidden bak
tribe girdim zaten ben de bakıyorum bazen lambaya falan
İhtirasmış bunlar geçici şeyler ben ilişkiye vs pek sıcak bakmıyorum tiksinti geldi 🥰
Üç gündür sallanmiyormjs bizim oralar. Yani bence iyi haber her gün bir sürü artçı olurdu çünkü. Belki de bitiyordur
bi akrep teki tutku ve bu söylediklerin inanmam ki. d
Kendini soktu bu akrep 😅 zehirledi falan. Duruldum ben de oh mis gibi oldum hevesim umudum hayalim muuuum gibiyim
yok yok içerde bi yere gizler o ben bilirim.. bi açığa çkıkarsa eskisinden fena olur:D
Sen bayıldigin akreplerde istersen çıkartırsin benlik bişi yok bundan sonrası kendime yatırım sevgi vermek içimden gelmiyor ) ve baştaki lafımı geri aldım akrep erkeğisin evet belli olmaya basladi
haha ne yaptım yahu :d
Kendin oldun yetti ) daha buralardasin sanırım sana iyi eğlenceler ben emekli müdüre kafasında kenarıma çekilim.. yukum geliir
iyi geceler dikkat et kendine hocam
Sen de ) tatlı uykular şimdiden sana daa
biraz işim var bitsin uyurum teşekkür ederim hocam :D
Hayalimdeki aklımda