Kişilik kariyer maddi manevi aklınıza gelen ne varsa ne kadar uyumlusunuz hayalinizdeki ve hayatınızdaki kendinizle?

Kişilik kariyer maddi manevi aklınıza gelen ne varsa ne kadar uyumlusunuz hayalinizdeki ve hayatınızdaki kendinizle?

Ben hayatımı hiçbir zaman hayal kurarak yaşamam çünkü bir dönem hayal kurduğunda şunu gördüm hayalle insanın aklından geçenlerle yaşadığı hayat birbirinden bambaşkadır, Bu yüzden gerçeklerle yüzleşmeyi ve gerçek düşünmeyi her zaman için daha çok sevdim.
Kendimi nerede hayal ettiysem başardım aslında çok oyle mucizeler yaratmak gereken hayallerde olmadı tabi :))))
Sevdiğim isi yaptim istediğim bir ticari hayat yaşadım standartlarimi kaybetmeyecek bir ekonomi uyumlu aile yaşantısı ve guzel bir sosyal çevre:)
Uyustugumuz tek nokta Fenerbahçe
😁😁
💛💙💛💙
Pek uyusmuyor aslinda sanata cok ilgim var ama meslek olarak yapmiyorum
Rica ederimm🌺
Cevap
11Cevap
Hayalimde ki ben zaten benim.. ama yaşamak istediğim hayat sadece bu değil.. ama bunların da zamanla geçeceğini daha iyi olacağını düşünüyorum.. zaten önemli olan insanın kişilik olarak istediği kişi olabilmesidir.
Çok fazla bir fark yok biscolata 😇 olmak istediğim insanı açığa çıkarıyorum.
Almanya doğumlu Ericc Fromm'a göre insanın en asli görevi kendi kendini doğurmasıdıır. Ben bu oluşum sürecini çoğu noktada tamamladım diyebilirim 😇
Harika tebrik ederim tatlım seni🌺
Ahh teşekkür ederim💐 biscolata
Valla hayalimdeki ben, bi kız bulup asgari ücretli bi işle kirada oturmaktı kuru soğana razıydım.
Hayatımdaki ben, evi arabası arsası parası ve iyi bir işte çalışan ama bekar kalmış biri 😃
Hayalimin bahçivani ya da şöförü olabilirim dered okadar kötü 😂
%80 oranında bir doğru orantıdan bahsetmem mümkün.
daha vicdanlı olarak hayal etmiştim ama tamamen acımasız oldum
%40 simdilik:)
Pek uyuşmuyor ama olsun mutluyuz
hayallerimden daha iyi durumdayım çoğu konuda
Tamamen diyebilirim
hiç örtüşmüyoruz
Kariyer açısından değil ama diğer konularda evet..
Maalesef.
Tamamen
Pek örtüşmüyor
Örtüşmüyeah.
Fazla bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?