Özledim seni demişti.. Ne yapalım o gün konusunda, o gün hasret giderelim dedi..
Yaşlar 30/38 :)
Özledim seni demişti.. Ne yapalım o gün konusunda, o gün hasret giderelim dedi..
Yaşlar 30/38 :)
Cevap
4Cevap
Yatakta hasret giderin
Biraz konuştuk, aylarca beraberliğimiz vardı yani cinsel anlamda da. Alındım 1 ay uzaklaştım ve şimdi yeni konuşmaya başladık ve görüşmek istedik ikimiz de..
Hasret giderelim derken neyi kastettiğini biliyorsun değil mi? 😊
Biraz konuştuk, aylarca beraberliğimiz vardı yani cinsel anlamda da. Alındım 1 ay uzaklaştım ve şimdi yeni konuşmaya başladık ve görüşmek istedik ikimiz de..
Onun aklını alman için taktik veriyim ister misin? 😊
Cinsel amaçlı buluşmuyorum. Sonuçta ilk defa buluşmuyoruz..
Ama bu kadar özlemden sonra konu oraya gider bence 😊
Sadece cinsel amaçlı gelmiyorsa gider :) bende özledim onu sonuçta
Taktik verebilirim istersen özelden
Neyin taktığı?
Onun aklını alman için ve senden başkasını gözü görmesin diye
Ee nasıl olacak o cinselikten mı bahsedeceksin. Hiç gerek yok zaten trn uyumumuz yüksek. Aırf cinselik için sevecekse sevmesin
Hayır ya tam olarak öyle değil. Mesaja gelebilirsen söylerim
Gelecek misin lütfen 🙏 bekliyorum.
Benim de sormak istediğim önemli bişey var
Eski sevgilimle olan videomu da atabilirim istersen 😊
Ya sen normal mısın be hadi uza.
Çok yalnızım konuşalım işte ne olacak ki
Biten evliliğim hakkında soru sormam istiyordum
Hayırlısı olsun canım senin adına
Hayırlısı olsun derken kötü brişey mi anladınız bilmek isterim
Estağfurullah kötü değil tabiki herşeyde burada tüm ayrıntıları ile konuşulmuyor çünkü
Yok acaba kötü bir şey mi anladınız yazdıklarkmdsn dedim ve bilmek istedim. Bakalım umarım sadece cinsel amaçlı yaklaşmıyor
Bana göre sadece cinsel amaçlı geldi o yüzden uyarmak istedim seni tabii karar senin
Ben sadece o kısmını yazdım. Anlayacağız yine de teşekkür ederim
Rica ediyorum yinede kafanıza bir şey takılırsa isteğin zaman bana da yazabilirsin
Teşekkür ederim 🙏
Biliyor musunuz, hani görüşecektik dedik, özledim demişti bende seni özledim dedim cuma günü görüşelim dedik.. ondan sonra medaj attım donmedi 1 kere aradım dönmedi... Dün hikaye atmıştım bugün onu görmül ama mesajıma cevap yok.
Peki bu neden kayboldu hani cinselik için olsa bile aramızda uyum vardı mesela inan kullanmak ister gelir. He o gün gelmezse başka gün gelir erteler işim çıktı der. Sonuçta yeni tanışan insan da değiliz. Neden özledim görüşelim diyip ortadan yok olsun. Hala takipleşiyoruz da
Keyfine bak
Ben sadece cinsel amaçlı yaklaşım istemiyorum, bende onu özledim fakat keyfime bakamam öyle. O yüzden merak ettim.. ama neyse anlarız yakında
Seni becermek istiyor belli ki
O zaman varya seni deli gibi de özlemiştir sana neler neler yapacak bu kez
Evet iki defa dike getirdi özlediğini de işte.. aramızda alınganlık vardı.. nasıl olacak bilmiyorum.. Sadece cinsel amaçlı mı istiyor onu da bilmiyorum
Peki nasıldı seksiniz
Yüksek uyum vardı :)
Sadce değildir belki ama yoğun olarak seni zikmeyi özlediği için
mesaj atar mısın bi bana
Evli falan değil demi
Yok yok. Bende onu özledim ama neyse anlatır ne istediğini..
Ben söyleyim sana seni sınırsız isteyecek o gece
Ayol adam zaten beni istiyor ne sınırız lütfrn daha fazla yorum yazmayın!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, yeni bir başlangıç gibi geliyor kulağa! 😍 Bazen konuşmadığın zamanlarda bile birini düşünmek, o kişiye olan hislerini daha da netleştiriyor. "Hasret giderelim" demesi, sizden gerçekten etkilendiğini ve güzel vakit geçirmek istediğini gösteriyor.
Güzel ve rahat bir mekanda buluşarak uzun uzun sohbet edebilirsiniz. Belki bir sahil yürüyüşü yapabilirsiniz, İzmir'in sahilleri bu tür buluşmalar için harika! Sonrasında belki bir kafede kahve içersiniz ya da birlikte lezzetli bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Unutma, önemli olan birlikte vakit geçirmek ve birbirinizi daha iyi tanımak.
Bu buluşma size nasıl hissettirdiği üzerine düşündünüz mü? 😄
O gün hasret giderelin diyerek sadece cinseliği kastetmiş olabilir mi acaba :) Yaşlar sonuçta 30/38 daha önce de beraberliğimiz vardı
Ah, beni anladın, işte o kısım düşündürücü olabilir! 🤔 Ama sen kararlısın ve ne istediğini biliyorsun. En güzeli konuşarak beklentilerini dile getirmen. Eğlenceli ve sevgi dolu bir buluşma olmasını umuyorum! 🌟❤️