Biri var aylarca konuştuk sadece ara ara ama. Uzak mesafede olduğum için olmaz diye öylesine konuştuk o arada sevgili falan da yapmıştı o. Şimdi yokmuş kimse aynı yerdeyiz. Zaten saklamadı bitti falan diyor. Güvenmiyorum çok ama ısrar ediyor buluşalım diye. Akrep burcu. Buluşmalı mıyım belki olmayacak ama kararsızım?
Buluş olmazsa bitirirsin
Buluşma gerek yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yakin zamanda başıma gelmiş ve kötü tecrübeler edinmiş biri olarak yapma derim. ozaman olsaydi olurdu mesafe falan hikaye
Ne yaşadın özel değilse anlatır mısın
maalesef:( ama şunu soyliyim ilk etkileşim çok önemli. O zaman özel biseyler hissetseydi uzakta olsan peşini birakmazdi. Seni unutmus başkalariyla biseyler yaşamis bakmiş olmuyo hazir yakinmadada tanidik biri var ona bi tekrar alici gozle bakiyim belki bu sefer olur düşüncesi bana kalirsa. cok kötümserim biliyorum ama biz boşuna böyle olmadik:(
doğru ama bende pek iyi bakmamıştım başlarda ve beğenmişti bence ama çapkındı kız mı yok sanki bulmuş hemen. zaten istemiyorum bişey olmadı iyi ki buluşmadım. o kız varken bile bana buluşmak istediğni söylemişti
Ohoo ablacim yol ver gitsin o zaman.
1 kez buluşup şans verebilirsiniz sonra kararınızı verirsiniz
Pek güvenmiyorum ama çabalamasını istiyorum hiç bişey yok
O zaman ne yapmasını beklediğiniz ona açıkça söyleyin. Hiç cabalamiyorsa yeterli ilgisi yok demek ki, veya kendince kendini geri çekip taktik yapıyor olabilir. Eğer böyle şeylere kafa yoruyorsa, hiç vaktinizi boşa harcamayın derim.
Mesela aylarca ara ara konuştuk instagramını kapatmıştı. Meğersem özel kullandığı 9,10 takipçili hesabı varmış priv hesabı. Ya hiç mi ekleyim seni demez ilgin varsa merak eder takip edersin. Başkasıyla ilişki yapmıştı benden sonra o kızı eklemiş biçok yerden. Sonra bırakmışlar. Madem beni çok istediğini söylüyor neden davranışları çok daha farklı? Gerçekten tip olarakta ondan iyiyim net. Dengesiz davranıp manipüle ederek yüzeysel ilişki yaşamaya çalışıyor. Başkasına gelince ekliyor her yerden anlamıyorum uğraşmıycam
👍👍👍
Ya buluşursun degerlendirirsin onu ya da unutursun onu.
Eğer burdan birilerinden o kişi hakkında fikir alıyosan o kişiden olmaz bi insan sana buraya bişey yazma gereği duyuruyorsa onu bırak hayatına bak. çünkü karşılıklı bi sevgi olsa buralara gerek bile duymazsın aklına gelmez.
biliyorum bıraktım
Sadece bir kez buluşup olmadı diyebilirsin ya da güvenmiyorsan hiç gitme
buluşmaktan zarar gelmez bence
Gelir
ne gibi zarari olacak
Güvenmiyorsan neden buluşasın ki.
hmm anladım
Bulus
Asla
Ozmn niye soruyon ya
Kaç gün olmuş soruyu soralı
Yemek yersiniz.. otele geçersiniz...
Yok öyle bişey ya ne alaka
Git gör bak yasa
Neden öyle diyorsun kötü mü yapmış olurum. Amacım bel altı değil
Dedimya maç yatakda bitecek...
Neden böyle bi kanıya vardın ki? Akrepler böyle mi hep
Gör bak kesin öyle olacak... sen de istoyrsun...
Hayır istemiyorum niye öyle düşünüyorsun ya? Yani çocuk beni kullanmak istiyor onu diyorsun buluşmam o zaman
Kesinlik açılış otelde ya da arabada olacak... ona göre hazirlan
tamam moralimi bozdun sağol
Suslen kokulan ve git... başlangıcı yap işte... arkasingelir
Ne arkası gelir amacım bel altı değil ki
mantıklı